Mit szólna ahhoz,
ha azért kapna pénzt, hogy INGYEN "osztogat"
egy izgalmas Regényt?!

Az -Egy jó Regény- viszonteladójaként Ön DÍJTALANUL az olvasói rendelkezésére bocsáthatja "Az életed ára" c. regényt.

Ezzel Ön nemcsak, a későbbi eladásokon realizálódó nyereségrészesedést biztosítja magának, hanem jelentősen megnöveli a weboldala szolgáltatásának értékét is. Képzelje el, amint futótűzként híre megy annak, hogy Ön ingyen "osztogat" egy teljes regényt...

Amennyiben Önnek fontos, hogy növelje a weboldala szolgáltatásának értékét, illetve szeretne különlegességekkel kedveskedni a látogatóinak, az -Egy jó Regény- ajánlata egy jó lehetőség Önnek. Egy intenzív hirdetési időszak segítégével, Ön felpezsdítheti az olvasótáborát, és ráadásban egy jelentős viral hatás előnyeit is élvezheti. (A látogatói, a regény kapcsán garantáltan beszélni fognak az Ön oldaláról az ismerőseiknek is.)

Ha pénzt akar keresni, "kizárólag" azt érdemes tennie, amivel lehet is pénzt keresni!

Teremtsen extra bevételt a cégének vagy állandó, százezres jövedelemforrást saját magának!!! Spórolja meg a több éves termékfejlesztés, infrastruktúra és vállalkozás építés időt, pénzt és energiát emésztő munkáját. Belegondolt már abba, hogy ha mindezeket el is végezte, még egyetlen centivel sem került közelebb a konkrét bevételekhez. Ön mindössze a feltételeit teremtené meg annak, hogy egyáltalán elkezdhessen értékesíteni.
Ezen a ponton ugyanúgy a nulláról kellene kezdenie a marketing munkát, és az üzlet felfuttatását, mintha kereskedőként "csak" értékesítéssel foglalkozna.

Tény, hogy: Sokszor sokkal hamarabb és egyszerűbben lehet pénzt keresni mások kínálatával, mintha mi magunk akarnánk mindent a nulláról létrehozni.

Mit gondol, hol van a gyorsabb profit, a gyártásban vagy a kereskedelemben? A kereskedelemben van. A gyártás nem csak vagyonokat emészt fel, de miután a termékfejlesztés szintjén mindennel kész vagyunk, a kereskedelem még ugyanúgy hátra van. Valahogy él az az elképzelés, hogy ha egy kellően jó kínálattal rendelkezem, akkor az eladja Önmagát. Ez utoljára a régi rendszer hiánygazdálkodásában volt így. A jelenlegi piacgazdaság túlkínálata mellett a MARKETING, a megfelelő értékesítés dönt egy vállalkozás élete és halála fölött.

MEGJEGYZÉS:
- A NAGY PÉNZ az értékesítésben van!
- A NAGY PÉNZ lehetetlen értékesítés nélkül!
- Miközben a megfelelő partnerrel együtt dolgozva az értékesítés a LEGKÖNNYEBB feladat, az Interneten ezt csinálják a LEGKEVESEBBEN! Használja ki ezt a lehetőséget!

Az Internetes jövedelemteremtés legegyszerűbb és leggyorsabb módja tehát a viszonteladás, azaz más gyártók kész kínálatának felvállalása és tisztességes profit fejében való értékesítése!Legyen a viszonteladónk és kezdje a PROFITNÁL, ott ahol szíve szerint minden vállalkozó kezdené!

A NAGY munka a termékfejlesztésben és vállalkozásépítésben, a NAGY pénz pedig az értékesítésben van! A NAGY munkát mi már egyszer elvégeztük és így Önnek lehetősége van azonnal az értékesítéssel, azaz a jövedelem teremtéssel kezdeni!

Négy ok, amiért GYORSAN és EGYSZERŰEN profitálhat mindössze azzal, hogy látogatókat küld a weboldalainkra:

1. Rendkívül magas részesedés illeti meg a bevételből. Ön megkapja a forgalom 10-35%-át (terméktől függően) a közvetlenül Ön által küldött látogatók rendelései után (akár évekkel későbbi rendelés után is). A nyereségünknek (bevétel mínusz költségek) több mint 50%-át Önnek adjuk. Ekkora profitot egy saját termékekkel sem egyszerű realizálni.Jutalék táblázat

2. Nagy hatékonyságú, LETESZTELT hirdetéseket használhat, amelyeket csak ki kell másolnia és be kell illesztenie a weboldalába, hírlevelébe. (bannerek, szöveges linkek, micro site-ok, kész hírlevél kampány, közös hírlevél jelentkezési lehetőség, popup hirdetések, DEMO könyvek, stb.) A hirdetések már készen tartalmazzák az Ön egyedi azonosítóját, amely alapján az Önnek járó részesedéseket kifizetjük. Minden elő van készítve, mindössze csatlakoznia kell a programunkhoz.

