Főoldal
Főoldal
 


Napi 10 új ügyfél egy átlagos kisvállalkozásnak napi 165.000 Ft többletnyereséget jelenthet, azaz heti 1.155.000, és havi 4.620.000 forintos profitot. Mennyi többletbevételt jelentene napi 10 új vevő Önnek?

A következő oldalakon részletes útmutatást talál arra, miként köthet meg napi 6-10 új üzletet a weboldalán, anélkül, hogy találkoznia, vagy akár csak telefonon is beszélnie kellene az ügyfeleivel.

Kérem, ne vegye ezt könnyen!
Az Internet valóban alkalmas arra, hogy értékesítse, szó szerint eladja az Ön termékét és szolgáltatását. A soron következő leírásból egész pontosan megtudhatja, hogyan alakíthat egy akár nagyon egyszerű weboldalt egy jól működő üzletté, ahol emberek örömmel vásárolnak és nagy nyugalommal, ha kell akár előre is átutalják Önnek azt a pénzt, ami a megvásárolt cikkért, vagy az igénybe vett szolgáltatásért cserébe jár.
  • Az Internet valóban alkalmas arra, hogy új ügyfeleket szerezzen Önnek, mégpedig olyan mennyiségben, hogy ha nem készül fel a növekedésre, ha nem automatizálja a folyamatait, nem lesz képes kielégíteni a jelentkező igényeket. (Ez szégyenszemre megtörtént velem!)
  • Az Internet alkalmas arra is, amire a szíve mélyén talán minden üzletember vágyik, hogy idővel egy olyan méretű állandó ügyfélkört szolgálhasson ki, hogy szinte már ne is kelljen új ügyfelek megszerzésével törődnie. Az Internet valóban alkalmas arra, hogy több ezres törzsvevőkört építsen Önnek, és lehetővé teszi azt is, hogy akár kisvállalkozóként, személyre szabottan ki is szolgálhasson egy ekkora tömeget.

Persze a legnagyobb naivitás volna azt gondolni, hogy mindez csak úgy magától megtörténik. Azzal, hogy valaki felállít egy weboldalt, egy többlépcsős folyamatnak mindössze egyetlen lépését teszi meg (és néha még azt is rossz irányba). Egy weboldal üzleti értéke, csak úgy önmagában, gyakorlatilag a nullához közelít. Az eredményességnek vannak további szükséges és elégséges feltételei. Ha ezeket nem teljesíti a sikere csodával egyenlő, a csodák pedig igen ritkák.

Egy weboldal mindössze alapeleme, médiája a régi/új üzleti szférának, nem maga az üzleti szféra teljessége. Felállítani egy weboldalt önmagában nagyjából olyan, mint nagy titokban nyitni egy boltot a pincében.

Ennek ellenére, a legtöbben mindössze ennyit tesznek az online sikerük érdekében: Több kevesebb pénzért elkészítettnek egy honlapot. Ha az illető ezután, mint aki jól végezte dolgát, teljes nyugalommal hátradől és várja az Őt "jogosan megillető" eredményeket, akkor Ön mit gondolna erről? Mi ez, ha nem naivitás?

Az Internet nem helyezte hatályon kívül az eredményes vállalkozás és üzlet törvényszerűségeit. Nem, mindössze más alapokra helyezte és...
(...a most következő mondat jelentése nem az aminek elsőre olvassa...)
...mindenki számára hozzáférhetővé tette azokat a módszereket és eszközöket, amivel ezek a feltételek teljesíthetőek.

Senkinek sem lesz sikeres üzlete, aki mennyiségileg, minőségileg, a megfelelő időben, a megfelelő helyen, a megfelelő emberekkel meg nem teszi az eredményességhez nélkülözhetetlen feladatokat. A hagyományos üzleti világban ehhez, pedig nem csak tehetség, szorgalom és egy rakás pénz kell, de a hely, a körülmények, az ismeretségek, és sokszor a szerencse is dönt az Ön sikre vagy bukása felett.

Ismeri ezt a helyzetet? Amikor a lehetőségek ajtaja valahogy nem és nem akar megnyílni, nem Önnek, nem itt és nem most...
Igen? Akkor, kérem, engedje meg, hogy megismételjem az iménti mondatomat.

Az Internet nem helyezte hatályon kívül az eredményes vállalkozás és üzlet törvényszerűségeit. Nem, mindössze más alapokra helyezte és mindenki számára hozzáférhetővé tette azokat a módszereket és eszközöket, amivel ezek a feltételek teljesíthetőek.

