Konzultáció: Beszéljünk az Ön nyereségéről!


Ha Internet Marketingről beszélünk, én valójában egyetlen egy dologra gondolok. Mégpedig az Ön nagyon is konkrét nyereségére. Nem valamilyen hosszútávon realizálódó, többszörösen közvetett eredményre, hanem szinte azonnali eladásokra, jelentős, költség hatékonyan jelentkező többletbevételre. Gondolok továbbá az Ön piaci pozíciójára, arra, hogy az Ön vállalkozása a célközönsége előtt nem csak ismertté, de elismertté is válhat.

Sokan élnek abban a hitben, hogy az Internet valójában nem alkalmas arra, hogy valódi értékesítési csatornaként működjön. Hallott már ilyen véleményeket: "Lehet, hogy máshol már működik az Internet kereskedelem, de itt Magyarországon ez még a jövő zenéje." Igen? Ez alapvetően nem igaz.

 • Mit szólna ahhoz, ha azt állítanám, hogy Ön ÚJ vevők, és lehetséges vevők ezreit szólíthatja meg az Internet segítségével, olyan embereket, akik SOHA nem hallottak még Önről és a cégéről. Önnek az Interneten keresztül lehet naponta 10-50 új vevője úgy, hogy 40%-uk a törzsvevője lesz és, újra meg újra vásárolni fog Öntől?

 • Mit szólna ahhoz, ha azt állítanám, hogy Ön maradandó kapcsolatot építhet ezekkel az emberekkel, egy olyan kapcsolatot, aminek a révén Ön bármikor, sőt folyamatosan megszólíthatja és emlékeztetheti Őket a kínálatára?

 • Mit szólna, ha azt állítanám, hogy ezek az emberek anélkül fognak vásárolni Öntől, hogy valaha személyesen találkoztak volna Önnel, vagy bármilyen alkalmazottjával? Ezek az emberek el fogják küldeni Önnek a pénzüket, csak azért, mert találkoztak a weboldalával és ott az Ön kínálatában egy olyan megoldást találtak, aminek nem lehetett ellenállni, amit így, ilyen feltételekkel, ilyen szolgáltatással, ilyen áron egyszerűen MEG AKARNAK KAPNI!

Érti, mire gondolok? Arra gondolok, hogy Ön működtethet egy 100%-osan nyereséges online üzletet akár kizárólag az Interneten, vagy akár a meglévő offline vállalkozásának új értékesítési és piacépítési eszközeként.

Lehet, hogy az Ön eddigi tapasztalata akár a saját weboldalával kapcsolatban nem támasztja alá az iménti állításomat. Lehet, hogy Ön hónapok óta minden konkrét eredmény nélkül próbál valahogy üzleteket kötni az Interneten keresztül. Higgye el Ön nem az egyetlen, akinek hasonló tapasztalati vannak. Azt kell viszont mondanom, hogy amennyiben Ön a megfelelő dolgokat teszi, a megfelelő módon, az Internet Önnek is elkezdhet komoly bevételeket produkálni.

Olyan valós nyereségről beszélünk itt, amit Ön valószínűleg semmiképpen sem akarna elveszíteni.

Egy olyan korban élünk, amihez fogható soha nem volt, és talán nem is lesz többé a történelmünk során.

Az információ forradalom korát éljük, a soha vissza nem térő lehetőségek korát.

Azt gondolni viszont, hogy csak fel kell tenni valahova egy weblapot és KÉSZ, a legnagyobb félreértés, és a legvégzetesebb tévedés lenne! Sokan máris csalódottak, mert az Internet kereskedelembe ilyen módon tett befektetésük nem hozta meg a várt eredményeket.Az első lépés tudni, hogy mi az amit nem tudunk!

Az Internet legalább 98%-os teljesítményt követel. Nem számíthatunk 50%-os teljesítmény mellett 50%-os eredményekre. Ha Ön nem a megfelelő dolgot csinálja az eredmények a nullához fognak közelíteni, és ez ellen csak egy gyógyszer van. Sokan sajnos elég naivak ahhoz, hogy elhiggyék, hogy csak csinálni kell valamit, akármit és az eredmények lavinaként elborítják őket.

NEM! Ez egyszerűen nincs így! Az Internet bizonyos értelemben egy nehezebb piac, mint bármely másik. Önnek az egyetlen esélye az, ha valóban kiszolgálja a célpiacát. Megfelelő módon kommunikált, valódi megoldásokat kell nyújtania. A jó hír viszont az, hogy Ön ezt garantáltan meg tudja tenni. Pontosan meg tudom Önnek mutatni, hogy miként viheti piacra a vállalkozása kínálatát úgy, hogy a lehetséges ügyfelei hálásan vásároljanak.

Ráadásul a marketingfolyamat minden lépése kis költségen kivitelezhető, akár házilag is. Továbbá egy hihetetlen nagyságú és egyben szegmentálható piacról beszélünk. Önnek semmi sem áll útjában, hogy VALÓBAN elérje a célcsoportját, legyen az egy rendkívül szűk, hagyományos eszközökkel elérhetetlen szegmens, vagy egy általánosabb szélesebb köre a lehetséges vevőknek.

