Főoldal
Főoldal
 
Rúgja ki a főnökét!
...vagy, ha megkedvelte, vegye fel személyi titkárnak.

Ha Ön bármilyen területen szakember, ha van valami az életében, amivel kapcsolatosan különleges tudása, vagy tehetsége van, legyen az sport, hobby, vagy valamilyen szakmai ismeret, ha van valami amit nagyon szeret csinálni, akkor Ön az Internet révén erre az képességre, tudásra, szenvedélyre, vagy bármilyen ötletre, amely piacára találhat, egy nagyon is jövedelmező vállalkozást építhet.

Hány olyan ötlete volt már, amit mindeddig csak azért nem valósított meg, mert nem volt rá elég pénze, vagy mert más szükséges előfeltételek nem voltak biztosítottak? Hány lehetőségét, elképzelését, vagy akár konkrét tervét kell most is halogatnia csak azért, mert a kivitelezésük túl nagy árat követel, legyen az pénzügyi, vagy befektetett időben és energiában mérhető ár?

Ha Ön csak egy kicsit is hasonlít hozzám, akkor Önnek garantáltan van a tarsolyában legalább egy olyan elképzelése, amit ha megvalósítana, az jómódú emberré tenné Önt.

Ugyanaz a tudás és hozzáértés, amivel eddig esetleg valaki másnak a cégét gazdagította, ezután a saját vállalkozását is építheti.
Ön kezdő vállalkozóként, akár teljesen egyedül felállíthat egy minden részletében jól működő, igazán nyereséges üzletet.

A következő oldalakon:

 • Megtudhatja miként építhet nagy népszerűséget a vállalkozásának, hogyan érheti el ügyfelek és lehetséges ügyfelek ezreit, mindössze néhány hónap munkával.
 • Segítséget talál egy zseniális kínálat kialakításához (olyan termék(ek) vagy szolgáltatás(ok), ami(ke)t sokan meg akarnak venni).
 • Minden eszközt megtalál ahhoz, hogy kiváló ügyfélszolgálatot biztosítva egy állandó vevőkört szolgálhasson ki és így stabil bevételekre tehessen szert.
 • Egész pontos, lépésről lépésre szóló útmutatást talál arra, hogy mindezt miként valósíthatja meg akár teljesen egyedül, minimális, szinte elhanyagolható költségen.Üdvözlöm,
A nevem Schlingloff Sándor, és tisztában vagyok vele, hogy csak nagyon keveset tudok Önről, sőt valójában szinte semmit.
Nem tudom, hogy Ön kicsoda, hogy mivel foglalkozik, hogy mihez ért és mihez nem. Nem tudom, hogy milyen képzettsége van, vagy éppen milyen képzettsége nincs. Nem tudom, hogy fiatal e, vagy már idősebb, és nem tudom azt sem, hogy milyen elvárásai, vágyai, vagy akár szükségei vannak a megélhetésével kapcsolatosan.
Mindezeket nem tudom, de...
...azt az egyet viszont igen, hogy az itt tárgyalt vállalkozásszemléletre, és Internet Marketing módszertanra építve, megdöbbentő lehetőségek nyílhatnak meg Ön előtt.

Mire Ön teljes joggal akár azt is mondhatná, hogy:
...bla, bla, bla ...nagy lehetőségek ...persze.
...ha be tudok fektetni 10-15 milliót egy (csak nagyon kis) vállalkozás felállításába, és ha megvannak a megfelelő kapcsolataim, és mellesleg még van 4-6 millióm tartalékba, amivel szűkösen, de kibírom az első másfél, két évet, amíg még veszteségesen működök, akkor...
...akkor ugyanazok a lehetőségek állnak nyitva előttem, mint azok előtt akik olyan hű de nagy sikereket értek el.

Önnek igaza van. Ugyanez volt az oka annak, hogy sokáig én sem aknáztam ki a lehetőségeimet. Nem állt rendelkezésemre kellő mennyiségű indulótőke. Most viszont már NINCS SZÜKSÉG azokra a milliókra, se nekem, se Önnek. Most minden megváltozott.Ha Ön akar, most tud is.
Ön előtt, ugyanazok a lehetőségek állnak tárva nyitva, amiknek a kihasználásával egyszerű emberek, mint amilyen én is vagyok, megdöbbentő sikereket érnek el világszerte.

