A legtöbben nem látják, és nem is hiszik az online értékesítés valódi lehetőségeit! Kár nekik, jó Önnek!  

   
marketing
marketing
Üzleti terv
webdesign
Internet
 

A semmiből egészen a milliós nyereségekig.

Ez a weboldal semmi másról nem szól, mint arról...
...hogy miként állíthat fel, akár saját erőből is, egy meglepő mértékben nyereséges Internet-vállalkozást. Minimális költségen, mindössze a megfelelő munka elvégzésével, Ön egy olyan weboldalt működtethet, amely százezres, akár milliós nyereséget produkál, emberi kéz érintése nélkül, napról napra, hétről hétre, hónapról hónapra.


Üdvözlöm,
A nevem Schlingloff Sándor és őszintén örülök, hogy találkoztunk. Mivel pontosan tudom, hogy a következő perceknek milyen jelentősége lehet az Ön üzleti jövőjében szeretném egyrészt elmondani, hogy menyire megtisztel a figyelme és a téma iránti érdeklődése, másrészt biztosítani afelől, hogy a következő oldalakon rendkívüli eredményességgel működő, a világpiacon is újdonságnak számító marketing stratégiákat talál. Az információkat és megoldásokat, olyan módon feldolgozva kapja készhez, hogy Ön, egy már működő üzlet esetében, vagy akár egy vadonatúj üzleti koncepció felállításánál egyaránt profitálhat velük, legyen az egyéni-, kis- vagy középvállalkozás.

Ha esetleg siet, és nem biztos benne, hogy most ebben a pillanatban van ideje átnézni ezt az anyagot, kérem, feltétlenül tegye a Marketing MEGOLDÁSOK oldalt a kedvencei közé, hogy később könnyedén visszajöhessen. Ez az apró figyelmessége, Önnek szó szerint százezreket jelenthet.

A következő néhány soros bevezetőben
röviden az Internet Marketing alapvető koncepciójáról és lehetőségeiről írok, és arról, hogy ez Önnek milyen nyereséget jelenthet. Ha szeretné, persze azonnal a lényegre, a konkrét megoldásrendszerre is rátérhetünk: Professzionális Online Marketing, lépésről lépésre!

Cikkeink a jelenleg használt leghatékonyabb Internet marketingmódszereket és elveket tárgyalják, és tanítják közérthető egyszerűséggel. Mivel milliós, nagyon valóságos profitlehetőségekről van szó, mindvégig komoly vállalkozói hozzáállásról, és időnként sok-sok munkáról fogok beszélni. Ugyanakkor olyan megoldásokat nézünk át teljes részletességgel, amelyek révén az üzlete anélkül produkálhatja a várt eredményt, hogy az idején és energiáján kívül bármilyen jelentősebb befektetést kellene tennie! (Amennyiben pont az idő az, aminek szűkében van, megnézzük azt is, hogyan tudja ezt minimális költségen mások idejével kiváltani.)

Ennek az anyagnak összeállításánál az egyik elsődleges szempont az volt, hogy a kapott információ mindenképpen megoldásértékű legyen. Pontosan tudom, hogy a végső követelmény egy online üzlettel szemben is az eredményesség, az üzlet által realizált konkrét nyereség. Éppen ezért nekem, az általam tárgyalt értékesítési koncepciókkal szemben a kivitelezhetőség, a gyors és egyszerű megvalósíthatóság az egyik fő elvárásom.

Mi értelme jól hangzó, akár zseniális marketing koncepciókról írni, ha azok az Ön számára kivitelezhetetlenek? A gyakorlati haszna, mindenképpen csekély volna.

Az én célom, az Ön online vállalkozásának a nyereségessége érdekében azonnal alkalmazható, akár kész, vagy a lehetőségeknek megfelelően előkészített konkrét megoldásokat nyújtani. Ennek a törekvésnek az eredményeként, egy maroknyi kiváló szakember segítségével, olyan rendszert állítottam össze, mely a tanított értékesítési szemlélet és módszertan mellet, többek között a rendelkezésére bocsát egy teljes értékesítési weboldalt (Ön felállíthatja a saját weboldalát, ennek az oldalnak a mintájára. Ehhez Ön minden "alapanyagot" megkap.) Díjtalanul a rendelkezésére bocsát egy teljes Marketing Szoftverrendszert, egy tipikus értékesítési folyamat alapvető elemeit, és valójában mindent, ami egy eredményes online vállalkozás felállításához szükséges. (Ön ezen az oldalon a vállalkozása felállításához tehát a következő segítséget találja.)