Az Internet lehetőséget ad Önnek arra, hogy a szolgáltatásait, termékeit eljuttassa azokhoz, akiknek szükségük van rá. A világháló lehetőséget ad Önnek arra, hogy kis költsége elérje az eddig csak sokmilliós reklámköltségvetéssel megszólítható vevőket is.

"A Internet egyenlő esélyeket teremtett!" -Önnek is. (J.F.)


 
Előzze meg a konkurenciáját!
Vagy a konkurenciája előzi meg Önt!


100 weboldalból, még a nemzetközi piacon is csupán egy, kettő él az általunk tárgyalt a módszerek némelyikével, azok viszont bámulatos sikereket érnek el velük. El tudja azt képzelni, hogy mit jelenthet a cégének, ha Magyarországon, az elsők között érti meg és kezdi használni az Internet Marketing valós lehetőségeit? Ma még egy nyitott terepen, békés piaci környezetben indulhat, de kérem, ne gondolja, hogy ez még sokáig így marad! Önnek kulcskérdés, hogy megelőzze a konkurenciáját! Ha a lehetséges vevői már megtalálták a megoldást a valaki másnál, Önnek többszörös erőfeszítésébe és pénzébe fog kerülni, hogy visszahódítsa a klienseit. Önnek MOST az egyik legdrágább értéke az idő, az ütemezés!

Hogyan kezdjen hozzá, ha megvan Önben a szándék?

Az Ön sikerének minden bizonnyal lesz két sarkalatos pontja:

 • Tudja e, hogy mit és hogyan érdemes csinálni?
 • Valóban megteszi e azt, amit kell. Tudni róla nem elég.

A Marketing MEGOLDÁSOK szolgáltatásrendszerét úgy dolgoztuk ki, hogy mindkét szinten alapvető segítséget és megoldást adhasson Önnek, akár DÍJTALANUL is.

 • A Tudás szintjén képzési anyagaink a valós lehetőségeinek a felismerésében, a megfelelő stratégia felállításában és az igazán hatékony profitnövelő módszerek elsajátításában lesznek segítségére.
 • A Hatékony Megvalósítás szintjén Önnek egy olyan szolgáltatás igénybevételére is van lehetősége melynek keretében, igénye szerint Ön helyett nem csak létrehozzuk, de felfuttatjuk és működtetjük a teljes online üzletét.
 • Szoftver Megoldásaink révén pedig Önnek lehetősége van arra, hogy egy olyan módon automatizálja a teljes online vállalkozását, hogy soha ne terhelődhessen túl, hanem minden lehetősége meglegyen a folyamatos továbbnövekedésre, amellett, hogy Önnek egyben ideje és energiája is felszabadul.
 • A Konzultáció abban fog Önnek segíteni, hogy a lehető leghatékonyabban ültesse a gyakorlatba a megszerzett információkat és, hogy leellenőrizze a felállított üzlet koncepcióját, folyamatait és teljes rendszerét, illetve megtalálja azokat a rejtett hibákat, amiket csak egy hozzáértő külső szemlélő képes észrevenni.


Tudás
Azt kell, hogy mondjam Önnek, hogy a megfelelő információk nélkül, az Internet Marketing alapvető elveinek és módszereinek ismerete, a saját lehetőségeinek ismerete, az eredményességhez szükséges és elégséges feltételek ismerete nélkül Ön az esélytelenség nyugalmával vághat neki az online piacnak. Önnek nem kel marketing guruvá válnia, de muszáj tisztában lennie azzal hogyan működik ez a piac. Ha nincs meg ez az alapvető ismerete, lehet, hogy a "legjobb szándékkal" meghozott döntésekkel, saját maga fogja megakadályozni a sikerét.

Ön "Az eredményes Online Marketing" hírlevelünk és a cikkeink révén DÍJTALANUL jelentős, készpénzértékű segítséget talál. Ha komolyan gondolja, hogy pénzt csinál az Internetből, kérem mindenképpen szánja rá az időt és olvassa át az írásainkat!

Sőt, amennyiben Ön komoly szándékkal létre szeretne hozni egy online vállalkozást, vagy már van webjelenléte, illetve a meglévő vállalkozását szeretné kiterjeszteni az Internet felé, amennyiben konkrét célok elérése érdekében minél hamarabb a tettek mezejére kíván lépni, feltétlenül nézze meg a Professzionális Online Marketing, lépésről lépésre! -Marketing Tanulmányt, mely mindent megmutat Önnek, ami ahhoz kell, hogy beindítson egy nyereséges Online vállalkozást. Ez az anyag nélkülözhetetlen lesz Önnek abban az esetben, ha nincs jelentős tapasztalata az Internet marketing területén. Ez az írás ideálisan leegyszerűsíti Önnek a feladatot és lépésről lépésre kivitelezhető megoldást ad Önnek a weblap elkészítéséhez, vagy elkészíttetéséhez (Ne gondolja, hogy a webdesigner tudja mitől fognak vásárolni az Ön weblapján. Van rá ugyan esély, de nem túl nagy.) az értékesítési folyamat felállításához és így az üzlet beindításához, a látogatottság növeléséhez, a piacépítéshez és az üzlete automatizálásához.