Figyeljen ide! Amit a következő sorokban olvas NEM nem valamiféle furcsa csodamódszer, hanem annak a vállalkozásszemléletnek és Internet Marketing módszertannak a leírása, amivel én magam is sikerre vittem a saját üzletemet. Ha Önnek van elképzelése egy vállalkozás létrehozására, most muszáj meglátnia, hogy minden akadály elhárult az útból. Én a semmiből építettem ki, aránylag rövid idő alatt egy olyan üzletet, ami a tesztidőszak lezárulásával, mindjárt az első hónapokban nyereséges lett. Meglepően nyereséges.

Az alábbiakban tárgyalt vállalkozási rendszer segítségével:

 • Szinte bármilyen üzleti ötletet sikerre vihet.
 • Szinte kockázat nélkül, hisz az Internetes vállalkozás esetében minimális a költség.
 • Akár a meglévő munkája mellett, hisz fokozatosan építkezve, akár napi néhány óra munkával is felállíthat egy online vállalkozást. Ha pedig egyszer felállított egy weboldalt a hozzá tartozó értékesítési rendszerrel, az akkor is "dolgozik", amikor Ön a munkahelyén van, vagy éppenséggel bármi mást csinál. Fél év alatt pedig (de ha igazán gyors akár néhány hónap alatt is) felfejlesztheti az üzletét egy olyan szintre, hogy többszörösen kiváltsa az eddigi bevételeit.
 • Ha Ön szeretné, akár teljesen egyedül is felépíthet egy havi sokszázezres, akár sokmilliós nyereséget produkáló üzletet, mégpedig úgy, hogy az ne csak pénzügyi függetlenséget hozzon Önnek, de idővel magát az idejét is felszabadítsa.

Az Internetes vállalkozás itt tárgyalt szemlélete és módszertana révén: Ön akár otthonról is dolgozhat anélkül, hogy napi nyolc órát egy munkahelyen kellene töltenie és törnie magát mások, sokszor téves elképzeléseinek a kivitelezésén. Ön olyan mértékben felfuttathatja az üzletét, hogy a folyamatokat automatizálva szinte teljesen szabaddá válhat, nem csak a munkahelyétől, de még a vállalkozásától is.

Egy saját vállalkozást, soha nem volt, és soha nem is lesz egyszerűbb sikerre vinni, mint MOST.

Nem mondanék igazat, ha azt állítanám Önnek, hogy: "Gyerekjáték lesz! Ön néhány hónapon belül milliomos lehet!" Nem mondanék igazat akkor sem, ha azt állítanám, hogy: "Ezzel a módszertannal mindenki sikerre viszi a vállalkozását!"

Még ha esetleg szeretne is ilyen mondatokat hallani, akkor sem lennének igazak.
Nem lesz gyerekjáték, és valószínűleg nem lesz néhány hónapon belül milliomos sem. Egy komoly profitot hozó üzlet többnyire sohasem gyerekjáték, és nem is épül ki néhány hónap alatt. Szerencsés esetben talán, de... én az Ön helyben nem erre alapoznék.
És tudja mit, az is előfordulhat, hogy miközben igenis képes lehetne rá... mégsem fogja végigcsinálni. Lehet, hogy Ön egyszerűen nem fogja megfizetni azt az árat, amit némi tanulásba, többletmunkába és próbálkozásba kellene fektetnie.

Egy dolog viszont biztos:

Ahhoz, hogy tényleg sikerre vihesse a vállalkozását Önnek a megfelelő dolgokat kell csinálnia. Ez alól nincs kivétel.
Abban az esetben viszont ha Ön tényleg a megfelelő dolgokat teszi, akkor a bevételek nagyon is kiszámíthatóak.


