Webdesign és jóval tőbb...
Belépés az Internet világába!
Hatékonyan. Egyszerűen. Gyorsan.

Azok a koncepciók, amiket ebben a cikkben megosztok Önnel forradalmasíthatják a szakmai és vállalkozói életét.

Amennyiben Ön induló Internet vállalkozó vagy egyszerűen egy a lehetőségével élni akaró ember, akkor ezek a megoldások Önt heti többszázezer forintos bevételekhez segíthetik.

Megjegyzés: A "Hatékony megvalósítás" szolgáltatás keretén belül egyébként DÍJTALANUL összeállítunk Önnek egy, az Ön által megadott információk alapján ideális megoldáscsomagot, a megfelelő webdesign és Internet Marketing stratégia elkészítéséhez. Az információkérő kitöltéséhez, kérem, kattintson ide!

Pontosan tudom, hogy mindaz, amit a következő oldalakon megtárgyalunk egy ma még talán nem is remélt online siker első lépéseit jelentheti Önnek.

Sokszor mivel eleve elérhetetlennek, túl nehezen megvalósíthatónak tartunk egy lehetőséget, bele sem gondolunk, hogy milyen előnyökhöz juttathatna minket. Lehet, hogy eddig Ön is így gondolkozott a világhálóval kapcsolatban. Egy saját weblap, vagy egy működő online üzlet felállítása esetleg túl távoli dolognak tűnhetett.
Lehet, hogy úgy gondolta, mint a vállalkozók, vállalkozni készülők 90%-a, hogy habár itt lenne az ideje az Internet felé való terjeszkedésnek, de:

 • Túl drága és
 • Túl bonyolult.

Azt kell, hogy mondjam Önnek, hogy most már nyugodtan végiggondolhatja, hogy mi mindent jelenthet Önnek egy saját weblap felállítása. Ez a cikk egy olyan megoldássorozatot ad az Ön kezébe, amivel nem lesz túl drága és semmiképpen sem lesz túl bonyolult. Az Internet olyan lehetőség Önnek, melynek segítségével megvalósíthatja a legmerészebb terveit is!

Sokszor azt kérdezzük magunktól, nagyon is jogosan, hogy:
"Rendben, de pontosan mi is lesz nekem ebből a hasznom?"

Most álljon itt, a teljesség igénye nélkül néhány lehetséges alkalmazása az új piacnak.

Az itt felsorolt ötletek forradalmasíthatják az
Ön karrierjét, vállalkozását, akár az egész életét.

Ha Ön...
b/ Vállalkozó:

 • Minden üzlet sikere és kudarca 90%-ban a marketingen múlik. Ha Önnek van egy valamirevaló terméke vagy szolgáltatása, lemerném fogadni, hogy egy megfelelő marketing hadjárattal több, mint 400%-kal megnövelhetné a forgalmát és ezzel együtt a bevételeit.
  Rengeteg ember van odakint, aki ha mindazt tudná az Ön kínálatáról, amit Ön tud, szíves örömest vásárolna. Ugye nem tévedek nagyot, ha azt mondom, hogy a többszörösét értékesíthetné annak, amit jelenleg forgalmaz, ha csak elegendő emberhez el tudná juttatni a megfelelő információt?

  Egész biztos vagyok benne, hogy amennyiben sorban állnának a kliensek, Ön megtalálná a módját, hogy kielégítse az igényeiket.

  Egy megfelelően használt honlap segítségével Ön több, precízebb és célirányosabb információt adhat a leendő vásárlóinak, ügyfeleinek mit eddig bármilyen más eszközzel.

Ha eddig túlnyomó többségben személyes kapcsolatfelvételeken keresztül tájékoztatta a klienseit, mindenképpen korlátot jelentett a rendelkezésre álló idő és az üzletkötő kommunikációs készsége.
Legtöbbször ezt a korlátot nyomdai vagy egyéb írásos anyagokkal hidaltuk át, amiknek pedig az aktualitás, a költség és az áttekinthetőség oldaláról voltak jelentős korlátai.

Az Ön üzletkötési-értékesítési folyamatát egy weblap az alábbi módokon egészíti ki és teszi hatékonnyá:

 • A telefonos időpont egyeztetésnél Ön, vagy az üzletkötője könnyedén előkészítheti a tárgyalást a saját weblap címének a megadásával, lehetőséget adva a leendő ügyfélnek, hogy hozzájusson a vásárlási döntéséhez szükséges információkhoz. Amikor az ügyfél utánanéz az információnak, egy színvonalasan elkészített eladási szöveget talál, ami a cége értékesítési munkájának nagy részét elvégezi.