Ön ebből az írásból megtudhatja, hogy miként használhatja ki hatékonyan a kereső programokat azáltal, hogy a megfelelő kereső kifejezésekre optimalizálja a weboldalát! Ön kiderítheti, hogy miként érheti el, hogy a látogatói örömmel megadják Önnek az e-mail címüket, és hogy miként használhat helyesen egy hírlevél rendszert úgy, hogy megtöbbszörözze az értékesítésinek a számát. Meg fogja ismerni a szövegírás, a hatékony értékesítési oldalak titkait, és azt is, miként profitálhat akár többszörösen a jelenlegi látogatottságával, mindössze néhány egyszerű elv alkalmazásán keresztül.Hatékony Megvalósítás
A "Marketing MEGOLDÁSOK" és az "Artitude Online" stratégiai szövetségének eredményeként "Artitude Webmegoldások" néven életre hívtunk egy rendkívüli szolgáltatást, mely mostantól bármely Internet Marketing stratégia vagy taktika szakszerű kiviteleztetéséhez rendelkezésére áll. Itt valójában egy "End to End" (kulcsrakész) megoldást biztosítunk az Ön számára, ahol minden Internet Marketing tudásunkat és tapasztalatunkat latba vetve nem csak létrehozzuk az Online vállalkozását, de az első lépésektől elkísérjük a felfuttatott és működő üzlet szintjéig, mégpedig mindezt garanciával.Konzultáció
Ahhoz pedig, hogy Önnek a profit a lehető legbiztosabb legyen egy különleges konzultációs szolgáltatást biztosítunk Önnek:

Jelenlegi akciónk keretén belül Önnek lehetősége van a POM eBook és vagy Hatékony Megvalósítás szolgáltatásait igénybe véve, bónuszként DÍJTALAN Marketing Konzultációval is élni, összesen 50.000 Ft értékben.

Ezzel a konzultációs szolgáltatással élve Ön szabadon kérdezhet az Internet Marketing témájában, és én a legjobb tudásom szerint, azonnal készpénzre váltható válaszokat adok Önnek. Ön felteheti kérdéseit akár a saját vállalkozásával, konkrétan a weboldalával, a terveivel, vagy a lehetőségeivel kapcsolatban. Válaszaimban "veszteségekre" való tekintet nélkül, a leghatékonyabb megoldásokat fogom Önnek javasolni, és röviden elmagyarázni.

 • Tudok Önnek tanácsolni egy megoldást arra, hogy miként építhet ki egy állandó piacot, egy olyan rendszert, ami megduplázza a bevételeit, mégpedig szinte erőfeszítés nélkül. (Nem csak tanácsolni tudok egy ilyet, de el is tudom Önnek magyarázni lépésről lépésre, hogyan kell csinálnia, ahhoz, hogy nagyon jól működjön.)

 • Meg tudom Önnek mondani, hogy miért nem vásárolnak a weboldalának a látogatói.

 • Meg tudom Önnek mondani, hogyan tudja a többszörösére növelheti a weboldala látogatottságát, mindössze néhány hét alatt.

 • Meg tudom Önnek mondani, hogyan kell kínálnia termékeit és szolgáltatásait ahhoz, hogy a lehetséges vevői meg is vegyék.

 • Segítek Önnek olyan címeket, alcímeket és szövegeket írni, amelyek valóban kiszolgálják a vevőit, és valóban értékesítenek.

Nagyobb látogatottság, magasabb vásárlási arány, törzsvevők, másod, harmad értékesítések, vagy a cikkeinkben tárgyalt témakörök bármelyikének gyakorlati alkalmazása, korlátozás nélkül tárgya lehet a konzultációnknak. Valódi, tanácsokról beszélünk, konkrétan az Ön üzletére alkalmazott megoldásokról, amiket még aznap elkezdhet készpénzre váltani.

Van viszont valami, ami mindezeknél értékesebb.
A külső szemlélő objektivitása.
Ha Önnek nem is lesz kérdése, nekem nagyon sok kérdésem van. Egy óra alatt át tudjuk világítani az Ön vállalkozását úgy, hogy a legfőbb profitcsökkentő tényezőket garantáltan felismerhetjük és orvosolhatjuk.

Feltétlenül beszéljen tehát velünk mielőtt...