Ha megfogadja a tanácsaimat meglepő módon gyors és jelentős eredményekre számíthat. Én magam miután elkészültem az alapmunkával és elkezdtem népszerűsíteni a weboldalalmat ez első hónapban 57.000 Ft-ot, a másodikban 150.000 a harmadikban pedig 326.000 Ft-ot kerestem. Tiszta online bevételről beszélek, ami kizárólag a weboldalamon keresztül érkező megrendelésekből áll össze. Ne feledje, ezt az eredményt egy induló vállalkozás produkálta, a népszerűsítés elkezdését követő első három hónapban, úgy, hogy az értékesített termék, még NEM volt egészen kész. (Az ügyfeleim merészen meg kellett, hogy előlegezzék nekem, hogy befejezem, amit ígértem.)

Másrészt ebben az összegben nincsenek benne azok bevételek, amik weboldal készítéssel és teljes üzleti koncepciók kidolgozásával kapcsolatosan érkező ajánlatkérések kapcsán hosszabb távon realizálódnak.

Azt kérdezheti tőlem, hogy: "Na jó, de mennyi ebből a költség?"
A egy Internetes rendszer fenntartásának a teljes költségei könnyedén havi 15-20.000 Ft alatt maradhatnak.

Esetleg az a kérdés is foglalkoztatja, hogy: "Min múlik az, hogy egy weboldal mekkora nyereséget produkál?"

Nagyon jó kérdés.
Erre a kérdésre ad pontos és kimerítő választ ez és a következő leírás. Erről szólnak a következő oldalak mind, Internet Marketing Stratégiákról és konkrét megoldásokról, arról, hogy Ön miként alakíthat egy egyszerű weboldalt, minimális költségen egy meglepően nyereséges online vállalkozássá.

Három éve semmi mással nem foglalkozom, mint hogy létrehozzak és összeállítsak egy megoldáscsomagot, amely miközben a világ leghatékonyabb marketing módszereit és eszközeit bocsátja rendelkezésre, hozzáférhető és valóban alkalmazható marad egy laikus, technikailag hozzá nem értő (mert hogy én is ilyen vagyok), magát önállósítani akaró magánember, vagy akár egy vállalkozó számára is.

Professzionális Online Marketing, lépésről lépésre! - címen hozzáférhetővé teszek Önnek egy technológiát és eszközrendszert, amit amúgy - ha találna is olyan embert aki át akarja, és át is tudja adni mindazt a tudást, amire Önnek valóban szüksége van a hosszútávú eredményességhez - csak milliókért szerezhetne be, és amihez most ráadásul egy működő értékesítési weboldalt is összeállítanak az Ön számára, mégpedig DÍJTALANUL!!!

Visszatérve a konkrét kérdésre:Egy weboldal nyereségessége, az alábbi három tényezőtől függ:

 • Mekkora az oldal látogatottsága?
 • Milyen hatékonysággal tudja az adott weboldal kielégíteni a látogatók szükségeit, azaz milyen arányban vásárolnak a látogatók. (A látogatók hány százaléka vásárol?)
 • Mekkora a nyereség egy vásárláson, egy értékesített terméken, vagy igénybe vett szolgáltatáson?

Lássunk egy példát: Abban az esetben, ha egy weboldalnak van napi 50 látogatója, és minden kétszázadik látogató vásárol, akkor az a weboldal egy hónapban 30 x 50 = 1500 látogatót fogad és abból 1500 / 200 = 7.5 vevőt szolgál ki. Ha az oldal mondjuk kandallókat értékesít és egy kandallón átlagosan 100.000 Ft profit realizálódik, akkor ez a weboldal 750.000 Ft profitot hoz.

Ha azonos feltételek mellett ugyanez az oldal egy 3000 Ft-os könyvet értékesít, amin 1.500 Ft a nyereség, akkor 11.250 Ft profitot hozott. Ez az utóbbi, habár első hallásra nem hangzik egy túl jó üzletnek, mégis nagyon komoly profitlehetőséget rejt magában. Kérem, most nagyon figyeljen.