  Amennyiben a leendő ügyfele mégsem dönt úgy, hogy azonnal az Interneten keresztül megvásárolja az Ön szolgáltatását, de érdeklődést mutat, készségesen találkozni fog Önnel, vagy az értékesítési szakemberével.

  Számos tárgyalás, amely amúgy létre sem jött volna egy weblap révén mégis megbeszélhető. Arról nem is beszélve, hogy mire a személyes találkozásra sor kerül a jól megírt értékesítési szöveg már előre "meg is kötheti az üzletet".

  Amennyiben ügyfelének még az érdeklődését sem keltette fel az információ, 98%-os valószínűséggel a személyes találkozás is csak időpocsékolás lett volna.

  Összefoglalva: Egy saját weblap közvetlenül is értékesíteni tudja az Ön termékét, szolgáltatását, ugyanakkor hatékonyan ki is egészítheti az értékesítési folyamatot.

 • Előfordul, hogy az igazán érdeklődő kliens, aki komolyan fontolóra vette, hogy megvásárolja az Ön szolgáltatását, termékét, habozik, mert még van kérdése, akár megfogalmazhatatlan félelme vagy bizalmatlansága. A legegyszerűbb megoldás a bizalmatlanság megszüntetésére az, hogy Ön "átlátszóvá" teszi a cégét és biztosítja az ügyfelét a kínálatának értékéről és tevékenységének tisztaságáról.

  Elegendő mennyiségű és minőségű információ megszünteti a vásárlástól való félelmet. Az információ átadásának hatékony, egyszerű és olcsó módja egy saját honlap felállítása.

 • Ha eddig nem foglalkoztatott üzletkötőt, vagy nem volt elégedett az általuk hozott eredménnyel egy professzionálisan elkészített sales oldal átveheti és elvégezheti az teljes értékesítési munkát.

 • A weblap kiválthatja, tehermentesítheti az ügyfélszolgálatát.
  Egy weboldalon Ön olyan mennyiségű célirányos információt adhat a klienseinek, ami hagyományos eszközökkel lehetetlen lett volna.
  Egy "Gyakran feltett kérdések." rovattal a vevő a hét minden napján, a nap 24 órájában részletes választ kaphat az Őt érintő kérdésben anélkül, hogy keresztül kellene rágnia magát a teljes információs anyagon.

 • Minimális Internet Marketing munka elvégzésével Ön a világhálón barangoló, szörföző tömegből (napi 450. 000. 000 ember) olyan új klienseket találhat, akiket a hagyományos eszközökkel lehetetlen lett volna megszólítania.

 • Az Internet esélyegyenlőséget biztosít Önnek a legnagyobb konkurenseivel szemben is.
  Senki nem látja, hogy az Ön honlapja mögött dollár milliárdok vagy csak egyszerűen egy piacképes és jó termék áll, tisztességes szolgáltatással.
  Ön egy színvonalas web megjelenéssel megrendelőket hódíthat el a legerősebb versenytársaitól is.

 • Önnek nem kell egy jól mutató, méregdrága irodát is fenntartani annak érdekében, hogy komolyan vegyék a cégét. Önnek elegendő lehet egy minőségi honlapot felállítani.

Még sorolhatnám az előnyöket, amikhez hozzájut és a lehetőségeket, amiket egy saját weblap létrehozása megnyithat Ön előtt, de ezen a ponton inkább továbblépnék, és arra bátorítanám, hogy amennyiben még nem tette volna feltétlenül jelentkezzen "Az eredményes Online Marketing" havi hírlevekünkre! Cikkeinkben hónapról hónapra a legjelentősebb Internet Marketing módszerekről adunk tájékoztatást és közérthető leírást.
A DÍJTALAN jelentkezéshez, kérem,
kattintson ide
!

Ha Ön...
a/ Nem vállalkozó:

 • Könnyen meglehet, hogy az Internet adta új lehetőségekkel Önnek érdemes komolyan átgondolni, hogy akárcsak másodállásban, de beindítson egy vállalkozást. Sok online vállalkozó, aki ma komoly pénzeket keres néhány évvel ezelőtt ugyanígy, "kicsiben" kezdte. Ön Például könnyedén csatlakozhat egy viszonteladói programhoz, aminek a révén nagyon egyszerűen indíthat be egy saját üzletet. Ilyen módon, némi tanulás és munka árán, akár havi többezer Dolláros extrajövedelemhez juthat.

