Profi Indulás
Sorozat
és Online Marketing Audit

 
Mondja, jól halad?
Igen? És jó irányba is indult?

 
 

A Profi Indulás sorozatot célja, hogy egy nagyon jól meghatározott, mégis teljesen személyre szabott tematikát, vonalvezetőt adjon az Ön kezébe online marketingjének sikerre viteléhez.

Jól meghatározott, és személyre szabott útmutatás a lehető legrövidebb idő alatt realizálható maximális növekedés érdekében.

Ha egymásnak ellentmondónak találja ezt a két-két fogalmat (jól meghatározott / személyre szabott és a lehető legrövidebb idő alatt / maximális eredmény), akkor.. ..nos, akkor igaza van, tényleg ellentmondanak egymásnak, mégis bátran állíthatom, hogy pont ezt valósítottuk meg a sorozat néhány teljesen egyedi megoldása segítségével!

Miről is van szó?Ahhoz, hogy az online marketingre fordított energiája a lehető legnagyobb mértékben hasznosuljon, Önnek a számos lehetséges online marketing feladat közül pontosan azzal kell foglalkoznia, amelyik az adott pillanatban a legjobban gátolja fejlődését.

Nagyon fontos, hogy értse ennek az állításnak a jelentőségét (talán érdemes is még egyszer elolvasnia!.

Rengetegen vannak, akik hosszú hónapokat és éveket töltenek a weboldaluk, az online rendszerük fejlesztgetésével mégsem realizálnak számottevő TÖBBLET bevételt.

Hogy miért? Egyszerű. Alibi munkát végeznek. Nem azon dolgoznak, ami az adott körülmények között leginkább gátolja Őket a nagyobb nyereség megszerzésében.

Bár minden fejlesztésnek van, vagy legalábbis lehet valamilyen áttételes haszna, viszont amennyiben Ön a lehető legrövidebb idő alatt a lehető legnagyobb többletnyereséget akarja realizálni, akkor
Önnek csak azzal érdemes foglalkoznia, ami a leginkább gátolja a növekedést. Ez az egyetlen olyan pont amin ha változtat, akkor az egész rendszer előre léphet. Minden egyéb változtatás a végeredményt tekintve "rejtve" marad.A szűk keresztmetszet kitágításának elve az egyetlen lehetőség arra, hogy valódi eredményeket realizálhasson a munkájával!

Ahhoz azonban, hogy meg tudja állapítani, hogy melyik ez a feladat, első lépésként
egyben kell látnia az összes lehetséges feladatot, és azt is, hogy melyik feladatnak, melyik munkafolyamatnak mi a jelentősége a teljes rendszerben.

Három nagy tényezőről beszélünk tehát:

1.) Látni az összes lehetséges feladatot egyszerre, és így megkapni a szükséges áttekintést.
2.) Látni az egyes feladatok jelentőségét az egész és a végeredmény, a várt profit tükrében.
3.) Megállapítani, hogy az Ön vállalkozása esetében melyek az erős, és melyek a gyenge pontok, illetve ezeket sorrendbe állítva meghatározni, hogy mely területen végzett módosítások hozzák a legnagyobb eredményt.

Maga a változtatás ezután már szinte gyerekjáték!

A Profi Indulás Sorozat nem csak megmutatja Önnek, mintegy letanítja az összes lehetséges feladatot, de hajszálpontosan megmutatja azok jelentőségét is, hogy aztán ezzel a tudással felvértezve kitölthesse Online Marketing Auditunkat és ezzel átvilágíthassa a saját vállalkozását.

Ezen a ponton Ön pontosan tudni fogja, hogy MIN érdemes leginkább fejlesztenie. A sorozat azonban itt nem áll meg!

Ezek után ugyanis mutatunk Önnek egy olyan tervezési módszert, amely azon túl, hogy segít meghatározni a következő hetek és hónapok tennivalóinak sorrendjét, különleges gondolkodás-formáló erejénél fogva még a stressz jelentős részét is ki tudja venni az életéből!

Ha mindezt egyszer átlátta, soha többet nem lesz képes elégedettnek lennie azzal, hogy "csak" dolgozik valamin. Onnantól kezdve minden percével szemben az lesz az elvárása, hogy az EREDMÉNYEKET is hozzon!Lássuk hogyan valósítja meg az Ön optimális eredményességét a Profi Indulás Sorozat és Online Marketing Audit!

A sorozat tematikája:

1. rész: Az online értékesítés teljes horizontja - 1. szint, a szakmai hozzáértés szintje.

Ha profin és gyorsan akar haladni az online marketingben, akkor rendkívül fontos, hogy teljes rálátása legyen az online marketing egész spektrumára.

