Mostantól CSAK Önön múlik...

Az eddig ismert legteljesebb Internet Marketing Megoldásrendszerhez kap hozzáférést!
Mostantól minden információ, eszköz és támogatás a rendelkezésére áll ahhoz, hogy az online bevételei az égbe szökjenek. Minden lehetőség nyitva áll Ön előtt! ...csak a saját döntése választja el attól, hogy a lehetőségei valósággá váljanak!

Ez a rendszer az első lépéstől az utolsóig elvezeti a használóját a kívánt eredményekig attól függetlenül, hogy mennyi tapasztalata van, hogy mekkora költségvetéssel kíván vállalkozni, hogy van-e weboldala vagy nincs.

Az én célom egy olyan Megoldásrendszer létrehozása volt, amely a lehető legteljesebb mértékben megválaszolja az Internetes vállalkozások többségének bukásáért és sikeréért felelős legfontosabb kérdéseket

Nekem az Ön támogatására egy olyan megoldást kellett létrehoznom, aminek nem csak az eredményes online vállalkozással kapcsolatos (amúgy önmagában is rendkívül értékes és szinte páratlan) információ átadása a célja, hanem az Ön üzleti terveinek a tényleges megvalósulása.

Egy olyan rendszert kellett kifejlesztenem, amely az Ön végcélját tartja szem előtt.

Teljesen világos, hogy nem elég csak egyszerűen tanítanom az online vállalkozás módszerét, de lépésről lépésre meg is kell mutatnom Önnek a konkrét teendőket is. Nem elég megmutatnom a teendőket sem Önmagukban, ha aztán a kivitelezésnél átléphetetlennek tűnő akadályokba ütközik. Ahhoz, hogy Ön a lehető legnagyobb valószínűséggel eredményre juthasson egy olyan megoldást kellet létrehoznom, ami a legfontosabb elemeit tartalmazza is mindannak ami a megvalósításhoz szükséges.

Az én célom az Ön MŰKÖDŐ, NYERESÉGET TERMELŐ online vállalkozása. Semmi kevesebb.

 
    Schlingloff Sándor
Marketing MEGOLDÁSOK

A megoldásrendszer, amit ezen az oldalon kézhez kap egyszerű költségmegtakarítás oldaláról is több mint 4.500.000 Ft értéket képvisel, nem is beszélve annak az értékéről, hogy az itt tanított üzleti szemlélet és módszertan alkalmazása olyan állandó, a napi munkavégzéstől függetlenül termelődő jövedelmet generál, amely a vállalkozó akár egész életvitelét is megváltoztathatja.

 
 
 
     


   
 

Ez az információ tehát
mindenképpen vonatkozik Önre ha...


Most akar felállítani egy weboldalt...
és szeretné megkímélni magát egy csomó, szinte kidobott pénztől, hiábavaló erőfeszítésektől és ami a legrosszabb sok-sok elpocsékolt időtől, kérem feltétlenül olvasson tovább! 100 weboldalból 99 még ha súlyos százezreket költöttek is rá semmilyen kimutatható eredményt nem hoz a tulajdonosának. 1000-ből is csak egy kettő hoz konkrét profitot. Ugyanakkor az itt tárgyalt szemlélet és módszertan havi milliós bevételt generáló üzletté alakított szemtelenül egyszerű weboldalakat is.

"...Le vagyok nyűgözve. Ön megítélésem szerint valóban nagyon profi a munkájában. Olvastam korábban már könyvet a témában, de Ön már azzal is amit a web-oldalán és hírlevelében nyújt, túlszárnyalja az internet-es témában eddig megjelenteket..." - Till Zoltán - DB Consult Bt. - www.hatekonysag.hu


Önnek már van saját weboldala...
és egy kicsit máris csalódott, hadd mondjam azt Önnek, hogy nincs oka csalódottságra, egy weboldal felállításával a komoly internetes jövedelmekhez vezető útnak, még csak az ELSŐ és nem is legnagyobb lépését tette meg. Olvasson tovább és fedezze fel hogyan alakíthatja a weboldalát egy állandó profittermelő gépezetté.