Érti ezt? Az Interneten nincs semmi, ami az útját állhatná a sikerének. Ön a valódi eredményekhez MINDEN, azaz MINDEN SZÜKSÉGES eszközzel, erőforrással, és lehetőséggel rendelkezik.

  • Ön felállhat és ügyfeleket hódíthat el a legádázabb konkurensétől.
  • Ön felállhat és egy vidéki, gyönyörű, de üzletileg valójában egy Isten háta mögötti kis helységből üzletet köthet valakivel, aki a legnagyobb Budapesti konkurensének a boltja mellett lakik.
  • Ön felállhat, és fél éven belül versenytársa lehet a legnagyobbaknak.
  • Ön felállhat és a piac egy olyan szegmensén, amiről a nagyok vagy nem is tudnak, vagy amiről talán tudnak, de amiért "lusták lehajolni" Ön milliós bevételeket realizálhat szinte egyik hónapról a másikra.

Az Internet egyenlő esélyeket teremtett. Most már nam azok kötik az üzletet, akiknek a legjobbak az összeköttetései. Most már nem a "mindenható" médián múlik, hogy súlyos milliókért kinek a híre jut el minden nappaliba.
Most nem azok győznek akik a legerősebbek, hanem azok akik szolgáltatnak. Az Ön szavaira odafigyelni mostantól épp annyi, mint a egy multi milliárdos cég szavaira hallgatni.

Ön felállhat és a megfelelő szemlélet és módszertan alkalmazásával:

  • Naponta üzletek tucatjait kötheti a weboldala révén. Új vevőket szerezhet és kiárulhatja a kínálatát anélkül, hogy valaha is személyesen találkoznia kellene az ügyfeleivel.
  • Ön konkrét, nagyon is jelentős nyereségre számíthat. Napi szinten, automatikusan érkező átutalásokra, tíz és százezerekre, amik úgy folynak be az üzletébe, hogy a Internetes rendszere felállítása után, napi szinten már nem tesz érte semmit.

...és kérem, higgye el, én is tudom, hogy amikor nem látjuk pontosan hogyan lehet véghezvinni valamit, könnyű arra a következtetésre jutni, hogy az talán nem is lehetséges. Nem itt és nem most és lehet, hogy nem is nekünk.

Tudom, de azt kell mondanom, hogy ha az Internet pénzügyi lehetőségeit tekintve esetleg Ön is erre a megállapításra jutott, akkor...
...lehet, hogy ez élete legköltségesebb következtetéseinek egyike.

Életünk legköltségesebb döntései nem azok, amelyekkel pénzt veszítünk, hanem azok, amelyekkel valódi lehetőségeket szalasztunk el.

Az is veszteség, amikor egy lehetőséget teljesen figyelmen kívül hagyunk, de a legnagyobb veszteség az, amikor egy felismert és esetleg meg is ragadott lehetőséget nem valósítunk meg annak valós potenciáljának mértékében, amikor az úton, amin elindultunk nem megyünk végig. Vagy, mert naivitásból alábecsültük a feladatot, vagy mert túl hosszú kerülőutakon felemésztődtek az erőforrásaink.

A következő oldalak, józan és realista szemlélet mellett, egy járható utat mutatnak Önnek igazán nyereséges online vállalkozások létrehozásához. Ön most akár a semmiből is felállíthat egy üzletet, vagy végre egy milliós nyereséget produkáló vállalkozássá alakíthat egy olyan próbálkozást, ami a pénzt és energiát eddig csak felemésztette.

Persze ehhez Önnek nem lesz elég csak úgy -akármit- csinálnia. Ehhez Önnek a megfelelő dolgokat kell tennie, elégszer és ráadásul jól kell azokat megtennie. Nincs ez alól kivétel. A becsületes világ így működik...
...de a jó hír az, hogy Ön MINDEZT el tudja végezni, meg tudja tenni.Professzionális Online Marketing, lépésről lépésre!
Teljes Marketing Megoldásrendszer: módszertan, eszközök és médiajelenlét

Hogyan lesz Önnek egy sokmilliós online vállalkozása? Hogyan használhatná ki optimálisan ezt a hihetetlen lehetőséget? Erre a kérdésre ad pontos és kimerítő választ ez a weboldal. Erről szólnak a következő oldalak is, Internet Marketing Stratégiákról és konkrét megoldásokról, arról, hogy Ön miként alakíthatja a weboldalát, minimális költségen egy meglepően nyereséges online vállalkozássá.