 • Amennyiben Ön bármilyen területen szakembernek mondhatja magát önmagában a szaktudása egy olyan információs termék lehet, amelyet az Interneten keresztül értékesítve Ön jelentős többlet jövedelemhez juthat. "Az Információs termék" jelenségről többet egy későbbi cikkünkben olvashat.

 • Amennyiben Ön úgy gondolja, hogy a meglévő tudásával és munkájával többet kellene keresnie, a saját weblapja segítségével egy olyan állást is megszerezhet, ami a jelenlegi fizetésének a többszörösét hozza.
  A weblapján Ön a szakmai önéletrajzát egy olyan módon helyezheti el, hogy az, a szó szoros értelmében eladja Önt a leendő munkaadójának. Erről a témáról egy későbbi cikkünkben részletesebben olvashat.

 • Amennyiben Önnek van egy hobbyja, amivel kapcsolatban tájékozott, Ön ezzel a tudásával készpénzt érő segítséget nyújthat, mindazoknak, akiknek hasonló az érdeklődése. Pl: Horgászfórum, Bélyeggyűjtési tippek

 • Ha Ön jól beszél valamilyen nyelvet, könnyedén kereshet pénzt fordítási illetve tolmácsolási feladatok elvállalásával, amelyeket az Interneten keresztül nem csak hirdethet, de le is bonyolíthat.

 • Művészként az Internet egy kiváló lehetőség Önnek, az alkotásainak a kiállítására illetve megjelenítésére és ezzel egyben az értékesítésére.

 • Ön egy személyes weblap felállításával olyan ismeretségeket köthet, amelyek barátságokká, sőt akár életre szóló kapcsolatokká nőhetnek. Azzal, hogy Ön miként köthet könnyedén ismeretségeket egy későbbi cikkünkben foglalkozunk.

Mielőtt a következő néhány lehetőségre rátérnénk megemlíteném, hogy ezek az ötletek bármilyen hagyományos webszolgáltatáson keresztül, ez idáig megvalósíthatatlanok voltak. Mindezeket az teszi lehetővé Önnek, hogy a legmodernebb technikák alkalmazásával, online webszerkesztő programok segítségével bármikor bárhonnan, minden külső segítség nélkül megváltoztathatja a weblapja tartalmát és megjelenését.

 • Egy naponta bármilyen számítógépről frissíthető családi honlap felállításával Önnek lehetősége van eddig elképzelhetetlen módon összefogni és összekötni a város, ország, vagy akár világszerte szétszóródott családját és barátait. Ön kódszámmal védett oldalakon, akár bensőséges kapcsolatot is tarthat a szeretteivel. Ahelyett, hogy eddig esetleg hetekig, hónapokig, sőt évekig nem látta őket, most láthatja róluk a legújabb, akár a ma készült fényképüket.

 • Egy "haverok" lap felállításával meg van oldva a baráti kör kapcsolattartása. Nem gond többé megtudni, hogy hol a következő házibuli, játékparti vagy ÖTYE. Egy kódszámmal védett, bárki által, bárhonnan frissíthető lappal Önök a legelképesztőbb oldalt rakhatják össze, amit a web csak látott.

Azt kell, hogy mondjam, hogy mivel az Internet egy "határtalan" kommunikációs eszköz szinte nincs olyan ember, aki megfelelő kreativitással ne tudna nagy hasznot kovácsolni egy saját weblap felállításából.

Összefoglalva tehát: A világháló pénzügyi lehetőségeinek a tükrében kijelenthetjük, hogy az Interneten való jelenlét nem egyszerűen a "következő logikus lépés", hanem egyben a leggyorsabb, leggazdaságosabb módja annak, hogy Ön jelentős többletnyereséghez jusson.

Az Internet már ma egyike a leghatásosabb marketing eszközöknek. Bármit is tervez, bármivel is foglalkozik, Ön rövid időn belül jelentős nyereségre, tehet szert, ha a megfelelő dolgokat teszi világhálón.

Mi nagy örömmel segítünk Önnek megtenni a megfelelő dolgokat.


Az Internet adta lehetőségeinek optimális kiaknázásához első lépésként, Önnek szüksége van egy saját weblapra.