Amennyiben Ön egy "Hogyan gazdagodjunk meg gyorsan és egyszerűen!" programot keres, csalódást kell, hogy okozzak. Én csak arról tudok beszélni, hogyan lehet eredményesen, azaz nyereségesen felvinni egy vállalkozást az Internetre. Nem ismerek egyetlen olyan csodamódszert sem, amely egyik napról a másikra meghozná Önnek a NAGY és CSODÁLATOS SIKERT. Az a módszertan és vállalkozói szemlélet, amit ez az oldal az Ön rendelkezésére bocsát, feltételez három alapvető dolgot, amely nélkül Önnek nagyon kicsire zsugorodik az esélye a sikerre.

Az általunk tárgyalt szemlélet és módszertan használatával a vállalkozásaink 200/1 és 100/1 közötti vásárlási arányokat produkálnak az oldalaink látogatottságára vetítve. A weboldalon történő rendelésről és fizetésről beszélek. Valódi online bevételekről. Ha ehhez hozzáteszi azt is, hogy az Ön kereskedelmi weboldalának, miközben kizárólag a hazai piacon értékesít, lehet napi akár több ezer látogatója, és még azt is hozzáteszi, hogy a megfelelő marketing szemlélettel az Ön vevőinek megközelítőleg 40%-a törzsvevőjévé válik, és hogy a látogatók 10-25%-a folyamatosan kapcsolatban marad Önnel, akkor egy elég jelentős potenciálról beszélünk.

Amennyiben esetleg még nem látja, hogy milyen lehetőségeket rejt magában ez az új média az Ön számára, kérem, kattintson ide és olavasson el néhány megdöbbentő tényt erről a piacról.

Ön ezen az oldalon tehát, a következő témakörökben szerezhet megoldás értékű információkat:

 • Termékpolitika. Melyek azok a cikkek, termék, vagy szolgáltatás fajták, amikkel minden bizonnyal sikert arat a világhálón, és melyek azok, amelyekkel küszködésre van ítélve? Hogyan duplázhatja meg a bevételét a meglévő vevőkörével? Egy titok, amire Ön is rájöhetett volna.
 • A 100%-os siker TITKA. Azt árulni, amit a vevő meg AKAR vásárolni. Módszerek arra, hogyan derítheti ki, mint is akarnak a vevők.
 • Weboldal készítési stratégiák. Miként lehet egy olcsó és egyszerű webmegjelenés hatékonyabb, mint egy "kifinomult" és igen költséges megoldás, avagy Önnek akkor van "megfelelő" weboldala, ha az képes elvezetni az érdeklődőit a vásárláshoz!
 • A leghatékonyabb látogatottság növelő stratégiák. Közel egy tucat módszer arra, hogy látogatók százait és ezteit vonzza a weboldalára, mégpedig egyetlen forint kiadás nélkül (...és a banner hirdetés nincs köztük.)
 • Amit 100 szörföző közül 99 keres és meg AKAR kapni, és ami egyben az egyetlen dolog, ami tekintélyt építhet Önnek. 
 • Amit a nagyok közül is csak kevesen csinálnak - TESZTELÉS. A jó ötletek nagyszerűek, a logikus következtetések szükségesek, de valódi eredmények nélkül az egész csak nagyon keveset ér. Tökéletesítés az optimális eredményességig.
 • A szövegírás művészete. Ha Ön nem mondja el, magától senki sem jön rá. A vevők többnyire nem gondolatolvasók. Az ajánlat ereje, avagy Önnek kínálnia KELL!
 • Vállalkozóból rabszolga, rabszolgából szabad üzletember. Az online vállalkozás magas művészete. Az a mód, ahol Önnek pénze és ideje egyszerre lehet.
 • Egyszeri látogatókból törzsvevők. A nagy erőfeszítés az, hogy egyszer az oldalára csalogassa a lehetséges vevőjét. A nagy veszteség pedig az, ha egyszer már ott volt, és többet nem is jön vissza.
 • Taktikák minden helyzethez, avagy "trükkök" ömlesztve.
 • A leggyakrabban feltett kérdések.
 • A leggyakrabban elkövetett hibák. Hogy Önnek ne keljen őket elkövetnie.