3. Exkluzív marketing módszerekhez és információhoz jut - Hozzáférést kap a legújabb marketing technikákat és szemléletet képviselő - kizárólag a viszonteladóinknak fenntartott - marketing tudásbázishoz.

4. Személyre szabott affiliate támogatást kaphat - Szükség esetén segítünk hirdetései kiválasztásában, illetve amennyiben az Ön weboldala, hírlevél listája jelentős potenciált képez, akár egy személyre szabott kampány kidolgozásában is.

Mindent előkészítettünk és kidolgoztunk, Önnek mindössze regisztrálnia kell, és viszonteladónkként - egy már kipróbált és jól működő marketing koncepcióval a kezében, szó szerint páratlan termékválasztékot, kimagasló részesedések mellett értékesítve - azonnal piacra léphet!

Kérem, a viszonteladói és támogatási programunkhoz való csatlakozáshoz kattintson ide!
Annak érdekében, hogy Ön viszonteladónkként maximális profittal értékesíthessen, az eredményességnek a feltételeit készen biztosítjuk Önnek:

1. Piacképes termékek
A Egy jó Regény Viszonteladói és Támogatási programján belül Ön olyan termékeket képviselhet, amelyekkel a legkülönbözőbb közönséget is hatékonyan kiszolgálhatja. Ön a maximális profit érdekében akár öt, szinte teljesen különböző termék illetve szolgáltatáscsaládot is képviselhet.
(Melyek a www.megoldasok.hu, www.marketingmegoldasok.hu, www.egyjoregeny.hu, www.autostitkok.hu, www.marketingszoftverek.hu weboldalak termékei).

2. Ön egy olyan, már kész marketing és értékesítési stratégiát alkalmazhat amely kiszámítható eredményeket biztosít.
Egy ilyen értékesítési rendszernek csak a kidolgozása is éveibe telhetne! Ezzel a rendszerrel Ön megfelelő hatásfokkal lesz képes a weboldalán lévő látogatottságot értékesítésekké alakítani, és így rendszerességgel újabb és újabb jutalékokat realizálni.

3. DÍJTALAN marketing támogatást biztosítunk!
Attól a pillanattól fogva, hogy Ön viszonteladónkként feltett a honlapjára egy ránk mutató hivatkozást, valójában egy csónakban evezünk. Éppen ezért a támogatási programunkban a legjobb anyagainkat is közzétesszük, azokat, amelyek a legkisebb energiabefektetéssel a legnagyobb eredményeket hozhatják Önnek.

 • Elsőként egy ideálisan leegyszerűsített négy részes online tanfolyam keretében megmutatjuk Önnek, hogy pontosan mit kell tennie ahhoz, hogy jelentősen megnövelhesse a web oldala viszonteladói hatékonyságát!
 • Továbbá rendelkezésére bocsátjuk a "Látogatottság növelése, avagy napi több száz új látogató az Ön web oldalán!" - Internet Marketing eBook-ot.

  1. Rész: "Több száz igen hatékony, és ráadásul díjtalan hirdetési fórum. Pénz amiért csak le kell hajolni, avagy Ön szól, és a látogatók már egy órával később jönnek!"

  2. Rész: "Kereső program marketing, avagy a leghatékonyabb módja annak, hogy a Magyarországon jelentős keresőkben, és a legfontosabb kereső kifejezésekre az elsők között legyen."

  3. Rész: "Link-marketing, avagy az egyetlen olyan on-line marketing módszer, amely eredményessége csak Öntől függ, amely által hozott látogató szám növekedésének NINCS felső határa és, ami, a munkát elvégezve, folyamatos szinte állandó látogatottságot produkál."
 • A rendelkezésére bocsátjuk " Link-csere Támogatási Programunkat ", amelynek megszólító rendszere segítségével Ön egyszerűen és gyorsan megszólíthat potenciális link-csere partnereket, mindezt úgy, hogy az okot is mi adjuk az Önnel való megállapodásra. Ez az ok nem más mint "A hatékony értékesítési üzenetek titka" című ebookunk, amit akkor kap meg jelöltje, ha kihelyezte az Ön hirdetését. A további részletekért kérem kattintson ide!
 • Ön lehetőséget kap arra, hogy a programban szereplő termékeinket a jutalékkal csökkentett áron szerezze meg. Ennek a támogatási ereje abban rejlik, hogy pl. ilyen módon a Professzionális Online Marketing, lépésről lépésre! - Megoldásrendszer is megvásárolható kedvezményesen.
 • A jövőben Ön "Internet Marketing Mester fokon!" címmel megkapja az Új Szakmai Hírlevelünket! Ebben exkluzív, belső hírlevélben - ami csakis a viszonteladói program tagjainak szól - rendszeres rendszertelenséggel az aktuális tapasztalatainkról és legújabb látogatottságnövelő módszerekről számolunk be Önnek.11 ok, amiért rendszerünkkel könnyen és gyorsan teremthet magának jelentős online bevételeket:

A valódi nyereségtermelés, a sikeres értékesítés SOHA nem véletlen. Az alábbi lista megmutatja Önnek azokat a kulcslépéseket, amelyen egy hatékony, az Ön számára igazán nyereséges viszonteladói együttműködés áll vagy bukik. Valójában ezek minden online értékesítés kulcsai is egyben. Tovább>>Kinek érdemes viszonteladással foglalkoznia?

 • Akinek a saját kínálatának értékesítésével jelentős ügyfélköre épült ki, és nem rendelkezik további termékekkel, amit ennek a vevőkörnek ajánlhatna.
 • Akinek nincs saját terméke, de kereskedőként örömmel keresne vagyonokat.
 • Akinek eladatlan reklámfelületei vannak.
 • Aki színesíteni akarja a választékát.
 • Aki szeretné, hogy a konkurencia termékét is tőle vásárolják meg.
 • Aki szeretne részt kapni az Internet kereskedelem "nagy tortájából", és nincs három éve, hogy mindent saját maga a nulláról hozzon létre.Kimagasló bevételre számíthat, ha az alábbi csoportok valamelyikébe tartozik:

I. Ha jelentős látogatottsággal bír és/vagy jól definiálható célpiacot vonz a weboldalával
Amennyiben a kínálatunkat az általunk javasolt módon képviseli kettős nyereségre tehet szert:
a/
A weboldala nem lesz tele nyilvánvaló hirdetésekkel, hanem sokkal inkább a szolgáltatási színvonalát emelő felületek révén hirdethet, mint például: cikkek, értékes, de DÍJTALAN hírlevelek, DEMO könyvek... stb.
b/ Ilyen módon a weboldalán hasonló vásárlási arányokra számíthat, mint egy értékesítési weboldal felállítása esetén. Az így létrejövő bevétele ideális esetben többszöröse is lehet annak, mintha egyszerűen hirdetési felületeket értékesített volna.

MEGJEGYZÉS: A viszonteladóként realizált jutalékbevétel jelentősen magasabb lehet, mint a fizetett hirdetéseken keresztül befolyó bevétel.


II. Ha Ön vállalkozó és rendelkezik egy jelentős ügyfélkörrel

A legnagyobb érték az elégedett ügyfél. Az ilyen ügyfél örömmel vásárolna újra, ha tudna neki mit kínálni. Ön mindössze azzal, hogy ajánl valamit, ami kapcsolódik az Ön eredeti kínálatához, de legalábbis igényt tarthat a kliensköre figyelmére, közel 40%-kal megnövelheti a bevételeit. Ezt hívják backend értékesítésnek.

Ahelyett viszont, hogy saját maga nekiállna egy új terméket fejleszteni, egyszerűbb egy már meglévő kész cikket kínálni.

A legnyilvánvalóbb lehetőség tehát az, amikor Ön a saját kínálatának értékesítését követően a meglévő vevőkörét másodszor is megszólítja, és egy másik gyártó termékét kínálva jelentős jutalékbevételhez jut.

Ne feledje, a kliensköre az Ön termékét már megvásárolta. A backend értékesítés tehát olyan extra bevételt jelent, amihez más úton nem juthatna.


III.
Ha most indul és kizárólag azért hoz létre egy weboldalt, hogy azon mások termékeit értékesítse
Ha Ön jelenleg még csak gondolkozik rajta, hogy beindítana egy saját vállalkozást, akkor EZ A LEGEGYSZERŰBB LEHETŐSÉG A KOMOLY ÉS GYORS PROFITRA! Ha Önnek ma még weboldala sincs, mindössze egy szándéka arra, hogy profitáljon az Internetből, - attól függően, hogy mennyire dolgozik gyorsan - viszonteladással néhány hónap alatt jelentős havi bevételeket realizálhat!

Könnyen lehet, hogy Önnek nem érdemes egy teljes céget felépítenie ahhoz, hogy jelentős pénzt kereshessen. Ha megelégszik azzal, hogy "csak" sok pénzt keres - anélkül hogy egy cég felállításában megvalósította volna önmagát - akkor a kereskedő, illetve a marketinges útját ajánlom Önnek.Mit kell tennie, hogy csatlakozzon a Viszonteladói és Támogatási Programhoz?