Az egész Internet erről szól. Weblapokról.
Az Internet weblapok nélkül, olyan, mint egy tenger víz nélkül. Ha Önnek nincsen saját számítógépe, és nincsen saját Internet hozzáférése az megbocsátható, hisz ezekhez napi rendszerességgel bárhol hozzáférhet.

Amennyiben viszont Önnek nincs weblapja, akkor Ön gyakorlatilag nincs fönn az Interneten, úgy focizik, hogy még nincs is a pályán. (Jelenleg csupán egyetlen olyan online módszert ismerek, ami weblap nélkül is profitot hozhat Önnek. Ha erre az egyre kíváncsi, kattintson ide!)

Egy weblap létrehozásának alapvetően két fő költségvonzata van, mégpedig:

 • Technikai oldalról a tárhely, amit bérelnie kell és a webcím, e-mail cím, amit megvásárol, illetve a különféle szoftverek jelentenek költséget, melyet az üzlete hatékony működtetéséhez használni fog.

 • Kreatív oldalról Önnek maga a weblap tartalmi és grafikai elkészítése jelent költséget, illetve a megfelelő marketing stratégia kidolgozása és kivitelezése. A szövegírás oldaláról Ön saját maga is elkészítheti az értékesítési szövegeit, de profi szövegírókra is bízhatja ezt a munkát. Grafikai oldalról szintén akár saját maga is elkészíthet egy egyszerű, de nagyon is ízléses oldalt, de természetesen ebben az esetben is fordulhat szakemberhez.

A technikai költségek attól függően, hogy Ön milyen megoldásokat választ évi ~70.000 forinttól, akár milliós nagyságrendig is terjedhetnek.

A kreatív oldalról szintén a százezrestől a több milliós nagyságrendig minden elképzelhető.

Valójában mindig három dolog kerül pénzbe:

- A technika, az eszközök, amit használ. (Ez nem olyan sok pénz. Tudok Önnek olyan megoldást mutatni a teljes Online vállalkozásának az automatizálására, ami havi mindössze néhányezer forint költséget jelent.)

- Valakinek a munkaideje. (Ha Önnek már van egy jól működő vállalkozása lehet, hogy jobban jár, ha valaki másnak az idejét fizeti meg, mint ha a sajátját csoportosítja át, ugyanakkor ez az egyik legnagyobb költség. Anyagilag akkor jár a legjobban, ha mindent maga készít el, ami teljes egészében lehetséges.)

- A tudás, hogy mit és hogyan kell és érdemes tenni. (Na ez többnyire egy vagyonban kerül. Gery Halbert-nek, aki egy neves marketing szakértő, egy kétnapos szemináriuma 15.000 USD-ba kerül, ami egész pontosan 4,5 millió forint egyetlen hétvégéért. A sztár tanácsadók esetében 1.000-5.000 USD konzultációs órabérek egyáltalán nem ritkák. Szóval az információ igen sokba kerül, ugyanakkor a tudás megszerzésének elmulasztása hiábavalóvá teheti az összes többi befektetést. Ha szívesen olvasna egy jó megoldásról, amin keresztül gazdaságosabban hozzájuthat az eredményes működéshez nélkülözhetetlen tudáshoz, kérem, feltétlenül olvassa át részletesen a Professzionális Online Marketing, lépésről lépésre - avagy a semmiből a milliós nyereségekig! című írásunkat.


Webdesign - A weblaptervezéstől az első nyereségig!

A kulcsszó így hangzik: eredményesség!

Tíz weboldalból kilenc készítésénél el sem gondolkoznak azon, hogy az adott webmegjelenés miként hozhatna valós nyereséget a tulajdonosának. Egyfajta misztikum lengi körül ezt a témát. Sokszázezer forintos weboldalak a valós kereskedelmi hasznukat illetően homályos sejtések és sokszor naiv remények közt készülnek.

Az Ön célja a kézzelfogható nyereség. És mi ezt tudjuk. Minden munkánk, tanácsunk és javasolt megoldásunk mögött egyetlen végcél húzódik: Az Ön üzleti eredménye.

A webmegoldásaink nem elsősorban egy virtuóz design-t hanem marketing szempontból átgondolt koncepciót, és az egyszerűségében hatékony, de ízléses kivitelezést ígérnek. Lehet, hogy Ön most még nem akarja az Összes regisztert meghúzni, ami az online marketinget illeti, de mi már előre gondolkozva úgy készítjük el az oldalát, hogy amennyiben később erőteljesebben kíván terjeszkedni, ezt könnyedén megtehess.