Szóval ez nem egy "Hogyan gazdagodjunk meg gyorsan és egyszerűen!" kurzus, még akkor sem, hogy ha lehetőségek valódisága és lelkesítő volta miatt néhol mégis úgy hangozna. Nem is egy unalmas marketingelemzés, amely érthetetlen mérőszámok és statisztikák mögül ad olyan tanácsokat, amely legfeljebb néhány nagyvállalatnak jelent releváns információt.

Az első lépéstől az utolsóig végigvesszük az eredményes Online Marketing teendőit és technikáit, mégpedig olyan alapossággal tárgyalva az egyes témaköröket, hogy mindenfajta előképzettség nélkül, számítógépes, vagy jelentősebb Internetes ismeretek nélkül is sikeresen alkalmazhatja az olvasottakat.

Ha a megvalósításhoz elengedhetetlen, igyekezni fogunk a kezébe adni minden ahhoz szükséges eszközt, szoftvert, vagy egyéb megoldásértékű információt.

Egy megjegyzés: Az a marketing szemlélet, amit az alábbiakban tárgyalok, a világ jelenleg leghatékonyabb értékesítési stratégiáit és azok részletes módszertanát tanítja. Ezek az információk abban az esetbe is rendkívül hasznosak lehetnek Önnek, ha jelenleg kizárólag offline értékesít.

FONTOS: Mivel az oldalaimon, folyamatosan megoldás értékű írásokat teszek közzé DÍJTALANUL, feltétlenül érdemes a www.marketingmegoldasok.hu oldalt a kedvencei közé tennie. Továbbá a "Cikkek és Tanulmányok - A hatékony Internet Marketing módszerei és titkai." című aloldalt is érdemes külön megjelölnie, ahol az eredményes online vállalkozás kritikus kérdéseiben több hétre való olvasnivalót talál:

Cikkek és Tanulmányok


Még valami, mielőtt továbbmennénk. Feltétlenül a figyelmébe kell ajánlanom Az eredményes Online Marketing! hírlevelet, amelyben folyamatosan igen értékes, és sokszor exkluzív információt teszek közzé. Ön így az elsők között lehet, akik a leghatékonyabb marketing technikákat alkalmazzák! Mivel a hírlevelem olvasóinak lehetőségük van az érdeklődési körükről és számukra most különlegesen aktuális témákról tájékoztatni, nekem lehetőségem van személyre szabottan, sokszor amúgy hozzáférhetetlen anyagokat is a rendelkezésükre bocsátanom. Kérem, ha még nem tette volna, most feltétlenül jelentkezzen!


Hírlevelünkkel Ön az elsők között lehet...
akik a leghatékonyabb marketing technikákat alkalmazzák!


Cikkeinkben hónapról hónapra a legjelentősebb Internet Marketing módszerekről adunk tájékoztatást és közérthető leírást.
Ha esetleg még nem regisztrált "Az eredményes Online Marketing" című havi hírlevelünkre kérem, most feltétlenül tegye meg!


Ez egy bizalmasan kezelt levelezőlista, amely semmilyen körülmények között nem kerül más kezekbe. Ha valaha szeretné, Ön bármikor kijelentkezhet a listáról. Regisztráljon MOST! Az üzlete múlhat rajta.Az Ön vezetékneve:
Az Ön keresztneve:
Az Ön e-mail címe:

(Pl: kovacs@hotmail.com helyes,
de kovács@hotmail ,vagy kovács NEM HELYES!)


 Hírlevél! Kérem, EGYSZER kattintson a gombra odafönt!Az Internet Marketing 5 alapeleme.
Az eredményesség lépései felülnézetből, avagy e nélkül az Öt tényező nélkül, minden eredménye olyan, mint egy égből jött csoda!

A most következő írásban egész pontos kivitelezési útmutatást talál egy eredményes online vállalkozás, felállítására, felfuttatására és olyan módon való működtetésére, hogy Önnek ne csupán pénze, de a pénze mellett ideje is lehessen. Tovább>>>