0. Lépés: Viszonteladói és Támogatási Programunkhoz való csatlakozáshoz mindössze ki kell töltenie az alábbi űrlapot: Kérem, kattintson ide és töltse ki a regisztrációs formot.


1. Lépés:
A programban való részvétel véglegesítéséhez Önnek fel kell tennie a weboldalára a jelentkezést követően e-mailben kapott hirdetésünket.

FONTOS: Mivel viszonteladói programunkban jelenleg öt cég (www.megoldasok.hu, www.marketingmegoldasok.hu, www.egyjoregeny.hu, www.autostitkok.hu, www.marketingszoftverek.hu) termékválasztéka szerepel, Ön több termékünket is hirdetheti. A programban való részvétel feltételeként azonban mindenképpen szerepeltetnie kell az öt cég közül annak a partnerünknek a hirdetését, akin keresztül a programunkkal találkozott. Pl: Ha a www.egyjoregeny.hu oldalon keresztül jelentkezik a viszonteladói programunkra, akkor a www.egyjoregeny.hu oldal hirdetését mindenképpen futtatnia kell. Ezt a hirdetést a regisztrációt követően az üdvözlő csomagban automatikusan megkapja. Mindössze kimásolja, beilleszti a weboldalába és/vagy hírlevelébe és kész is.


2. Lépés: A hivatkozásunk kihelyezése után visszajelez nekünk, megadva a hirdetésünk pontos helyét. A hirdetésünk le ellenőrzése után DÍJTALANUL több tízezer forint értékű Internet Marketing tudásbázist és eszközrendszert bocsátunk a rendelkezésére, annak érdekében, hogy Ön a saját weboldalára új látogatókat vonzhasson. A teendője eme információs anyagokkal annyi, hogy letölti, áttanulmányozza és alkalmazza a bennük található elveket.


3. Lépés: Vagy hátra dől székében és várja, hogy jöjjenek az Önnek járó jutalékok ( amelyek, így vagy jönnek majd vagy sem), vagy elébe megy a jutalékoknak és a saját viszonteladói fiókjában található statisztikai rendszer segítségével elkezdi tesztelni hirdetéseinket ( például: megkeresi az Ön oldalán a hirdetéseink legtöbb bevételt hozó elhelyezési módját ). Ezáltal azokat nagyobb hatékonyságra bírja és  meg többszörözi bevételeit. Önt az átküldött látogatók vásárlásai után 10 - 35 % jutalék illeti meg, minden a program részét képező termék-, illetve szolgáltatás értékesítése után. Jutalék táblázat


Csatlakozzon MOST! - Amennyiben szeretne komoly profitra szert tenni viszonteladással és egyben segítséget kapni a saját weboldala fejlesztéséhez és felfuttatásához, kérem, kattintson ide és jelentkezzen a Viszonteladói és Támogatási programunkra most!
FONTOS!
1. A Támogatási programban való részvételhez Önnek saját weboldallal kell rendelkeznie. Amennyiben nem rendelkezik honlappal, de szeretne egy professzionális megoldást, kérem, kattintson ide!
2. A jelentkezést követő Önnek fel kell tennie egy ránk mutató hivatkozást a weboldalára. Ha ehhez előbb a webmesterével kell egyeztetnie kérem tegye meg!

Maradok tisztelettel szolgálatában:

 
    Schlingloff Sándor
Marketing MEGOLDÁSOK
www.marketingmegoldasok.hu
Kapcsolat - A véleménye fontos nekünk


ui.: Amennyiben bármilyen kérdése merül fel programunkkal pacsolatban, a Gyakran Ismételt Kérdések oldalakon segítséget talál, vagy ha szeretné, felteheti kérdéseit ügyfélszolgálatunknak a Kapcsolat oldalunkon. Örömmel állunk a rendelkezésére


Figyelmébe szeretném ajánlani "Az eredményes Online Marketing!" - hírlevelet, amelyben folyamatosan értékes, sokszor exkluzív Internet Marketing információt teszek közzé. Az eddig publikált anyag - marketing írások több mint 100 oldalas gyűjteménye - melyhez most DÍJTALANUL hozzáférést kap, önmagában is 23.800 Ft-os értéket képvisel.
 
Ha esetleg még nem jelentkezett volna, kérem, kattintson ide, és jelentkezzen!

Most Díjtalanul hozzájuthat
a teljes Regényhez!


Egy fergeteges regény újrakezdésről, szerelemről és az életért való kűzdelemről. Testőr és védencének megdöbbentő története.

 

Teremtsen magának néhány kellemes órát! Mindössze meg kell adnia az e-mail címét, és mi néhány percen belül elküldjük Önnek Alexander Schlingloff  "Az életed ára" című regényének elektronikus változatát DÍJTALANUL.

Ha esetleg még nem tette volna, kérem, kattintson ide és szerezze meg a saját példányát MOST!