 • ...elkészítteti az új weblapját, mert lehet, hogy az elköltött sokszázezer forint, a csodálatos ötlet, és a virtuóz design, néhány apróságot szem elől tévesztve, teljesen elvéti a célját.
 • ...mielőtt milliós reklám kiadásokba bocsátkozik, mert miközben hirdetni szükséges, a hirdetésre költött forintok többsége csak törtrészét hozza be annak az eredménynek, amit hozhatna.
 • ...mielőtt feladna egy vállalkozást, amibe már milliókat beleölt. Számos vállalkozás, mely a hagyományos offline piacon megbukott az Interneten teljes sikert aratott. Számos online vállalkozás pedig csak azért vall kudarcot, mert a tulajdonosa egyáltalán NEM, vagy nem MEGFELELŐEN, vagy nem ELÉGSZER él a Internet Marketing lehetőségeivel.
 • ...mielőtt hosszú hónapokat pazarolna el hiábavaló próbálkozással. Önnek nem érdemes újra feltalálni a kereket. Két okból is. Az egyik, hogy nagyon költséges, a pénzét és idejét is rabolja. A másik, hogy lehet, hogy nem is sikerül.
 • ...ha eldöntötte, hogy nyit az Internet felé, de nem akar hosszú és költséges kerülőutakat bejárni. Az idő, az ütemezés rettentő fontos lehet Önnek. Rögtön egy átgondolt, professzionális koncepcióval indulni Önnek milliós többletbevételt jelenthet.
 • ...ha komoly szándékai vannak, de nem biztos benne, hogy az Ön cége számára valósak e az online piac lehetőségei. Örömmel elbeszélgetek Önnel az Internet Marketing mikéntjéről és hogyanjáról, hogy közösen megvizsgálhassuk, az Ön valós lehetőségeit és esélyeit.
 • ...ha hónapok óta hiába próbálja fellendíteni a weblapja látogatottságát, már mindent kipróbált, de semmi sem működött igazán, ha az esetleg látványos eredmények ellenére a bevétel csak alig, alig növekszik.

Amennyiben a felsorolt kategóriák bármelyike illik Önre, kérem, ne habozzon és vegye fel velem a kapcsolatot. Önnek mindössze meg kell adnia néhány adatot és néhány napon belül én személyesen fogom felhívni, hogy megbeszélhessük a konzultáció további részleteit.

Ha Ön megfogadja és megvalósítja a tanácsaimat, egyetlen egy konzultáció szó szerint százezreket, sőt az üzlete jellegétől függően milliókat jelenthet Önnek rendszeres többletbevételben, de ami a legfontosabb, megkímélheti Önt hosszú, költséges és egyáltalán nem veszélytelen kerülőutaktól.

Ügyfelünkként tehát Ön DÍJTALANUL is igénybe veheti tanácsadó szolgáltatásunkat. Amennyiben Ön kizárólag a konzultációs lehetőséggel kíván élni, természetesen erre is lehetősége van, sőt, ha egy komolyabb fejlesztés érdekében hosszabb távú, akár folyamatos marketingtámogatást kíván kapni, kérem, feltétlenül olvasson tovább. Úgy hiszem, hogy egy igazán nagyszerű ajánlatom van az Ön számára.

Az információ, amit konzultációk során a rendelkezésére bocsátunk egyfelől konkrét, azonnal megvalósítható tanácsokat tartalmaz, másfelől viszont egy teljes marketing szemléletet képvisel, mely módszerei és elvei Önnek a hagyományos üzleti életben is aranyat érhetnek. A jelenleg leghatékonyabb megoldásokról, olyan marketing módszerekről beszélünk melyeket Magyarországon, de a világpiacon is, csupán néhány professzionális cég, illetve szervezet használ.


Megengedi, hogy mielőtt belevágunk, még mondjak valamit?

Ha Ön komolyan ki akarja használni azt a szinte igazságtalanul nagy előnyt, amit a teljes szemléletnek az értése és alkalmazása jelent, és nem akar drága hónapokat elvesztegetni azzal, hogy hosszabb rövidebb kerülőutakra indul, akkor Önnek érdemes megfontolnia, hogy az online üzlete beindításának első, körülbelül hat hónapjához valamilyen módon folyamatos marketingtámogatást szerezzen.

Az Internet Marketing gyerekjátéknak látszik akkor, amikor az ember már érti folyamatokat, amikor ismeri a trükköket, fogásokat és leginkább, amikor a sajátjává lett a szemlélet, amely mindet arannyá változtat a kezében.

Én több mint 11 éve vagyok kereskedő, marketinges és vezető egyben. Három éve éjt nappallá téve tanulok az Internet titkairól és próbálok ki MINDENT, amit szakemberek világszerte tanítanak, javasolnak, és azt is, ami csak úgy eszembe jut. A nagyja a jó ötleteknek odakint nem ér egy fabatkát sem, de...
...de néhány szakember, néhány mondata, üzletileg MINDENT megér.

Olyan megoldásokat, nagyon is kiszámítható eredményeket produkáló módszereket fedeztem fel, amik a hatékonyságukat tekintve a legmerészebb elvárásaimat is meghaladták. A világ legkorszerűbb és leghatékonyabb módszereit mutatom meg Önnek, ugyanazokat a módszereket, amelyekkel én magam is működtetem három Online vállalkozásomat.