Már mindent elkövetett amit csak lehetett ...
és úgy érzi, kipróbált mindent amit csak tanácsoltak, ha már minden ötletet kipróbált, de az eredmények mégis váratnak magukra, én azt mondom ne törődjön vele mert van megoldás.

Ha megvett és elolvasott már mindent...
ami az Interneten vagy könyvesboltokban fellehető és valamiféle eredményt ígért, de mégsem jutott olyan messzire ahogyan képzelte, ha minden tanácsadója ellenére az eredmények középszerűek maradtak, hadd mondjam azt: Én is voltam ott ahol Ön. Az online sikernek nincsenek egyedül üdvözítő csodamódszerei. Ugyanakkor létezik egy vállalkozói szemlélet, amely a megfelelő módszereket és eszközöket használva IGENIS sikerre viheti Önt is, mint ahogyan engem is. (Én magam háromszor kezdtem elölről, mire harmadszorra hihetetlen gyorsasággal, szinte azonnal berobbantak az eredmények. Ha szeretné örömmel segítek Önnek is megtalálni a valóban működő koncepciót.)

"...tudatosult bennem, hogy a web oldalamat teljesen át kell alakítani. Az eredeti elképzelésem alkalmatlan és elhibázott. Teljesen más alapállásból nézem mások oldalait is. Aki online üzlettel kíván foglalkozni, annak ezek az ismeretek alapvetően szükségesek. Az hogy valaki programozni tud, számítástechnikai ismeretei vannak, az édes kevés, mert az nem maga az üzlet." - Németh József

Ha Önállósítani akarja magát...
Ha valaha gondolt arra, hogy talán egy saját vállalkozásból több nyugalommal, nagyobb szabadsággal és ha nem is gazdagon, de bőséggel megélhetne, akkor Önnek tudnia kell, hogy:
Soha nem volt ennyire egyszerű és ennyire kiszámítható jelentősebb tőke nélkül vállalkozni. Ön teljes módszertanhoz, minden eszközhöz és lehetőséghez hozzáférhet, ami ahhoz kell, hogy biztonsággal sikerre vihessen egy üzletet! És hogy az indulás is könnyű legyen, MOST ráadásban három kész, működő weboldalt is a kezébe adok!

Ha fejleszteni kívánja a cégét...
Kérem számoljon azzal, hogy ezrek vannak odakint, akik ha megfelelő információhoz jutnának Önről és a kínálatáról, örömmel vásárolnának. Valódi vevőkről beszélek, valódi online vásárlásokról és valódi átutalásokról. De ami talán még fontosabb, hogy az Internet alkalmas arra is, amire a szíve mélyén talán minden üzletember vágyik, hogy idővel egy olyan méretű állandó ügyfélkört szolgálhasson ki, hogy szinte már ne is kelljen új ügyfelek megszerzésével törődnie. Az Internet valóban alkalmas arra, hogy több ezres törzsvevőkört építsen Önnek, és lehetővé teszi azt is, hogy akár kisvállalkozóként, személyre szabottan ki is szolgálhasson egy ekkora tömeget.

Tisztelt Schlingloff Sándor!
Ezúton szeretném a magam és cégünk köszönet nyilvánítását kifejezni aziránt a sok és megfizethetetlen, pénzben ki nem fejezhető tanácsért és segítségért melyet Web lapjuk és hírleveleik valamint a Web lapon található tanulmányok és információk megosztásával munkánkat és elért eredményeinket segítették illetve a mai napig segítik. Tovább a teljes vélemény elolvasásához >>

Tisztelettel:
Evelley János - fejlesztési igazgató
MAGÓ Informatics Ltd.
jevelley@wiktorg.com
www.wiktorg.com
www.magobt.hu

 
   
 

Egy összetett Internet Marketing Megoldáscsomag:
Professzionális
Online Marketing,
lépésről lépésre!

