Internet Marketing: A semmiből egészen a milliós nyereségekig.

Az elektronikus könyvek melyeket ezen a weboldalon talál semmi másról nem szólnak, mint arról:

Hogy Ön, miként állíttathat, vagy állíthat fel saját erőből, minimális költségen egy meglepő mértékben nyereséges Internet-vállalkozást, amely a megfelelő munka elvégeztével valódi online bevételeket produkál, százezres, akár milliós nyereséget, emberi kéz érintése nélkül, napról nappalra, hétről hétre, hónapról hónapra.
Tovább>>


eBook Help

Részletes letöltési és használati útmutatás kezdőknek.


Kérem, az eBook publikációk gyors és zökkenőmentes üzembe helyezéséhez kövesse az alábbi utasításokat. Önnek csak egyetlen egyszer kell installálnia a szoftvert, azután ugyanúgy használhatja, mint bármelyik másik programot a számítógépén.

A következő témakörökben talál segítséget:

I. "eBook Viewer" installálása
II. eBook dokumentumok letöltése

III. eBook dokumentumok megnyitása
IV. Hibaelhárítás


FIGYELEM:
Az eBook technológia az egyetlen lehetséges útja annak, hogy Ön valóbban értékes, exkluzív információhoz jusson az Interneten keresztül. Azok a profitnövelő technikák, amiket megosztok Önnel olyan többletjövedelemhez segítik, és olyan Piaci előnyt biztosítanak Önnek, hogy bűn lenne ezeket az információkat mindenfajta védelem nélkül közkinccsé tenni. Csak képzelje el, hogy az Ön konkurense holnap ugyanazokkal a módszerekkel, értékesítési szemlélettel és technológiával jelenik meg a piacon, amik ma még csak az Ön birtokában voltak és Önnek voltak hivatottak előnyt szerezni. Mindez a veszteség csak azért, mert valamilyen Internetes Robin Hood "CSAK ÚGY" kitette az eredetileg egy rendkívül szűk, kiváltságos kör számára fenntartott anyagot a weboldalára.

Az eBook technológia a maximális biztonságot garantálja Önnek. Az információ a technika jelenlegi állása szerint maximálisan védve van a visszaélésektől.

 

I. "eBook Viewer" installálása:

A böngészőt, amivel az eBook dokumentumok megnézhetőek (eBook Viewer) az alábbi hivatkozásról töltheti le: (1.77 M ~5p) http://www.ebookpro.com/download/ ebookviewer.exe

Az alábbi letöltési útmutató abban az esetben segít Önnek, ha egyáltalán nincs tapasztalata fájlok és programok Internetről való letöltésével. Amennyiben segítség nélkül is installálni tudja a programot, kérem, folytassa a III. témakörnél.

1. A fenti linkre kattintva, válassza a "Fájl letöltése" panel "Mentés" parancsát.

 

 

 

 

 

2. Javaslom, hogy mentse a ebook_viewer.exe fájlt az "asztalra" (Desktop), hogy könnyen megtalálhatón legyen.

 

 

3. A kívánt könyvtárat kiválasztva, és a "mentés" (Save) parancsra kattintva a letöltés megkezdődik. A letöltési idő modemes kapcsolat esetén várhatóan 5 perc.

 

 

 

 

 

4. A letöltés befejeztével kattintson a "Megnyitás" (Open) parancsra, mire a ebook_viewer.exe fájl megkezdi a telepítést.

 

 

5. A telepítés mindössze néhány másodpercet vesz igénybe.

 

 

 

 

 

6. A Licence megállapodásnál válassz a "Yes" parancsot!

 

 

 

 

 

 

 

7. A telepítés módjának kiválasztásánál válassza a "Quick" (Gyors) parancsot, mire a szoftver befelezi a telepítést. A telepítés során Ön két ikont kap az asztalra.

A világoskékre kattintva eltávolíthatja a programot a számítógépéről. A fehér kékre kétszer kattintva elindíthatja az "eBook Viewer 5.52" böngészőt, illetve a letöltött legfrissebb verziót.

 

 

 

 

 

 

II. eBook dokumentumok letöltése

Az eBook dokumentum letöltéséhez, kérem, kattintson a megfelelő linkre, amit vagy e-mailben kapott meg, vagy az adott weboldalon talál. (Javaslom, hogy mentse a fájlt az "asztalra" hogy biztosan megtalálja, és mindig kéznél legyen)

1. A linkre kattintva, válassza a "Fájl letöltése" panel "Mentés" parancsát.

 

 

 

 

 

 

 

2. Javaslom, hogy mentse az .ebk fájlt az "asztalra" (Desktop), hogy könnyen megtalálható, és kéznél legyen.

 

3. A kívánt könyvtárat kiválasztva, és a "mentés" (Save) parancsra kattintva a letöltés megkezdődik. A letöltési idő modemes kapcsolat esetén várhatóan 2 perc.