Szóval mostanra gyerekjáték, de...
hosszú évekbe telt ide eljutni, olyan évekbe, amikre Önnek a jelen piaci körülmények között már lehet, hogy nincs ideje. A dolgok most kezdenek felgyorsulni. Még időben van, de én az Ön helyében nem ülnék le malmozni.

Ön MOST a szó szoros értelmében a világ legjobbjainak az eszköztárával hódíthatja meg a piacot. A magyar piacot éppúgy, mint a nemzetközit. Ön MOST az elsők között lehet, akik valódi kereskedelmet folytatnak az Interneten. Higgye el, még nincsenek sokan a konkurensei. Legalábbis egyelőre.

Ha Ön nem akarja végigjárni, mondjuk az én hároméves utamat, az egyetlen esélye az, hogy olyanoktól tanul, akik már végigjárták. Megjegyzem azt is, hogy nem csak gyorsabb, de jóval egyszerűbb másoktól tanulni, mint mindenre magunk rájönni.

Ha azt állítanám Önnek, hogy fél év alatt megháromszorozhatja a bevételeit, mit gondolna? Nem hinné el? Valószínűleg nem hiszi el. Pedig ez nagyon is megtörténhet Önnel. Most csak tegyük fel, hogy tényleg megteszi, úgy értem, Ön a következő hat hónap múlva háromszor akkora forgalmat bonyolít, mint azelőtt, mégpedig költséghatékonyabban. Mit gondol, elég volt ehhez beregisztrálni a weboldalát a "Vizsla" keresőbe? Valószínűleg nem. A sikernek ára van. Önnek a megfelelő dolgokat kell csinálnia, elégszer és jól.

Ezt a hármat kell tennie, mégpedig a egyszerre. A megfelelő dolgokat, elégszer, és jól. Egyszerre jól, elégszer, és a megfelelőt.

 • Ha a megfelelő dolgokat csinálja, elégszer, de rosszul Ön egy forintot sem kap.
 • Ha a megfelelő dolgokat csinálja, jól, de nem elégszer, Ön egy forintot sem kap.
 • Ha pedig jól csinálja, és elégszer a rossz dolgokat, ugyanúgy nem kap semmit.

Szívesen segítek Önnek abban, hogy megmaradhasson a helyes, a nyereséges úton. A helyzet viszont az, hogy legalább hat hónap kell ahhoz, hogy minden jelentősebb válsághelyzettel találkozhasson, megélhesse, és győztesen kikerülhessen belőle. Ebben a hat hónapban csak nagyon rossz érzésekkel hagynám Önt magára. Önnek ez a hat hónap dönteni fog az Internetes jövőjéről. Igen, lehet, hogy végig beletrafál, és a szerencsés győztesek között végzi segítség nélkül is. Igen. Lehet.

Ezzel szemben könnyen el tudom képzelni azt is, hogy Önnek a "lehet" kevés. Nagyon is el tudom képzelni, hogy Önnek már elege van abból, hogy a szeszélyes véletlen dönt az üzleti nyerségéről. Ha ez így van, ha Ön azok közé az emberek közé számolja magát, akik már nem akarnak kísérletezni, ha Ön biztosra akar menni, akkor minden bizonnyal Ön az, akinek a számára az Konzultációs szolgáltatást kidolgoztam.

Tudok Önnek segíteni abban, hogy ezt a lehetőséget, amit az Internet és azon belül az Online Marketing megnyitott Ön előtt semmiképpen se szalassza el. Nem ígérhetek Önnek csodát, de mégis számíthatunk rá. Nem ígérhetek Önnek mást, mint valódi, valódi lehetőségeket és azt, hogy Ön tudhatja, hogy mit, hányszor és hogyan kell csinálnia ahhoz, hogy az online üzlete igazán elkezdjen működni.

Már csak az a kérdés, hogy miként juthat hozzá ahhoz a tudáshoz, amivel elfogadhatóan, sőt nevetségesen kicsire zsugorodik a kockázat? Hogyan, milyen feltételekkel juthat Ön hozzá ahhoz a személyre szabott támogatáshoz, amely optimálisan lerövidíti az útját, és a lehető leghamarabb jelentős extraprofithoz segíti?

Hogy segíthessek Önnek valóban megragadni és kiaknázni a lehetőségeit egy mennyiségileg és időben is korlátozott akció keretén belül, Önnek lehetősége van rendkívül kedvező feltételek mellett Marketing Tanácsot kapni.

Mint bizonyára tudja, jelenleg óránként 25.000 Ft-ért adok tanácsot. Ez egy nevetségesen alacsony ár annak tükrében, hogy egyetlen módszer gyakorlatba ültetése havi sokszázezres többletbevételt hozhat Önnek.