FONTOS! A rendelkezésére tudok bocsátani egy komplett szinte működőkész weboldalt, amely az alapelveit tekintve ennek, a saját oldalamnak a mintájára készült. Egész pontosan meg tudom Önnek mutatni, hogy mit kell tennie ahhoz, hogy ezzel a weboldallal (kizárólag a hazai piacon), naponta ne csak 50, de 500, 1000 vagy akár még sokkal több látogatója lehessen. Egész pontosan meg tudom Önnek mutatni azt is, hogy miként érhet el jó vásárlási arányt, sőt abban is tudok Önnek segíteni, hogy eleve egy olyan vállalakozási koncepciót találjon, ami igazán menni fog.

Nézze csak! Napi 1000 látogatóval ugyanaz a weboldal 30 nap x 1.000 = 30.000 látogatót fogad és
30.000 / 200 = 150 vevőt szolgál ki. Ha a könyves példánál maradunk, ahol 1.500 Ft nyeresége van egy könyv értékesítésén 225.000 Ft-ot keresett. Ez már nem is olyan rossz igaz? Azonban ezzel még nincs vége.

MEGJEGYZÉS: Éppen az imént kapott tőlem egy garantáltan sikeres vállalkozási ötletet. Tudta azt, hogy a könyv az egyik legjobban menő cikk az Interneten? Tudja azt hogy hány kiadó van, aki örömest adna Önnek akár 50%-os jutalékot is, ha havi rendszerességgel eladna néhány százat a könyveiből? (A legtöbb hagyományos online könyvesbolt NEM bonyolít ekkora forgalmat. Nem tudják hogyan kell csinálni. Kár nekik, jó Önnek.)

Egyébként, ha érdekli, összeállítottam Önnek öt nagyon egyszerű vállalkozási ötletet. Ha nincs saját elképzelése, nyugodtan használja ezeket.


Szóval ott van még a második tényező, a vásárlási arány. Ez az arány teszteléssel javítható, azaz az értékesítés hatékonysága optimalizálható. Itt arról van szó, hogy mondjuk 1000 látogatóból az eddig alapul vett arány mellett 5 ismeri fel, hogy az a könyv kell neki. Mindeközben lehet, hogy az 1000 látogató közül jóval többen is vannak, akik ha a megfelelő üzenetet olvasnák, akkor azonnal és a későbbi, legnagyobb elégedettségükre megvennék a könyvet. Tehát nem csak 5-en vannak ilyen emberek az 1000-közül, hanem akár 15-en vagy még többen is lehetnek.

A kérdés ez: Mit kellene mondani ahhoz, hogy Ők is meglássák, hogy ez egy szuper jó könyv?

Ez néha nem is olyan nehéz. Mindössze a weboldal első mondatának, azaz a címének a lecserélésével megduplázódhat, akár megháromszorozódhat a vásárlások száma. Egy jó cím, egy jobb szöveg, egy másik előny bemutatása, egy másik részlet a könyvből... és egyszercsak ott az eredmény.

Ha csak abból indulunk ki, hogy 100/1-es arányt ér el (kétszer olyan jó, mint az előző), akkor ugyanazzal az üzlettel már nem 225.000 Ft-ot keres havonta, hanem 450.000 Ft-ot és még ezzel sincs vége.

Sokszor egy kicsivel magasabb ár, nem csak a bevételeket, de az értékesítések számát is növeli. Egy 5.500 Ft-os szakkönyv komolyabbnak tűnik, mint egy 3.000 Ft-os és ezért a vevő méltóbbnak találja az elolvasásra. Ha ez igaz a mi példánkra is (nem feltétlenül az, de az elv megértéséhez számoljunk ezzel) akkor az Ön könyvenkénti profitja a magasabb ár mellett 4.000 Ft lett, ami megint azt jelenti, hogy változatlan eladási számok mellett (300 könyv/hó), Ön 1.200.000 Ft-ot keres havi szinten.