A letöltés végén választhatja a "Megnyitás parancsot vagy az asztalon kétszer kattintva a megfelelő ikonra megnyithatja a dokumentumot.

 


 

 

Tehát, miután már letöltötte az "eBook Viewer" böngészőt, az eBook dokumentum letöltése után mindössze kétszer kell kattintania a letöltött .ebk fájlra és megnyílik.

 

FONTOS: 128 bites titkosítási kódolás
Mivel az eBook technológia a legmagasabb biztonsági szintet (128-bit kódolás) képviseli elképzelhető, hogy az Ön böngészőjét is át kell állítani erre a biztonsági kategóriára. Ön a böngészőjének a pontos "verzió" megnevezését és a titkosítás erősségét a "Súgó" menüpont alatt a "Névjegy" pontban találja. Ahhoz hogy az eBook dokumentumot meg tudja nyitni, Önnek 128 bites titkosítási szinttel kell rendelkeznie. (Internet Explorer 5.5-től fölfelé automatikusan tartalmazza a 128-bites kódolást.)

Amennyiben a .ebk file megnyitásánál egy "Windows" felszólító üzenetet kap Önnek semmi egyebet nem kell tennie, mint az alábbi hivatkozások egyikére kattintani, és egy körülbelül 150-200K méretű frissítést letöltenie (~1 perc).

(Amennyiben Netscape, vagy Opera használó ugyanígy hozzáférhető Önnek az adott biztonsági csomag. Egy másik lehetőség, hogy Ön letölti az Internet Explorer legújabb 6.0 verzióját is, amely automatikusan tartalmaz minden szolgáltatást. Kattintson ide!)


Microsoft Internet Explorer High Encryption Pack
(Titkosítási csomag: Internet Explorer 4 - Internet Explorer 5.01)
Az Internet Explorer High Encryption Csomag a legmagasabb 128-bit kódolás révén az Interneten elérhető legnagyobb biztonsági szintet garantálja Önnek, minden Internetes kommunikációjához, bankkártyás fizetéshez, vagy pénzügyi tranzakciókhoz is.

Kérem, kattintson az alábbi hivatkozásra, kövesse az utasításokat és kész. (~150K, ~1 perc)

Magyarul:
http://www.microsoft.com/windows/ie_intl/ hu/download/128bit/intro.htm

Angolul:
http://www.microsoft.com/windows/ie/ downloads/recommended/128bit/default.asp


MEGJEGYZÉS Win 2000 használók számára:
Internet Explorer 5.5 verziója már rendelkezik 128-bit kódolással. Amennyiben Ön 5.5 böngészőt használ, Önnek csak abban az esetben kell frissítenie a programot, ha Windows 2000 alatt futtatja. Ebben az esetben, kérem, kattintson az alábbi hivatkozásra, válassza ki a nyelvet (1.), a kapott két alternatíva közül az elsőt (felső link, kisebb file) és kész: (~200K, ~1 perc)
http://www.microsoft.com/windows2000/ downloads/recommended/encryption/

(1.)


(2.)


Amennyiben Ön az Internet Explorer egy régebbi verzióját használja, lehet, hogy szívesebben letöltené az Explorer legújabb 6.0 verzióját, amely automatikusan tartalmazza ezt a biztonsági szintet. Amennyiben ezt a megoldást választja, kérem, kattintson az alábbi hivatkozásra:(6 - 17 MB letöltés, ~1 óra) http://www.microsoft.com/windows/ie_intl/hu/

 

III. eBook dokumentumok megnyitása

Mivel az eBook dokumentumok exkluzív, biztonsági publikációk, Ön kizárólag a saját felhasználónevének és jelszavának a birtokában férhet hozzá a teljes információkhoz.

Amint Ön átutalta az adott publikáció ellenértékét, e-mailben elküldjük Önnek az Ön egyedi felhasználónevét és jelszavát.

Önnek az egyedi felhasználónevének (Username) és jelszavának (Password) birtokában regisztrálnia kell minden eBook dokumentumot.

Tegye a következőket:

1. Nyissa meg a az adott eBook dokumentumot azáltal, hogy kétszer rákattint. Ekkor automatikusan megnyílik a eBook Viewer böngésző és Ön látja a dokumentum címlapját. (Ha nem látja a címlapot, Önnek le kell töltenie a böngészőjéhez a megfelelő titkosítási csomagot - 128 bites titkosítás)

2. A program felszólítja Önt, hogy csatlakozzon fel az Internetre. Kérem, tegye ezt meg.

3. Kattintson bárhol a megnyitott dokumentumba, mire megnyílik az alábbi regisztrációs ablak.

4. Regisztráljon be! A két mezőbe a megkapott felhasználónevet (felülre) és a jelszót (alulra) kell beírnia. (A legegyszerűbb, ha kimásolja és beilleszti - egér jobb gomb másol/beilleszt) Nyomja meg az OK gombot. A rendszer leellenőrzi a felhasználónév/jelszó helyességét.