Internet Marketing
Megoldásrendszer 2.0 Verzió


Ezzel a rendszerrel a semmiből felállíthat, vagy rövid idő alatt átalakíthat egy weboldalt úgy, hogy állandó és komoly jövedelmet generáló üzletté váljon a kezében. Nemcsak leleplezem a nyereséges Internet vállalkozás lényegét és pontos módszertanát, de teljes megoldáscsomagot adok a kezébe az üzlete felállítására, felfuttatására és működtetésére.

Az ÚJ "Professzionális Online Marketing, lépésről lépésre!" - Internet Marketing Megoldásrendszer 2.0 Verzió, az Internetes vállalkozás komplett oktatási, kivitelezési és üzemeltetési csomagja.

"...Le vagyok nyűgözve. Ön megítélésem szerint valóban nagyon profi a munkájában. Olvastam korábban már könyvet a témában, de Ön már azzal is amit a web-oldalán és hírlevelében nyújt, túlszárnyalja az internet-es témában eddig megjelenteket..." - Till Zoltán - DB Consult Bt. - www.hatekonysag.hu

Az itt tárgyalt témák döntenek egy Internetes üzlet sikere és bukása felett. Szánja el magát, hogy gondosan áttanulmányozza ezt az írást, mely olyan ajtókat nyit meg az online vállalkozás, piacépítés és profittermelés területén, amelyeknek a legtöbben még a létezéséről sem tudnak. Ha valaha is elgondolkozott azon, hogy részt akar magának az Internetes vagyonteremtés lehetőségéből kérem feltétlenül olvasson tovább!

Az elmúlt hét év tapasztalatait és felismeréseit összekovácsolva elkészült ez, az Interneten történő vállalkozás minden feladatát és kihívását lefedő, világszínvonalon is forradalmi megoldásrendszer. A most piacra dobott Új 2.0 verzió jóval több mint az előző, igen sikeres rendszer megújított változata. Egy hihetetlen előrelépésről van szó. Ég és föld különbség. A "Professzionális Online Marketing, lépésről lépésre!" - Marketing eBook-ból egy komplett Internet Marketing Megoldásrendszer lett, amely attól függetlenül, hogy mennyi tapasztalata van, hogy mekkora költségvetéssel kíván vállalkozni, hogy van-e weboldala vagy nincs, az első lépéstől az utolsóig elvezeti a rendszer használóját a kívánt eredményekig.

A rendszer részét képezik az alábbiak:

 1. Interaktív Képzési rendszer: eBook (Teljes marketing franchaise - 300 oldal hihetetlen információ) + Audio MAGYARÁZAT-ok a fontosabb fejezetekhez + Audio Kazettasorozat - egy megismételhetetlen Internet marketing szeminárium anyaga
 2. Gyakorlatba ültetés rendszere: Lépésről lépésre kivitelezési útmutatás + Munkafüzet
 3. Megvalósítás és üzemeltetés: 3 komplett értékesítési weboldal + ASP tartalomkezelő és webszerkesztő
 4. Konzultációs támogatás: 1/2 óra telefonos konzultáció és kedvezményes csoportos konzultációs lehetőség
 5. Weboldal népszerűsítés és felfuttatás: LTP látogatottság növelő rendszer (aktív és passzív lehetőséggel)
 6. Bónuszok ~ 80.000 Ft értékben: Frissítések / +eBook / MarketingSzoftverek / CtNetwork hirdetési kampány / WB tartalom szolgáltatás

Az ügyfeleim többsége azzal is komoly nyereségeket könyvelhet el, hogy a tanított módszereknek és szemléletnek mindössze egy-egy részletét megvalósítja:

 
   
 

Tanuljon mások sikeréből,
véleményéből és tapasztalataiból!