Mindezek után meg kell még jegyeznem, hogy:

 • Senki sem tilthatja meg Önnek, hogy egy második, vagy harmadik könyvet is megjelenítsen a weboldalán.
 • Senki sem tilthatja meg, hogy az elégedett ügyfeleinek, akiknek természetesen tudja a nevét és e-mail címét, időnként küldjön egy-egy szinte ellenállhatatlanul vonzó ajánlatot, egy- egy új könyvről.
 • Senki sem tiltja meg Önnek, hogy az ügyfeleinek, az érdeklődési körükbe eső kiegészítő termékeket, vagy szolgáltatásokat is felajánljon, amivel sokan közülük örömmel fognak élni.
 • Senki sem akadályozhatja meg Önt abban, hogy egy egyszerű kérdőíven keresztül megkérdezze a látogatóit, hogy mi az, amit még szívesen igénybe vennének, és ezután senki sem tilthatja meg Önnek azt sem, hogy ezt be is szerezze nekik.
 • Végül pedig, ha valaki szeretne hirdetni az Ön weboldalán, nyilván nem utasítaná vissza.

Az ügyfeleknek átlagosan 40%-a örömmel él az előbb említett lehetőségekkel. Nyugodtan számolja ki, hogy mit jelenthet ez Önnek többletnyereségben.Professzionális Online Marketing, lépésről lépésre!
Teljes Marketing Megoldásrendszer: módszertan, eszközök és médiajelenlét

Persze az üzleti álmoknak ára is van. Ezt az árat néha nemcsak hogy nem akarjuk, de néha egyszerűen nem is tudjuk megfizetni. Nem tudjuk odaadni azt az időt (éveket), pénzt (milliókat) és energiát (a fél életünket), amit az érvényesülés megkövetelne. Hadd mondjam el Önnek, hogy ...most egy olyan utat talált, aminek garantáltan meg tudná és lehet, hogy meg is akarná fizetni az "árát".

Ha Ön tudja, hogy mit, mikor és hogyan kell tennie, akkor az Internettel egy olyan eszközt kapott a kezébe, ami elérhető módon lehetővé teszi Önnek az üzleti sikert. Azzal pedig, hogy ezt az oldalt megtalálta, Ön megszerezte az eredményességhez szükséges tudást, Ön hozzájutott a megfelelő eszközökhöz, és birtokába jutott annak a szemléletnek és módszertannak, ami szinte garantálja egy online vállalkozás eredményességét.

Kérem, kattintson az alábbi hivatkozásra és olvasson többet arról a páratlan módszertanról és vállalkozásszemléletről, amely utat nyit Önnek egy saját, valóban nyereséges Internet vállalkozás felállításához: Professzionális Online Marketing, lépésről lépésre! - A semmiből a milliós nyereségig, avagy építse ki a saját online birodalmát.


Még egy megjegyzés:
Az Internet adott esetben sokkal inkább lehet az Ön győzelmi szekere, mint bármilyen tőkeerős nagyvállalkozásé.

Az Internet, nem a számítástechnikusok, multinacionális vállalatok vagy marketingzsenik kizárólagos piaca, hanem mindenkié, aki kész megoldással szolgálni más emberek problémáira.

"Az Internet egyenlő esélyeket teremtett!"

Nem hiszi?
Úgy gondolja, hogy az Ön munkája nem ér többet annál, amit most keres?
Hacsak nem keres piszkosul sokat, akkor ez egyszerűen nem igaz. És még ha piszkosul sokat keres is, lenne miről beszélnünk.

Hadd gondolkozzam egy kicsit hangosan:

 • Ha Ön alkalmazott és az is szeretne maradni, ha szakember valamiben, ha ért valamihez, akkor az amit tud, az amire képes, sok-sok jól fizető cégnek aranyat érhet. Ha tudnának Önről, ha elmondaná nekik valaki, hogy Ön milyen nyereséget hozhatna nekik, ugyan miért ne alkalmaznák Önt a jelenlegi fizetésének akár a duplájáért?
 • Ha Ön vállalkozó, az amivel vállalkozik, az Ön terméke, szolgáltatása sok- sok ember problémájára lehet a megoldás. Gondolja, hogy az embereknek nincs szüksége jó megoldásokra? Dehogyis nincsen, csak a megoldások sokszor nem találják meg azokat, akiknek kellenek és ráadásul meg is engedhetik maguknak, hogy megvásárolják azokat.
 • Ha van az Ön szívében valami amit szenvedélyesen szeret, ha van amihez ért, ha van amiben többet tud, többet tanul, többet tesz, mint mások, ha van csak egy olyan területe az életnek amiben Önnek van mit mondania, van mit adnia, akkor...
  ...Önnek minden esélye megvan rá, hogy az Internet révén nagyon- nagyon sok pénzt keressen belőle.