5. Ezután egy nagyobb regisztrációs form jelenik meg, aminél a csillaggal jelölt mezőket kell kötelezően kitöltenie. Megint OK és kész.

Ha bárhol hibaüzenetet kap, akkor elírt valamit.

6. Ezután az eBook dokumentum offline is hozzáférhető. Megnyitásnál mindig megkérdezi, hogy fel kíván e csatlakozni az Internetre. Válassza, hogy "Nem" és használja a szoftvert offline.

Amennyiben idővel a következő üzenetet kapja, egyszerűen csatlakozzon fel az Internetre és válassza a "Validate" parancsot. (A szoftver biztonsági rendszere időnként leellenőrzi, hogy Ön valóban jogosult e a használatra.)


(Amennyiben további tájékoztatást szeretne kapni a szoftver használatával, az alábbi címen, angol nyelven segítséget talál: http://www.ebookpro.com/help/ a "Using the viewer" alpontban.)
Hibaelhárítás


A sikeres regisztráláshoz győződjön meg a következőkről:

1. Győződjön meg arról, hogy a megfelelő eBook-ot regisztrálja. A kódok mindig egy megadott könyvhöz tartoznak, és egy másik eBook-kal nem kompatibilisek.
Pl: A POM eBook első kötetéhez tartozó eBook fájl: pom_ebook_hew.ebk

2. Győződjön meg róla, hogy a regisztrálásnál a számítógépe az Internethez csatlakozik. Ez szükséges a kódok érvényességének ellenőrzéséhez. A szoftver időnként a későbbiekben is fel fogja Önt szólítani, hogy a regisztrációjának érvényességét ellenőrizendő felcsatlakozzon az Internetre. A szoftver ilyenkor automatikusan elvégzi az ellenőrzését.

3. Győződjön meg róla, hogy pontosan és a megfelelő helyre írta be a felhasználónevet és jelszót. Egy biztonságos módszer, ha bemásolja a kódokat (kijelöl / egér jobbgomb / másolás majd egér jobbgomb / beilleszt). Ügyeljen rá, hogy fölösleges szóközöket ne másoljon hozzá.

Username - Felhasználónév
Password - Jelszó
lásd

4. Győződjön meg róla, hogy a megfelelő verziószámú böngészőt (eBook Viewert 5.52) használja.
Az eBook Pro böngésző letöltési címe: http://www.ebookpro.com/download/ebookviewer.exe

5. Ha az Ön számítógépe tűzfallal van védve, elképzelhető, hogy ez külön problémákat okozhat az adatátvitelben. Ilyenkor elképzelhető, hogy csak szakember segítségével tudja a rendszert üzembe helyezni. Ha van rá lehetősége, telepítse egy olyan esetleg otthoni gépére, amely tűzfal nélkül működik.


MEGJEGYZÉS: A könyv biztonsági okokból nem nyomtatható. Ugyanakkor, ha jelzi felém az igényét, akkor az Ön számára néhány napra kikapcsolom a nyomtatás tiltásának funkcióját. Ez alatt az idő alatt Ön nyugodtan kinyomtathatja a könyvet.

A teljes könyv elkészültével tervezem a nyomtatott verzió kiadását is. Amikor ez elkészült minden előfizetőm természetesen díjtalanul kap egy másolatot.

Ha a regisztrálással nehézségei adódnak, szívesen segítek akár telefonon keresztül is. Kérem, levélben adjon meg egy vonalas számot, ahol elérhetem és segédkezhetek az eBook üzembe helyezésénél.
eMail: info@marketingmegoldasok.hu


Az Ön szolgálatában:
Schlingloff Sándor
Marketing MEGOLDÁSOK
info@marketingmegoldasok.hu


ui.: Még egyszer, amennyiben bármilyen problémája adódik a megrendelés során, vagy a szoftverek üzembe helyezésénél, kérem, bátran írjon nekem, nagy örömmel leszek a segítségére.Az ablak bezárása és visszatérés az előző oldalra!

 
 

Hírlevelünkkel Ön az elsők között lehet...
akik a leghatékonyabb marketing technikákat alkalmazzák!


Cikkeinkben hónapról hónapra a legjelentősebb Internet Marketing módszerekről adunk tájékoztatást és közérthető leírást.
Ha esetleg még nem regisztrált "Az eredményes Online Marketing" című havi hírlevelünkre kérem, most feltétlenül tegye meg!


Ez egy bizalmasan kezelt levelezőlista, amely semmilyen körülmények között nem kerül más kezekbe. Ha valaha szeretné, Ön bármikor kijelentkezhet a listáról. Regisztráljon MOST! Az üzlete múlhat rajta.Az Ön vezetékneve:
Az Ön keresztneve:
Az Ön e-mail címe:

(Pl: kovacs@hotmail.com helyes,
de kovács@hotmail ,vagy kovács NEM HELYES!)


 Hírlevél! Kérem, EGYSZER kattintson a gombra odafönt!