Az a kis idő, amit Ön most rászán az olvasásra, több mint három évet takaríthat meg Önnek, mert én magam három éve semmi mással nem foglalkozom, mint hogy létrehozzak és összeállítsak egy megoldáscsomagot, amely miközben a világ leghatékonyabb marketing módszereit és eszközeit bocsátja rendelkezésre, hozzáférhető és valóban alkalmazható marad egy laikus, technikailag hozzá nem értő (mert hogy én is ilyen vagyok) vállalkozó, vagy akár egy magát önállósítani akaró magánember számára is.

Professzionális Online Marketing, lépésről lépésre! - címen hozzáférhetővé teszek Önnek egy technológiát és eszközrendszert, amit amúgy, ha találna is olyan embert aki át akarja, és át is tudja adni mindazt a tudást, amire Önnek valóban szüksége van a hosszútávú eredményességhez, milliókért szerezhetne csak be.

Kérem ne feledje: Sokszor, amikor nem tudjuk hogyan lehet valamit véghezvinni arra jutunk, hogy az talán nem is lehetséges. Egy ilyen következtetés az Internet pillanatnyi üzleti lehetőségeit tekintve Önnek napi többszázezer forintjába kerülhet. Az információ amihez most hozzájut, valóságosan el tudja adni az Ön termékét és piacra tudja vinni az Ön szolgáltatását.

Kérem, kattintson az alábbi hivatkozásra, és szerezze meg azt a páratlan tudást, ami az Internetet egy olyan eszközzé változtatja az Ön kezében, amivel szó szerint milliókat termelhet, hétről hétre, hónapról hónapra, bármi legyen is az amivel foglalkozik: Professzionális Online Marketing, lépésről lépésre! - A semmiből a milliós nyereségig, avagy építse ki a saját online birodalmát.


ui.: Mielőtt továbbmennénk, kérem...

Küldje el ezt az oldalt a barátjának, vagy vállalkozó ismerősének! Az üzletük múlhat rajta!
 
Kérem, írja ide az ismerőse e-mail címét:

Cikkek és Tanulmányok
Amennyiben Ön esetleg nem járatos az Internet Marketing területén, és egyelőre nem látja teljesen tisztán, miként alkalmazhatná az Internetet a lehető legeredményesebben, érdemes megnéznie a "Cikkek és Tanulmányok" oldalunkat, ahol teljes vállalkozási ötleteket, értékes tippeket és hasznos tanácsokat talál.

Feltétlenül a figyelmébe kell ajánlanom magát "Az eredményes Online Marketing!" -hírlevelet is, amelyben folyamatosan, igen értékes, sokszor exkluzív információt teszek közzé. Ön a hírlevelem olvasójaként mindig az elsők között lehet, akik a leghatékonyabb marketing technikákat alkalmazzák! Továbbá lehetősége van arra is, hogy az érdeklődési köréről és az Ön számára most különlegesen aktuális témákról is tájékoztasson. Így nekem lehetőségem van arra, hogy személyre szabottan, sokszor amúgy hozzáférhetetlen anyagokat is a rendelkezésére bocsássak. Kérem, ha még nem tette volna, most feltétlenül jelentkezzen!Az eredményes Online Marketing!

Hírlevél 23.800 Ft értékben, most DÍJTALANUL!


Hírlevelünkkel Ön az elsők között lehet, akik a leghatékonyabb marketing technikákat alkalmazzák! Cikkeinkben hónapról hónapra a legjelentősebb Internet Marketing módszerekről adunk tájékoztatást és közérthető leírást. Ha esetleg még nem regisztrált "Az eredményes Online Marketing" című havi hírlevelünkre kérem, most feltétlenül tegye meg.

Ez egy bizalmasan kezelt levelezőlista, amely semmilyen körülmények között nem kerül más kezekbe. Ha valaha szeretné, Ön bármikor kijelentkezhet a listáról. Regisztráljon MOST! Az üzlete múlhat rajta.

Az Ön vezetékneve:
Az Ön keresztneve:
Az Ön e-mail címe:

(Pl: kovacs@hotmail.com helyes,
de kovács@hotmail ,vagy kovács NEM HELYES!)


 Hírlevél! Kérem, EGYSZER kattintson a gombra odafönt!