Hogy miért?
Mert az Internet már ma egyike a legerőteljesebb és leghatékonyabb marketingeszközöknek.

Hogy mit jelent ez?
Azt, hogy az Interneten keresztül Ön bármilyen értéket, amivel rendelkezik el tud juttatni azokhoz, akik potenciális vevők lehetnek arra.
Azt, hogy Ön sok millió embernek segíthet azzal amije van.
Azt, hogy Ön valódi megoldás lehet sok ezer ember számára ország, vagy akár világszerte, olyan emberek számára akik szívest örömest megvásárolnák Öntől a szolgálatát.

Ha még van hite egy jobb, szabadabb és talán nagyobb életben, a következő írás A LEHETŐSÉG Önnek!

Derítse ki miként lehet az Internet egy olyan eszköz az Ön kezében, amivel szó szerint milliókat termelhet, bármivel is foglalkozik. - Professzionális Online Marketing, lépésről lépésre! - A semmiből a milliós nyereségig, avagy építse ki a saját online birodalmát.


ui.: Mielőtt továbbmennénk, kérem...

Küldje el ezt az oldalt a barátjának, vagy vállalkozó ismerősének! Az üzletük múlhat rajta!
 
Kérem, írja ide az ismerőse e-mail címét: Cikkek és Tanulmányok
Amennyiben Ön esetleg nem járatos az Internet Marketing területén, és egyelőre nem látja teljesen tisztán, miként alkalmazhatná az Internetet a lehető legeredményesebben, érdemes megnéznie a "Cikkek és Tanulmányok" oldalunkat, ahol teljes vállalkozási ötleteket, értékes tippeket és hasznos tanácsokat talál.

Feltétlenül a figyelmébe kell ajánlanom magát "Az eredményes Online Marketing!" -hírlevelet is, amelyben folyamatosan, igen értékes, sokszor exkluzív információt teszek közzé. Ön a hírlevelem olvasójaként mindig az elsők között lehet, akik a leghatékonyabb marketing technikákat alkalmazzák! Továbbá lehetősége van arra is, hogy az érdeklődési köréről és az Ön számára most különlegesen aktuális témákról is tájékoztasson. Így nekem lehetőségem van arra, hogy személyre szabottan, sokszor amúgy hozzáférhetetlen anyagokat is a rendelkezésére bocsássak. Kérem, ha még nem tette volna, most feltétlenül jelentkezzen!Az eredményes Online Marketing!

Hírlevél 23.800 Ft értékben, most DÍJTALANUL!


Hírlevelünkkel Ön az elsők között lehet, akik a leghatékonyabb marketing technikákat alkalmazzák! Cikkeinkben hónapról hónapra a legjelentősebb Internet Marketing módszerekről adunk tájékoztatást és közérthető leírást. Ha esetleg még nem regisztrált "Az eredményes Online Marketing" című havi hírlevelünkre kérem, most feltétlenül tegye meg.

Ez egy bizalmasan kezelt levelezőlista, amely semmilyen körülmények között nem kerül más kezekbe. Ha valaha szeretné, Ön bármikor kijelentkezhet a listáról. Regisztráljon MOST! Az üzlete múlhat rajta.

Az Ön vezetékneve:
Az Ön keresztneve:
Az Ön e-mail címe:

(Pl: kovacs@hotmail.com helyes,
de kovács@hotmail ,vagy kovács NEM HELYES!)


 Hírlevél! Kérem, EGYSZER kattintson a gombra odafönt!