FONTOS! A kérdés soha nem az, hogy mennyibe kerül, hanem MINDIG az, hogy mennyit ér! Ha egy év múlva a tanácsaim révén Ön havi rendszerességgel 1.000.000 Ft többletnyereséget realizál az online üzletével úgy, hogy napi két órát dolgozik, akkor mennyit ért Önnek ez a szolgáltatás?

Extra Bónusz 50.000 Ft értékben!
Az első megrendelése alkalmával melléteszek az Ön által megrendelt órák mellé további két óra konzultációt 50.000 Ft értékben DÍJTALANUL! Amennyiben Ön megrendel tőlem három órát, ötöt kap. Ha megrendel kettőt, négyet kap, ha egyet, akkor három óra konzultációt kap tőlem, mindössze annak az egy órának az árán.

Kattintson ide és biztosítsa magának a támogatásomat ezzel a rendkívüli feltétellel, vagy olvasson tovább és fedezze fel milyen megoldást kínálok Önnek egy hosszabbtávú együttműködéshez.

Úgy érzi, hogy megfelelő alapok hiányában nem tudná kellőképpen kihasználni a személyes konzultáció lehetőségeit? Nincs még "mire" kiadni 25.000 Ft-ot óránként? Önnek lehet, hogy igaza van. Én is tudom, hogy a konzultáció csakis akkor lehet igazán hatékony, ha Ön már megfelelő ismeretekkel bír. Mivel ez tényleg így, van ezen a ponton, muszáj a újra a figyelmébe ajánlanom a jelenleg legszínvonalasabb információs termékünket.

Ön bizonyára jobban tudja mint én, hogy az egyik legnagyobb különbséget siker és bukás között az információ teszi. Az, hogy Ön tudja-e, hogy mit is kell tennie ahhoz, hogy az Internet jövedelmezővé váljon az Ön számára is. A -Professzionális Online Marketing, lépésről lépésre!- Marketing eBook anyagát valójában az eddigi konzultációkból leszűrt tapaszt alapján készítettem illetve készítem folyamatosan. Ez a könyv legalább húszórányi konzultációra való információt, gyakorlati tanácsot és konkrét megoldásokat tartalmaz. Ennek az eBook-nak a segítségével most akár a semmiből is felépíthet egy saját online birodalmat, mégpedig a jelenlegi AKCIÓNK keretében kevesebb, mint egyetlen óra konzultációnak az árán.

Ön most a világ legkifinomultabb és leghatékonyabb marketing stratégiáit sajátíthatja el, mégpedig egy olyan módon, hogy könnyedén gyakorlatba is ültetheti a tanultakat. Ön lépésről lépésre megvalósíthatja ugyanazokat a módszereket, amik súlyos százezreket és milliókat hoznak szinte minden vállalkozásnak, amely alkalmazza őket.

A könyv első kötete leleplezi Ön előtt, hogy mik azok az alapvető lépések, fő elemek, amikkel Önnek törődnie kell ahhoz, hogy az Interneten keresztül hatékonyan tudjon értékesíteni, illetve egész pontosan megmutatja azokat az apróságokat is, amiken az Ön valódi bevételei múlhatnak.

Ezek a kategóriák azok, amelyeket figyelmen kívül hagyva, szó szerinti CSODA, ha Ön az Interneten keresztül jelentős eredményeket ér el.
Ugyanakkor ezeket a területeket megfelelően kezelve, Ön azok közé a kevesek közé fog tartozni, akik a saját szakterületükön akár piaci elsőbbséghez is juthatnak.

#1 Kötet:
Az Internet Marketing 5 alapeleme, avagy az eredményesség lépései felülnézetből!
 
     1.
Egy hatékony értékesítési weblap.
     2. Az értékesítési folyamat.
     3. Piacépítés.
     4. Látogatottság.
     5. Automatizálás.

Ennek az öt fejezetből álló írásnak a zsenialitása abban van, hogy egy nagy átfogó témát dolgoz fel olyan módon, hogy Ön nem vész el a részletekben. A könyv pont annyit és úgy mond Önnek, hogy azt gyorsan, és nyereségesen meg is tudja valósítani.

Ezzel az információval Ön olyan tudás birtokában lesz, mellyel Magyarországon az elsők között lehet, akik az Interneten, professzionális módon közelítik meg a vevőiket.
Ezek a megoldások nemzetközi szinten is a csúcstechnológiát képviselik, egyes elemei pedig valóságosan páratlanok. További információ>>

A -Professzionális Online Marketing, lépésről lépésre!- Marketing eBook anyagának a birtokában olyan alappal fog rendelkezni, amelyre építve minden egyes konzultáció azonnali -egy megfelelő üzleti koncepció mellett- sokszázezres nyereséget jelenthet Önnek.