Megoldások a marketing stratégia eredményes kivitelezésre, avagy a minőségi webdesign csak az első lépés.
Építse fel az online üzletét egy olyan csapattal, akiknek nem kell külön magyarázni, hogy a lényeg az Ön vállalkozásának az eredménye és nem valami más.
A "Hatékony megvalósítás " gyűjtó név alatt futó szolgáltatás gyors és gazdaságos megoldásokat ad Önnek az Interneten való jelenlétre, mégpedig annyira egyszerűen, hogy megértésük és alkalmazásuk, nem jelenhet problémát.

A Webmegoldásainkhoz egyetlen online információkérő kitöltésével hozzáférhet és az azonnali megoldásoktól, ahol Önnek akár néhány napon belül saját weblapja, webcíme és piaci jelenléte lehet, az exkluzív rendkívül igényes megoldásokig minden a rendelkezésére áll.

A "Hatékony megvalósítás" szolgáltatás keretén belül DÍJTALANUL összeállítunk Önnek egy, az Ön álltal megadott informáciok alapján ideális megoldáscsomagot, a megfelelő webdesign és Internet Marketing stratégia elkészítéséhez.

Az információkérő kitöltéséhez, kérem, kattintson ide!

Emlékszik még arra, amit a cikk elején mondtam?

Önnek nem csak időszerű, de anyagilag is kifizetődő nyitni az World Wide Web felé.

 • El tudja képzelni, hogy milyen előnyt jelent Önnek ha a névjegyén ezentúl nem csak a címe, telefonszáma, e-mail címe, de az a saját webcíme is megtalálható?
 • Egy saját honlap felállításával az Ön cégének és személyének a szakmai megítélése is nagymértékben javulni fog az üzleti partnerei, szállítói és vevői előtt.
 • Amennyiben Ön üzletkötő vagy vállalkozó képzelje el, hogy milyen előnyt jelent Önnek, ha az üzleti tárgyalásait telefonon úgy készítheti elő, hogy egyszerűen megadja a weboldalának a címét! Szívesen venné, ha a weblapja eladná Ön helyett a termékét vagy szolgáltatását? (Erről a marketingmódszerről többet az előfizetőinknek tartogatott exkluzív hírlevelünkben olvashat.)
 • Vagy képzelje el azt, hogy az Ön értékesítési folyamata nagymértékben felkerül az Internetre, úgy hogy a forgalmának egyre nagyobb része bonyolódik kizárólag a világhálón keresztül, mégpedig automatikusan!
 • Ezek a megoldások hatékony eszközök arra, hogy nem csak vállalkozóként, de magánemberként is kiaknázza az Internet nyújtotta lehetőségeit. El tudja képzelni, hogyan fognak ámulni az Ön barátai, ismerősei, munkatársai, amikor felhívja Őket, és csak egyszerűen bediktálja nekik a webcímét és kedvesen csak annyit mond: Nézd meg, meg fogsz lepődni.
 • Képzelje el magát, amint a hobbyjából -amivel imád foglalkozni- jobban él, mint a munkájából valaha is élhetett volna.
 • Képzelje el, hogy mennyire egyszerűvé válik egy felvételi beszélgetés egy neves, jól fizető cégnél, ha az előzetes telefonos egyeztetésen Önnek csak annyit kell mondania, hogy: "Az alábbi webcím alatt megtalálja a szakmai önéletrajzomat." Látja, mit jelenthet Önnek, ha az Ön leendő munkaadója ezen az oldalon egy professzionálisan elkészített információterméket talál? Egy ilyen oldal szinte ellenállhatatlan képet fest Önről, és olyan módon mutatja meg az Ön előnyeit, kiválóságát ahogy az, az első személyes bemutatkozásnál csak ritkán sikerülhet!

  Az Ön weblapja megmutatja azt is, hogy a leendő munkaadói egy olyan potenciális munkatárssal állnak szemben, aki igazán érti e-gazdaság jelentőségét. Tudja Ön, hogy mekkora értéke van egy olyan munkatársnak a cégek számára, aki a segítségükre lehet az elektronikus piacon való térhódításban? Ez nem csak Magyarországra érvényes, de egész Európára, sőt a tengerentúlra is.

Nem tudom, hogy milyen válaszokat adott magának ezekre a kérdésekre.
Azt az egyet tudom, hogy ha Önben csak egy egészen kicsi hajlandóság is van arra, hogy elkezdje kihasználni a személyes lehetőségeit, akkor az Webmegoldásainkkal elindulhat azon az úton, ami Önnek kényelmesebb munkát, ezzel lényegesen több szabadidőt és olyan jövedelmet jelenthet, aminek a felső korlátait megjósolni sem lehet.