Ebben a részben azt ismerheti meg, hogy hogyan fog "kinézni" a végeredmény, azaz, hogy mi mindennel kell majd különböző mértékben foglalkoznia (Önnek vagy valakinek cégéből), ha igazán ki akarja aknázni cége online marketing lehetőségeit.

Formátum: 9 perc videó + 145 perc audio


2. rész: Az online értékesítés teljes horizontja - 2. szint, az "üzlet az üzletben" szintje.

Az előző lecke folytatásaként a "hogyan fog kinézni" után most megismerheti a "hogyan fog létrejönni" szintjét. A legtöbb online marketing sikertelenség oka ugyanis nem az ötletek hiánya, hanem a megvalósítás buktatóinak nem ismerete, vagy éppenséggel alulértékelése.

Formátum: 2 perc videó + 75 perc audio


3. rész: Önkiszolgáló Online Marketing Audit

Annak érdekében, hogy pontosan lássa, hogy az előző két leckében tárgyalt területek közül melyekkel "hogy áll", hogy tudja, hogy melyik területeken kell fejlődnie, és hogy ez a fejlődés milyen mértékben szükséges (nélkülözhetetlen, fontos vagy éppenséggel jelenleg nélkülözhető) online marketing eredményeinek növekedéséhez, összeállítottunk Önnek egy könnyen kitölthető, ám rendkívül kifinomult tesztet.

Töltse ki a tesztet, hogy az így megszerzett tisztánlátás segítségével azokra a területekre tudjon összpontosítani, amelyek a legtöbb eredményt, a legtöbb fejlődést hozhatják cégének.

Formátum: 7 perc videó + önkitöltős teszt)


4. rész: Akcióterv készítés másképpen

Az Előfeltételeken Alapuló Tervezés az egyik legzseniálisabb tervezési módszer kifejezetten a XXI. század vállalkozójának. Hatékony, és azonnal bevethető akcióterv készítési és megvalósítási módszertan, annak érdekében, hogy az előző rész tesztjének eredményei alapján elindulhasson végre a konkrét munka.

Az egyik lényeges jellemzője ennek a tervezési módszertannak, hogy figyelembe veszi az Ön lehetőségeit, sőt azokra épít.

Mindegy, hogy az előző lecke tesztje hány fejlesztendő területre mutatott rá, ez a tervezési módszer segíteni fog Önnek abban, hogy eldöntse, milyen sorrendben lásson hozzá a megvalósításhoz.

Mindezeken túl a villámkonzultációkat és a csoportos konzultációkat akkor fogja tudni igazán hatékonyan kihasználni, ha - bármilyen kezdetleges formában is - elkészíti saját előfeltétel fáját (részletek az anyagban), és annak ismeretében vitatjuk meg kérdéseit. (Konzultációk a Profi(t) Képző Standard Előfizetés részeként)

Formátum: 7 perc videó + 106 perc audio + prezentáció diák


Kinek javasolt az Audit elvégzése?

Az audit a vállalkozók három csoportja számára rendkívül hasznos:

1.) Azoknak az online vállalkozóknak, akik úgy érzik, hogy már kellőképpen kiképezték magukat és már hosszabb ideje fejlesztik a rendszerüket jelentősebb eredmény nélkül.
2.) Azoknak a vállalkozóknak akik számára a krónikus időhiány és túlterheltség már egy szűnni nem akaró, hétköznapi jelenséggé vált.
3.) Azok számára az online marketingben kezdők számára, akik bár még viszonylag keveset tudnak a valódi lehetőségeikről azzal a tudásukkal amijük van, már elindultak. Az az áttekintés és tervezési rendszer, amit ebben a sorozatban tanítunk, nekik éveket spórolhat meg az elkövetkező fejlesztésekből.


Mennyibe kerül a sorozat?

A sorozat valódi értéke csak abban az eredményben határozható meg, amit az elvégzésével megváltoztatott munkastílus és fókusz eredményez. Ez sok esetben akár 10 és 100 milliós nagyságrendeket is jelent.

Mindemellett a sorozat két teljes oktatási anyagot és magát az auditot tartalmazza amelyeknek az értéke Önálló Infótermékekként is 18.800 Ft. Ez azt jelenti, hogy a sorozat csak a tartalmazott képzések szintjén 56.400 Ft tényleges értéket képvisel.

Ugyanakkor tartozunk egy vallomással is.

A mi üzletpolitikánk nem az, hogy minél rövidebb idő alatt minél több pénzt elvegyünk öntől és aztán szépen elfelejtsük egymást. Mi alapvetően egy az Ön számára NAGYON is eredményes, hosszútávú együttműködésben gondolkozunk, ahol Ön rendkívül kedvező díjak mellett mindig ahhoz a segítséghez jut hozzá amire éppen szüksége van.

