Az Ön rendelkezésére álló egyéb fizetési lehetőségek:

1. Postai átutalás.
Online rendelési lapunk kitöltésével Ön jelezi felénk vásárlási szándékát. Miután ezt megtette, néhány percen belül kap tőlünk egy visszaigazoló e-mailt minden szükséges információval. (POM eBook vásárlás esetében megküldjük Önnek az eBook letöltési útmutatóját is melynek birtokában Ön azonnal letöltheti számítógépére a megvásárolt elektronikus könyvet és a bónusz tanulmány(oka)t).

Postára adunk Önnek egy megfelelő postai csekket és egy írásos visszaigazolást a rendeléséről. Ön egyszerűen elsétál a legközelebbi postára és feladja a megfelelő vételárat, és kész is.

A számlát és az adott információs termék elolvasásához szükséges kódszámokat, jelszavakat, pedig a vételár megérkezésével küldjük el Önnek.


2. Banki átutalás.

Ugyanúgy, mint a postai átutalásnál Ön egyszerűen kitölti online rendelési lapunkat, és ezzel jelzi felénk vásárlási szándékát. Miután ezt megtette, néhány percen belül kap tőlünk egy visszaigazoló e-mailt, a megfelelő adatokkal és információkkal.

Ezután egyszerűen utalja át a következő bankszámlára megfelelő összeget.

A jogosult neve és székhelye:
Alex NM Bt. 1028 Máriaremetei u. 52.
Jogosult számlaszáma:
17000019-11226662-00000000
Közlemény:
Kérem, itt tüntesse fel az e-mail címét.

Az elektronikus könyv elolvasásukhoz szükséges kódszámokat és jelszavakat a megfelelő díj beérkezésével küldjük el Önnek. A számlát ebben az esetben is az díj beérkezésekor postázzuk Önnek.

FONTOS: Amennyiben KIZÁRÓLAG SZÁMLA ELLENÉBEN tudja átutalni a vételárat, vagy bármilyen egyéb kérdése adódik, kérem, jelezze ezt vevőszolgálatunknak: vevoszolgalat@marketingmegoldasok.hu
Örömmel segítségére leszünk.


További tájékoztató adatok:

Telefon: 06/70/5417107 
Adószám: 28290719-2-41
Számlavezető pénzintézet: ELLA Bank Rt.

Természetesen, minden vásárlására, feltétel nélküli, 100%-os pénzvisszafizetési garanciát vállalunk! Önnek mindössze egy e-mailt kell írnia ( visszaküldeni a kapott csomagot ) és visszafizetjük pénzét!


Az ablak bezárása és visszatérés az előző oldalra!