Amennyiben Ön komoly eredmények elérésére szánta el magát, és egyszer már megtapasztalta néhány tanácsnak a bevételeire gyakorolt megdöbbentő mértékben jótékony hatását, továbbá az alapvető kérdéseket és megoldandó feladatokat alapul véve, melyek az Internet Marketing területén felmerülnek, Ön örömmel igénybe fog venni közel egy tucat konzultációs megbeszélést. Ön a következő hat hónapban nagy valószínűséggel legalább havi két óra konzultációt fog igényelni annak érdekében, hogy optimálisan kihasználhassa a lehetőségeit. Ez összesen 300.000 Ft befektetést jelentene Önnek. Az ajánlatom azonban a következő: Abban az esetben, ha egyben megrendeli ezt a tizenkét óra konzultációt, adok Önnek 20% kedvezményt az árból, azaz Ön megszerzett tizenkét óra konzultációt kevesebb mint tíz órának az árán. Ön gyakorlatilag 300.000 Ft helyett mindössze 240.000 Ft-ot fizet.

Ha figyelembe vesszük azt is, hogy a közel jövőben minden bizonnyal meg fogom emelni a konzultációs órabéremet, ez egy rendkívül jó lehetőség Önnek. (Más cégek tanácsadói 50-125.000 Ft/óra díjat számolnak fel és többnyire, csak nagyvállalatokat szolgálnak ki. Persze találhat az Interneten marketing tanácsadást 5.000 Ft-ért is óránként, de ezeket a szolgáltatásokat igénybevéve lehet, hogy még akkor is jobban jár, ha csak egyszerűen postán elküldi a pénzt és saját maga, az alatt az óra alatt pedig inkább dolgozik. Így legalább a saját órabérét megkereste. A viccet félretéve, aki 5.000 Ft-ért ad marketing információt, az vagy egyáltalán nem tudja, hogy mennyit ér a tudása, vagy épp az ellenkezője, nagyon is pontosan tudja, hogy mennyit ér. Pontosan 5.000 Ft-ot.)

Ön ezt a tizenkét órát az elkövetkező évben bármikor felhasználhatja. Mindössze egyhetes, előzetes időpont egyeztetés feltételét tarom fenn magamnak, de azon túl Ön szabadon rendelkezhet velem. (Javaslom, hogy a tervezett fejlesztés elején sűrűbben kéthetente két-két órás blokkokban konzultáljunk, amely intenzitást a későbbiekben havi egyszeri egyórás konzultációra érdemes változtatni.)

Természetesen erre a csomagra is egy 100%-os feltételnélküli pénz visszafizetési garanciát vállalok. Önnek csak kérnie kell és a szolgáltatás érvényessége idején bármikor, a még fel nem használt alkalmak arányában, a teljes díjat visszakaphatja.

Minden túlzás nélkül állíthatom, hogy amennyiben asztalhoz ülünk mindjárt az első alkalmakkor találni fogunk legalább egy olyan Marketing Megoldást, mely alkalmazása százezreket, sőt milliókat jelenthet Önnek tiszta nyereségben. Az esetek többségében, több mint fél tucat olyan módszert át tudunk beszélni, melyek mindegyike nagyságrendekkel megnövelheti az online vállalkozása eredményét. Továbbá segíteni fogok Önnek a "nagy kép" áttekintésében is, hogy egész pontosan láthassa, az Internet Marketinggel kapcsolatos lehetőségeit.

Kérem, ne feledje, a konzultációnknak egyetlen célja van: Megtalálni a leghatékonyabb módszereket az Ön online eredményeinek növelésére, legyen az az eredmény konkrét profit, vagy bármilyen más célkitűzés.
Az általam javasolt módszerek és technikák egyszerűek, könnyen és gazdaságosan kivitelezhetőek, de leginkább szemtelenül hatékonyak.

#1 Rendkívüli BÓNUSZ 80.000 Ft értékben, kizárólag MOST!
Segítségére leszek a vállalkozása, illetve a kínálatának megfelelő pozicionálásában. Pozícionálás alatt egy teljes marketing stratégia alapjainak lefektetését értem, az Ön vállalkozása online "arculatának" konkrét kidolgozását, az üzenet meghatározását. (Ez a fázis magában hordozza a legfőbb döntési pont meghatározását, annak az előnynek, fő nyereségnek a definiálását, ami miatt az ügyfelei vásárolhatnak, melyet megfelelően hangsúlyozva szinte ellenállhatatlanul vonzóan pozícionálhatjuk az Ön kínálatát. - A weboldaluk olvasásával az Ön ügyfelei a tettek mezejére kell, hogy lépjenek.) Ebből az üzenetből konkrétan meg is fogalmazok három felhasználható cím, alcím és első bekezdés hármast, mely valójában a teljes értékesítési üzenetet felöleli. (Valószínűleg ez a hármas, fél tucat további variációból kerül majd kiválasztásra)
A szolgáltatás pontos tartalma: 3 x Cím, alcím, bekezdés variáció. Hagyományos esetben ezt a munkát 30.000 Ft előleg, majd a három variáció elfogadása esetén további 50.000 Ft fejében végzem el. Ez a szolgáltatás, értékesítési szövegírás és stratégiai ötletgyártás egyben. Valójában, önmagában ezen állhat, vagy bukhat az egész vállalkozása.


