Főoldal
Főoldal
   
Marketing terv - A hatékony Marketing egyik alapja.

A marketing terv elkészítésénél nem egyszerűen egy működő vállalkozás létrehozása a cél! NEM! A cél egy nyereséges vállalkozás, és a kettő nem mindig ugyanaz.

Cikkeink a jelenleg használt leghatékonyabb marketingmódszereket és elveket tárgyalják, és tanítják közérthető egyszerűséggel, az a hiányzó láncszemet, ami hazai vállalkozók többségének forint milliókat vesz ki a zsebéből.

Bármi legyen is az, amivel foglalkozik, írásainkban olyan profitnövelő technikákra talál, melyek nem csupán az Ön egyre nagyobb, de egyre stabilabb bevételeinek is alapjai lehetnek. Ön mostantól a marketing terv készítésénél olyan erőteljes marketing stratégiákkal és taktikákkal is számolhat, melyek minimális költségen, akár kizárólag az idejének és energiájának befektetésével folyamatos extraprofithoz juttathatják, mégpedig rövid időn belül.

Ha a marketing terv készítésekor az Ön erőforrásai a százmilliós nagyságrendben mozognak és nagy befektetői kedvvel bír, például az alacsony beruházási költség, mint szempont nem lesz Önnek különösebben fontos. Abban az esetben viszont, ha csak korlátozottak az anyagi lehetőségei, és a pénzének az esetleges elvesztése egzisztenciális kockázattal jár, akkor Önnek ez egy életbevágó tényező lehet. Hány jó üzletet kellett eddig csak azért kihagynia, mert nem rendelkezett a megfelelő erőforrásokkal és nem is volt képes azokat időben előteremteni?

Vagy másképp mondva, hány vállalkozási ötlettől vette el a kedvét, már a marketing terv elkészítésénél, az a kockázat, amit egy a házára, lakására felvett jelzálog jelent. Persze ha nincs más lehetőség, hogyne vállalnánk a kockázatot, de én most az ideális üzletről beszélek. Arról, ami a sokmilliós nyereséget kis beruházási költség mellett hozza.

Meg vagyunk győződve, hogy, hogy közvetlen hangvételű cikkeinkben és tanulmányinkban tervei megvalósításához nem csak információt, de inspirációt, bátorítást, és ami talán a legfontosabb, a marketing terv készítéséhez konkrét, lépésről lépésre megvalósítható Marketing MEGOLDÁSOK-at is talál.


Marketing: A marketing tervtől a soha nem várt nyereségig.


Továbbá Ön értékes információt talál a következő témákban: - Az Internet Marketingről általában. - A leghatékonyabb marketing stratégiák. - Termékpolitika. - A 100%-os siker TITKA. - Weboldal készítési stratégiák. - Amit 100 szörföző közül 99 keres és meg AKAR kapni, és az egyetlen, ami tekintélyt építhet Önnek. - Amit a nagyok közül is csak kevesen csinálnak - A marketing terv TESZTELÉSE. - A szövegírás művészete. - Vállalkozóból rabszolga, rabszolgából üzletember. - Egyszeri látogatókból törzsvevők. - Taktikák minden helyzethez, avagy "trükkök" ömlesztve - A leggyakrabban feltett kérdések. - Üzleti terv - marketing terv készítés- "marketing terv" - Üzleti tervek - marketing terv lépésről lépésre - marketing terv - üzleti vállalkozás terve - marketing terv készítése - hogyan marketing terv - Üzleti terv magas fokon. Tervezés, de hogyan?


 
 

Hírlevelünkkel Ön az elsők között lehet...
akik a leghatékonyabb marketing technikákat alkalmazzák!


Cikkeinkben hónapról hónapra a legjelentősebb Internet Marketing módszerekről adunk tájékoztatást és közérthető leírást.
Ha esetleg még nem regisztrált "Az eredményes Online Marketing" című havi hírlevelünkre kérem, most feltétlenül tegye meg!


Ez egy bizalmasan kezelt levelezőlista, amely semmilyen körülmények között nem kerül más kezekbe. Ha valaha szeretné, Ön bármikor kijelentkezhet a listáról. Regisztráljon MOST! Az üzlete múlhat rajta.Az Ön vezetékneve:
Az Ön keresztneve:
Az Ön e-mail címe:

(Pl: kovacs@hotmail.com helyes,
de kovács@hotmail ,vagy kovács NEM HELYES!)


 Hírlevél! Kérem, EGYSZER kattintson a gombra odafönt!