Főoldal
Főoldal
 
Webdesign és a hatékony Internet Marketing módszerei és titkai.

Egy weboldal felállítása és egy minőségi webdesign csak az első lépés! Írásaink révén Ön MOST szó szerint megtöbbszörözheti a vállalkozása nyereségét.

Cikkeink a jelenleg használt leghatékonyabb marketingmódszereket és elveket tárgyalják, és tanítják közérthető egyszerűséggel.

Bármi legyen is az, amivel foglalkozik, írásainkban olyan profitnövelő technikákra talál, melyek nem csupán az Ön egyre nagyobb, de egyre stabilabb bevételeinek is alapjai lehetnek. Ön mostantól az üzleti terv készítésénél olyan erőteljes marketing stratégiákkal és taktikákkal is számolhat, melyek minimális költségen, akár kizárólag az idejének és energiájának befektetésével folyamatos extraprofithoz juttathatják, mégpedig rövid időn belül.

Meg vagyunk győződve, hogy, hogy közvetlen hangvételű cikkeinkben és tanulmányinkban tervei megvalósításához nem csak információt, de inspirációt, bátorítást, és ami talán a legfontosabb, az üzleti terv készítéséhez konkrét, lépésről lépésre megvalósítható Marketing MEGOLDÁSOK-at is talál.


Webdesign és Internet Marketing: A weblapkészítéstől a soha nem várt nyereségig.
A hatékony értékesítési weboldalak titka,
Mi az ami működik, és mi az, ami kidobott pénz, avagy a eredményesség nem kell, hogy sokba kerüljön!

Tehát, a kulcsszó így hangzik: eredményesség, kézzelfogható nyereség.

Minden döntése, mondata, grafikai megoldása mögött ez a végcél kell, hogy álljon: Az Ön üzleti eredménye.

A weboldala elkészítésénél, vagy elkészíttetésénél nem elsősorban egy virtuóz design-t hanem marketing szempontból átgondolt koncepciót, és az egyszerűségében hatékony, de ízléses kivitelezést érdemes célként szem előtt tartania.

FONTOS: Sohasem a design értékesít! Soha! Az ízléses és színvonalas megjelenés csak az első lépés. Soha senki nem fogja átutalni Önnek a pénzét csak azért, mert a weboldalán látott egy szép grafikát. A design megteszi azt a nagyon is fontos első lépést, mely kialakít egy remélhetőleg pozitív első benyomást, de ennél nem tudja tovább vinni az Ön látogatóját. A grafika önmagában egyszerűen NEM KÉPES egy olyan kapcsolatot építeni az ügyfelével, ami elég erős lenne ahhoz, hogy üzletet is kössenek.

Rengeteg, teljesen haszontalan elképzelés él a webdesignerek és internetes szakemberek fejében arról, hogy min is múlik, hogy egy weblap valóban működik-e, úgy értem, hogy PROFITOT termel-e a tulajdonosának. A szakmai világ sokszor olyan titokzatos kifejezések mögé bújik, mint "usability", "brand marketing", "architecture design" és a kedvenceim a rövidítések, mint "PR", "CRM", "DM", "OLAP", "ASP" és így tovább. Habár e mögött a szakzsargon mögött igen hasznos eszközök és gondolatok húzódnak, melyek némelyikével mi is foglakozni fogunk, néha mégis az az érzésünk, hogy sokszor semmi mást nem jelentenek, mint hogy: "Fogalmunk sincs, mitől vásárolnak az emberek."

Mindeközben nagyon egyszerű és őszinte weboldalakkal kis és középvállalkozók, rendkívül hatékony hátteret teremtenek az offline üzletük számára, kiváló ügyfélszolgálatot működtetnek az Internet segítségével, igen tekintélyes ügyfél adatbázisokat építenek (akár weboldal nélkül is) és nagyon, nagyon komoly pénzeket keresnek.

A hatékony értékesítési weblapok lényege, a titka, hogy úgy mondjam, a szemléletben van. Abban a szemléletben, ami bármilyen más vállalkozást sikerre visz. Nincs itt semmilyen nagy titok, de ugyanakkor mégiscsak igen nagy titok ez.

Most csak két gondolatot engedjen meg nekem:

 • Ahhoz, hogy Ön értékesíteni tudjon az Interneten keresztül, ahhoz, hogy Ön valódi kapcsolatokat építhessen a lehetséges ügyfeleivel, hogy egy életre megtartva Őket újra meg újra értékesíthessen nekik, ehhez Önnek...
  ...ez az egyik nagy titok...
  ...szóval, ehhez Önnek valódi, az ügyfele számára értékes szolgálatot kell nyújtania INGYEN. Valamit, ami NAGYON értékes, és amit ingyen és bérmentve, örömmel a rendelkezésére bocsát.
  E nélkül nem lehet?
  De igen, csak NAGYON nehéz. 

 • A másik gondolatom ezen a ponton az, hogy Önnek beszélnie KELL. Muszáj. A képek, önmagukban nem adnak el semmit. A szavak teszik. A képek nem építenek kapcsolatot. A szavak teszik. A képek, nem építenek elegendő bizalmat. A szavak teszik. Önnek beszélnie, azaz írnia kell. Muszáj, ha értékesíteni akar.

A szép az egészben az, hogy egész pontosan meg tudom mutatni, hogy Ön miként állíthat fel olcsón és egyszerűen egy olyan weboldalt, aminek nagyszerű a szemlélete. Meg tudom Önnek mutatni, hogyan és mit kell elmondania ahhoz, hogy Ön megnyerje az ügyfeleit. Le tudom leplezni Önnek az egész titkot, mégpedig úgy, hogy Ön könnyen és költségkímélően meg is valósíthassa a terveit.