Az Internet mindenképpen a jövő gazdaságának, üzleti, pénzügyi, kulturális, társadalmi, politikai életének színtere lesz! Ez a változás végbemegy akkor is, ha Ön személyesen nem vesz részt benne. A kérdés mindössze az, hogy melyik csoportba akar tarozni. Abba, amely messziről figyeli az eseményeket és végleg lemarad, vagy abba, amely kihasználja lehetőségeket és várakozáson felül profitál belőle.

Ön melyik csoportot választja?

Ön most rögtön, minden kockázat nélül kitöltheti a virtuális információ kérő lapunkata, és mi az Önnek legmegfelelőbb megoldáscsomagot állítjuk össze. Megoldásaink között gyors és egyszerű lehetőségektől egészen az exkluzív megoldásokig minden megtalálható!

F i g y e l e m :
Az információkérő kitöltése mindössze öt percbe telik és nem kerül Önnek egyetlen fillérjébe sem. Ön minden kötelezettségvállalás nélkül kérhet tőlünk egy szeméylreszabott ajánlatot.

Az információkérő kitöltéséhez, kattintson ide!

Kérem, ne habozzon! Minden nap, ami úgy telik el, hogy Ön halogatja a saját weblapja felállítását lehet, hogy szó szerint százezreket vesz ki a zsebéből.

"Az Internet egyenlő esélyesket teremtett!"

Ön MOST versenytársává lehet a világ legnagyobb cégeinek.

Ne halogassa még egy hónapig, még egy hétig, még egy napig azt, amit már tegnap is késő volt megtenni. Hozzon egy döntést, és regisztráljon!

Az Ön szolglatában:

Schlingloff Sándor
Marketing MEGOLDÁSOK


u.i.:
Sokkal jobb, ha Ön éri utol a változást, mint ha a változás éri utol Önt. Az előbbi némi munkát, de azután busás többletnyereséget jelent, az utóbbi küszködést és veszteséget.

Az Internet forradalom egyikünket sem fogja elkerülni.

Ha minden egyes halogatással töltött nap, a végén odavezet, hogy végül mégiscsak nyitnia kell az Internet felé, miért ne tenné meg most, amikor még meg is gazdagodhat vele.
Önnek minden egyes nap és hét, amit passzív várakozással tölt, százezreket vesz ki a zsebéből.
Ne várjon tovább, még egy napot sem!Továbbá Ön értékes információt talál a következő témákban: - Az Internet Marketingről általában. - Webdesign. - A leghatékonyabb marketing stratégiák. - Termékpolitika. - A 100%-os siker TITKA. - Weboldal készítési stratégiák. - Amit 100 szörföző közül 99 keres és meg AKAR kapni, és az egyetlen, ami tekintélyt építhet Önnek. - Amit a nagyok közül is csak kevesen csinálnak - Az üzleti terv TESZTELÉSE. - A szövegírás művészete. - Vállalkozóból rabszolga, rabszolgából üzletember. - Egyszeri látogatókból törzsvevők. - Webdesign - Taktikák minden helyzethez, avagy "trükkök" ömlesztve - A leggyakrabban feltett kérdések. - Üzleti terv magas fokon. Tervezés, de hogyan? - Webdesign. - Webdesign tanfolyam, webdesign elvek, webdesign lecke. Tovább>>

 
 

Hírlevelünkkel Ön az elsők között lehet...
akik a leghatékonyabb marketing technikákat alkalmazzák!


Cikkeinkben hónapról hónapra a legjelentősebb Internet Marketing módszerekről adunk tájékoztatást és közérthető leírást.
Ha esetleg még nem regisztrált "Az eredményes Online Marketing" című havi hírlevelünkre kérem, most feltétlenül tegye meg!


Ez egy bizalmasan kezelt levelezőlista, amely semmilyen körülmények között nem kerül más kezekbe. Ha valaha szeretné, Ön bármikor kijelentkezhet a listáról. Regisztráljon MOST! Az üzlete múlhat rajta.Az Ön vezetékneve:
Az Ön keresztneve:
Az Ön e-mail címe:

(Pl: kovacs@hotmail.com helyes,
de kovács@hotmail ,vagy kovács NEM HELYES!)


 Hírlevél! Kérem, EGYSZER kattintson a gombra odafönt!