Nem titok, hogy ez a sorozat és az audit maga hajszál pontosan megmutatja azt is, hogy milyen további szolgáltatásainkkal és termékeinkkel profitálhat a leggyorsabban. Az audit által létrehozott elemzés azt is megmutatja Önnek, hogy milyen további segítséget ÉRDEMES tőlünk igénybe vennie. Nyilván ez az Ön szabad választása lesz, de ha lerövidíthetjük a vállalkozása felfutási idejét és meredekebbre állíthatjuk a profitgörbéjét, akkor ez nyilván kívánatos lehet az Ön számára.

Mindennek fényébe tehát egy jelképes, 19.800 Ft-os összeget szabtunk a sorozat áraként. Sőt elárulunk egy további titkot is...


A Profi Indulás Sorozat a Profi(t) Képző Program részeként

Az ügyfeleink hozzánk legközelebb álló, a szívünknek leginkább kedves, és talán leginkább elkényeztetett csoportja a Profti(t) Képző Program előfizetői. Ennek megfelelően Programunk mindhárom csomagja (Light, Standard és Prémium) tartalmazza a teljes a Profi Indulás Sorozatot.

Ezen túl azt is el kell mondanunk, hogy ugyan a Profi Indulás Sorozat a Profi(t) képző tagoknak már ma is elérhető, így külön, ahogy most ajánljuk, még "nincs újracsomagolva". Ez azt jelenti, hogy a Profi(t) Képző Programtól külön, az alábbi űrlapon történő megrendelését csak szeptember 15-e után tudjuk teljesíteni.

Éppen ezért úgy döntöttünk, hogy egy nagyvonalú 50%-os árú (9.900 Ft + áfa) kevezményes előrendelési lehetőséget biztosítunk Önnek, valójában kettős céllal.

  • Szeretnénk felmérni, hogy mekkora az érdeklődés a Profi Indulás Sorozatra így külön, a Profi(t) Képző Programon kívül, és ezzel egyidőben...
  • Szeretnénk megjutalmazni Önt a gyors és határozott cselekvéséért

Persze ha megfelelő mennyiségű érdeklődés érkezik, akkor az 50%-os kedvezményen TÚL azt is vállaljuk, hogy a tervezettnél hamarabb elérhetővé tesszük a Profi Indulás Sorozatot Ön és a többi előrendelő számára!

Nos, ez a teljes kép. Végezze el a matekot, és várjuk az ügyfeleink és remélhetőleg Profi(t) Képző Program előfizetőink között is.


 

"Profi Indulás Sorozat és
Online Marketing Audit" előrendelés

Kérem, töltse ki az alábbi rendelési lapot, és legyen Ön is az elsők között akik ebből a különleges információból profitálnak!

Az Ön vezetékneve:
Az Ön keresztneve:
Az Ön e-mail címe:
Az Ön e-mail címe még egyszer:
A számlainformációk, mint cégnév, cím... :
Az Ön postacíme (A cím, ahova a számlát küldhetjük.):
Város:
Az Ön telefonszáma:
(a rendelés visszaigazolhatóságához)
Megjegyzés:
 
Ezennel a fenti feltételekkel leadom előrendelésem a "Profi Indulás Sorozat és Online Marketing Audit" című oktatóanyagra!
 
 
Minden Ön által megadott adatot bizalmasan kezelünk. A rendelkezésünkre bocsátott információt sohasem adjuk ki harmadik fél felé. Személyiségjogait a legmesszebbmenőkig tiszteletben tartjuk.

Maradok tisztelettel szolgálatában:

 
    Schlingloff Sándor
Marketing MEGOLDÁSOK

ui.: Amennyiben bármilyen problémája adódik a megrendelés során, a Gyakran Ismételt Kérdések oldalakon segítséget talál, vagy ha szeretné, bátran írjon vevőszolgálatunknak: Kapcsolat oldalunkon vagy hívja munkaidőben a következő telefonszámot +36/70/5417107. Örömmel állunk a rendelkezésére.

uui.: Ennek a programnak olyan nagy jelentősége lehet a vállalkozási jövőjét tekintve, hogy azt is merem tanácsolni, hogy arra a néhány hétre, amíg végigmegy ezen a tanulási, önértékelési és tervezési folyamaton, semmilyen más információval ne foglalkozzon.

Persze tudjuk, hogy nem tehetjük meg, hogy Ön helyett eldöntjük, hogy mire van ideje és mire nincs, ugyanakkor komolyan gondoljuk, hogy ez a sorozat annyira fontos, hogy nem engedheti meg magának, hogy mindenféle más információ elterelje a figyelmét.

Azt kell hogy tanácsoljuk, hogy amennyiben korlátozott az ideje, amennyiben nincs annyi ideje, hogy minden e-mailünket elolvasson, akkor mindenképpen ennek a sorozatnak, a Profi Indulás Sorozatnak a leveleit, pontosabban leckéit vegye előre.