Valólában összeállítottam Önnek egy megoldásrendeszert, ami egy sikeres weboldal felállításához minden szükséges információt, eszközöket, kész sablonokat (amiket részben vagy egészeében felhasználhat) és kivitelezési útmutatást tartalmaz. Ezt a megoldást a
a "Professzionális Online Marketing, lépésről lépésre!" - Marketing eBook első kötete tartalmazza.

A kötet önmagában hosszabb lett, mint amire eredetileg az egész könyvet terveztem. A kapcsolódó két Bonusz tanulmánnyal összesen 105 oldalnyi, az Interneten keresztül történő értékesítés vonatkozásában létfontosságú információt ölel fel.

Eredetileg az egész sorozatot egy hatvan oldalas tanulmánynak szántam, de végül csak a "Hatékony értékesítési weboldalak" témáját is több mint 85 oldalban kellett tárgyalom.

Ebből az írásból Ön egész pontosan megtudhatja, hogyan készíttethet, vagy készíthet saját maga egy olyan weboldalt amely a szó szoros értelmében, eladja az Ön kínálatát, mégpedig anélkül, hogy Önnek vagyonokat kellene költenie.

Valójában jóval többről van szó, mint egy egyszerű könyvről.

 • Ön egyrészt egy olyan írást kap a kezébe, mely képes hatékonyan kommunikálni azokat a kulcsfontosságú alapelveket, amelyek figyelmen kívül hagyása esetén szó szerinti CSODA lenne, ha a weboldala jelentős bevételeket hozna. Hatékony kommunikáció alatt azt értem, hogy miután kétszer figyelmesen elolvasta a könyvet, szinte KÉPTELEN lesz rosszul csinálni.
 • Másrészt a "Hatékony értékesítési weboldalak, avagy a hatékonyság nem kell, hogy sokba kerüljön." című első kötet egyben egy kivitelezési útmutató, amely segítségével levezényelheti a webdesignere munkáját, vagy szinte nulla költségen saját maga is elvégezheti a feladatot. Ennek érdekében közérthető nyelvezettel, még html ismereteket, szoftverhasználati útmutatást, esettanulmányokat, sőt konkrét, egy az egyben átvehető weboldal mintákat is tartalmaz a könyv.

Ön mindent megtalál, ami ahhoz kell, hogy Önnek egy olyan weboldala készüljön, amely megragadja és egészen addig el sem engedi a lehetséges vevőinek a figyelmét, amíg el nem vezette Őket a vásárláshoz. Valódi kézzelfogható online bevételekről beszélünk. Pénzről, amit anélkül utalnak át az Ön bankszámlájára, hogy akár csak telefonon is beszélt volna az ügyfelével.

A legtöbben, akik ezen információk nélkül vállalkoznak az Interneten, szinte LEHETETLENNEK tartják azt, hogy egy weboldalon keresztül vásároljanak tőlük, és vásárolva "még" a pénzüket is elküldjék nekik (ami egy vásárlásnál ugye normális). A legtöbben egyszerűen NEM HISZNEK a valódi, a hagyományos kereskedelmi módszereket TELJESEN mellőző, online értékesítés életképességében.
Kár nekik. Jó Önnek.

Ön tudniillik ebből a könyvből egész pontosan, lépésről lépésre megtudja, hogy mi az amitől egy weboldal valóban értékesít, hogy mi az, amitől működik, és mi az amitől pedig nem.
A weblapkészítéstől a soha nem várt nyereségig. Tovább>>


Továbbá Ön értékes információt talál a következő témákban: - Az Internet Marketingről általában. - Webdesign. - A leghatékonyabb marketing stratégiák. - Termékpolitika. - A 100%-os siker TITKA. - Weboldal készítési stratégiák. - Amit 100 szörföző közül 99 keres és meg AKAR kapni, és az egyetlen, ami tekintélyt építhet Önnek. - Amit a nagyok közül is csak kevesen csinálnak - Az üzleti terv TESZTELÉSE. - A szövegírás művészete. - Vállalkozóból rabszolga, rabszolgából üzletember. - Egyszeri látogatókból törzsvevők. - Webdesign - Taktikák minden helyzethez, avagy "trükkök" ömlesztve - A leggyakrabban feltett kérdések. - Üzleti terv magas fokon. Tervezés, de hogyan?
- Webdesign. - Webdesign tanfolyam, webdesign elvek, webdesign lecke.

 
 

Hírlevelünkkel Ön az elsők között lehet...
akik a leghatékonyabb marketing technikákat alkalmazzák!


Cikkeinkben hónapról hónapra a legjelentősebb Internet Marketing módszerekről adunk tájékoztatást és közérthető leírást.
Ha esetleg még nem regisztrált "Az eredményes Online Marketing" című havi hírlevelünkre kérem, most feltétlenül tegye meg!


Ez egy bizalmasan kezelt levelezőlista, amely semmilyen körülmények között nem kerül más kezekbe. Ha valaha szeretné, Ön bármikor kijelentkezhet a listáról. Regisztráljon MOST! Az üzlete múlhat rajta.Az Ön vezetékneve:
Az Ön keresztneve:
Az Ön e-mail címe:

(Pl: kovacs@hotmail.com helyes,
de kovács@hotmail ,vagy kovács NEM HELYES!)


 Hírlevél! Kérem, EGYSZER kattintson a gombra odafönt!