Az eredmények, amit az itt tanított és képviselt vállalkozási szemlélet és módszertan generál, mindenképpen figyelemreméltóak. Kérem, nézzen és olvasson bele az alábbi beszámolókba!:

#1/ Kérem, indítsa el a lejátszót és hallgassa meg hogyan gondolkoznak azok, akik már kipróbálták a Marketing MEGOLDÁSOK rendszerét!:

Ha szívesen hallana többet azoktól, akik közelebbről megismerkedtek az Internet Marketing itt tárgyalt lehetőségeivel, vagy már sikeresen alkalmazták is a tanultakat, kattintson ide és vessen egy pillantást további, rendkívül tanulságos beszámolókra!

(A videók megtekintéséhez IE 6.0 vagy magasabb verziószámú böngésző ajánlott.)

 

#2/
Kérem olvasson bele az alábbi beszámolókba is:


asárnap este ment ki a hírlevél, és szerda éjfélre 26 db készülékeladásunk volt WEB-shopon keresztül, és kb. még ennyi e-mail, fax, telefon, személyes rendelés vonalon. Plusz néhány nem akciós gép. Kb. ~10.000.000 Ft/ 60 berendezés/3 nap... Nem "túl" rossz... Kérem, kattintson ide a folytatáshoz! >>

Medgyesi Tamás - COOL Klimatechnika - +36/20/970-9700 - Klima-megoldások: www.coolklima.hu - medgyesi@coolklima.hu
 

ét hónap alatt napi 0-30 látogatóból lett napi 2-300, és gyakorlatilag 0 vevőből lett napi átlag 3 (esetenként 10) Egy másik projekttel 4 hónap alatt elértük a napi 3000 (!) látogatót, ami mostanra nagyjából stabilan 3500-4000 között mozog. Milyen profitot realizáltam a könyv révén? Sokat, de eleget. :-) Kérem, kattintson ide a folytatáshoz! >>

Szilágyi Tamás - www.casinoacademia.hu - eMail: szilagyit@drmatrixbank.hu
 

zt hiszem, az eredmények maguktól beszélnek. Egy olyan rendszert sikerült felépíteni, mely egyre nagyobb látogatottságot, és eredményeket produkál. A megrendelések igen nagy ütemben kezdenek nőni, és a népszerűsége is a rendszernek. Már a beindulástól számítva hozott a konyhára és egyre csak nő...
Kérem, kattintson ide a folytatáshoz! >>

Gergely Krisztián - www.eskuvoirendezveny.hu - eMail: intuite@chello.hu
 

mlékszik, 2003 júniusában 45 hallgató/negyedév volt. Ezt mára, azaz 2005. május végére sikerült megnövelnünk 270 hallgató/negyedévre. A tavalyi év még veszteséges volt, az idei évre prognosztizált adózás előtti profit viszont már az exponenciális görbe felfelé ívelő részén van...
Kérem, kattintson ide a folytatáshoz! >>

Pásztor Eszter - FRW Education Angol Nyelviskola - www.frw.hu - pasztor.eszter@frw.hu
 

úl sokat sajnos nem öntöttem még gyakorlati keretek közé az anyagból, de azt gondolom, elindultam a helyes irányban. Feltettem egy kezdetleges verziót a netre,(majd később csiszolgatni szándékozom) ami működik is már, és néhány milliós megrendelést, csak tisztán a weblap segítségével hozott. A kocsim is le tudtam cserélni belőle, remek!
Kérem, kattintson ide a folytatáshoz! >>


Gyenis Attila - www.epuletriasztok.hu - eMail: gyenis@gyenis.hu

  
   
 

Mit adhatok az Ön Internet vállalkozásához? Mindent!
Egy komplett rendszert egyben!

Arra jöttem rá, hogy nehéz egyetlen mondatban megfogalmazni, hogy pontosan mi is az amit ezen az oldalon a rendelkezésére bocsátok.