#2 Rendkívüli BÓNUSZ 33.600 Ft értékben.
A megrendelése mellé rendelkezésére bocsátjuk a MarketingSzoftverek HírlevélPro szoftver "Pro I." csomagjának kéthavi előfizetését, melyet Ön következő egy évben bármikor felhasználhat. A szoftver mellé természetesen megkapja a 7+1 fejezetes eMail Marketing tanfolyamunkat is, amely önmagában is egy páratlan értéket képviselhet Önnek.


#3 Rendkívüli BÓNUSZ 50.000 Ft értékben.

Hogy segíthessek Önnek ki is használni az eMail Marketing lehetőségeit, és ennek a nagyszerű szoftvernek az előnyeit ajándékba melléteszek Önnek további két óra konzultációt, aminek a segítségével felállíthatunk Önnek egy teljesen automatizált értékesítési folyamatot. Itt arról van szó, hogy miként vezetjük el a lehetséges ügyfelét az első találkozástól a vásárlásig. Nagyon sokan ezt a véletlenre bízzák. Akik vagyonokat keresnek az Internettel, azok sohasem tennének ilyet. Pontosan átgondolt, megszerkesztett eladási folyamattal dolgoznak, ahol előre ki van találva, hogy mit, mikor és miért fognak mondani az ügyfelüknek.

Pontosan tudják, hogy hiába rendelkeznek egy nagyszerű termékkel, vagy szolgáltatással, a lehetséges ügyfeleiknek csak egy törtrésze vásárol anélkül, hogy elegendő információt kapott volna, hogy meg nem győződött volna arról, hogy megbízható céggel van dolga, hogy ki nem alakult volna egy bizalom, vevő és eladó között. Pontosan tudják, hogy azok, akik eleve azzal a szándékkal érkeznek, hogy vásároljanak, és azután vásárolnak is, csak törtrészét képezik annak a tömegnek, akik "átutaznak" a weboldalán, de amennyiben a megfelelő időpontban megfelelő ajánlatokat kapnak, szintén örömmel vásárolnak. Az értékesítési folyamat helyes megtervezése több mint 400%-kal megnövelheti az eladásait.

Ön tehát 453.600 Ft értékű szolgáltatást kap tőlem mindössze 240.000 Ft-os áron. Ez összesen több mint 50% kedvezmény. A munkatársaim igencsak furcsán néztek rám, amikor megmutatom nekik, hogy milyen ajánlatot készülök közzétenni. "Elvesztegeted az energiádat!" mondják. Lehet, hogy igazuk van, de én hiszek az elégedett ügyfelek értékében. Ha segíthetek Önnek egy igazán nyereséges üzletet felállítani, akkor az hosszútávon nekem is megéri.

Akárhogy is, ez az ajánlat jelenleg érvényes az Ön számára. Úgyhogy, kérem, ne habozzon. Kattintson ide és biztosítsa magának a támogatásomat ezek mellett az igazán rendkívüli feltételek mellett.

Amennyiben Ön kitölti a jelentkezési lapunkat, 72 órán belül mindenképpen visszajelzünk Önnek. Nagy megtiszteltetésnek fogom venni, ha Önnel és szakmai csapatával személyesen is találkozhatunk.

Maradok tisztelettel szolgálatában:

Schlingloff Sándor
Marketing MEGOLDÁSOK
schlingloff@marketingmegoldasok.hu

 


ui.: Kérem, ne feledje, konzultációs szolgáltatásunkat igénybe véve az Ön üzlete ugyanazt a törődést kapja, mint amit a saját üzleteimnek is szentelek.

uui.: Amennyiben kérdése van, vagy bármivel kapcsolatban bizonytalan kérem, ne habozzon és írjon nekem a schlingloff@marketingmegoldasok.hu címre, vagy hívjon föl telefon a 06/20/3603701 számon. Örömmel állok a rendelkezésére.Az ablak bezárása és visszatérés az előző oldalra!

 
 

Hírlevelünkkel Ön az elsők között lehet...
akik a leghatékonyabb marketing technikákat alkalmazzák!


Cikkeinkben hónapról hónapra a legjelentősebb Internet Marketing módszerekről adunk tájékoztatást és közérthető leírást.
Ha esetleg még nem regisztrált "Az eredményes Online Marketing" című havi hírlevelünkre kérem, most feltétlenül tegye meg!


Ez egy bizalmasan kezelt levelezőlista, amely semmilyen körülmények között nem kerül más kezekbe. Ha valaha szeretné, Ön bármikor kijelentkezhet a listáról. Regisztráljon MOST! Az üzlete múlhat rajta.Az Ön vezetékneve:
Az Ön keresztneve:
Az Ön e-mail címe:

(Pl: kovacs@hotmail.com helyes,
de kovács@hotmail ,vagy kovács NEM HELYES!)


 Hírlevél! Kérem, EGYSZER kattintson a gombra odafönt!