Ha azt mondanám hogy egybe, egyetlen rendszerben mindent megkap ami egy hazai vagy nemzetközi online sikerhez kell, lehet hogy ez nem mondana Önnek eleget, hisz egy ilyen viszonylag új és annyira félreismert piacon, mint az Internet, a legtöbben nem tudják pontosan hogy mi is az a "minden" amire szükségük van. Megpróbálom tehát másképp megfogalmazni:

"Professzionális Online Marketing, lépésről lépésre!"
Marketing eBook - A TELJES információ: Szemlélet és Módszertan!


Most egyetlen lépésben hozzájut ahhoz az megoldásrendszerhez amellyel nyereségessé teheti a weboldalát. Ezres nagyságrendű látogatottságot, több száz új kapcsolatot, új vevők és törzsvevők tucatjait szerezheti meg naponta.

A "Professzionális Online Marketing, lépésről lépésre! - Internet Marketing Megoldásrendszerének része egy vadonatúj eBook, amely több mint hét év Internet marketing tapasztalatát tartalmazza. Közel fél éves munka után több mint 300 oldallal és egy ámulatos oktatási rendszerrel kibővítve az eredményességét tekintve a legmagasabb színvonalú tanfolyamok, tréningek illetve Coaching rendszerek hatékonyságával vetekszik.

"Megkaptam az ebook-ot első éjjelem teljes egészében rá ment a tanulmányozására, egyszerűen képtelen voltam kikapcsolni a gépet. Nagyon tetszett." - Surányi Ferenc

"Az E-Book annyira tetszik... igen nagyszerű munka. Jó a szövege és ténylegesen a kételyeket igyekszik megválaszolni, amik az emberben napról napra munkálkodnak, ahelyett hogy csak könnyedén ki tudna kerülni a netre." - Szentmiklóssy Éva SZÉPIA Szoftver Stúdió Kft.

"A levelem célja röviden: köszönöm hogy megírta ezt a könyvet." - Bardocz István

Az alapot tehát mindenképpen a "Professzionális Online Marketing, lépésről lépésre!" eBook jelenti. Minden további lépést valójában csak akkor teheti meg biztonságban, ha ennek, az Internet Marketing teljes módszertanát átfogó részletes információnak már a birtokában van.

A "Professzionális Online Marketing, lépésről lépésre!" - eBook nem egy marketing szakkönyv. Sokkal több annál!

Ez az anyag a megvalósíthatóság szintjén tárgyalja az Internetes vállalkozás minden, a nyereségesség szempontjából jelentős lépését. Az információt mindig az eredményes kivitelezhetőséghez szükséges részletességgel, az elvektől a módszertanon át a konkrét kivitelezési útmutatásokig, mutatja be. A "Professzionális Online Marketing, lépésről lépésre!" - eBook sokkal inkább hasonlít egy komplett vállalkozási terv és egy franchise keverékéhez, mint szakkönyvhöz.

"Egy hatalmas anyagról van szó, nagyon jól emészthető formában feldolgozva..."

"Vezetőt ad a feladatok elvégzéséhez...

Ez a második kibővített eBook SZUPER! A gyakorlati kivitelezéshez is nagy segítséget ad!

Erre a szemlélet váltásra szükség van mind offline, mind az online vállalkozásban!"Pálinkás Miklós
www.vitacell.hu


Jellemzői:

1. Használati útmutató - Az anyag tartalmaz egy részletes használati útmutatót, amely megtanítja Önt hatékonyan tanulni, a tanultakat a saját üzletére adaptálni és gyakorlatba ültetni.
2. Gyors elérés - Az egész eBook egy új rendkívül könnyen áttekinthető struktúrával rendelkezik, amely a nagy mennyiségű információt egy áttekinthető gyors elérési rendszer segítségével is könnyen kezelhetővé teszi.
3. Egy vadonatúj kötet és számtalan kiegészítő fejezet - Többek között a rendszer kiegészült egy "Internet Marketing Felülnézetből" című kötettel amely célja az összkép építés - Egy páratlan összegzése webfejlesztés, illetve vállalkozás építés során felmerülő feladatoknak. Gyors megértést és pontos áttekintést biztosít Önnek egy komplex feladat megvalósításában. Csak ez az egy kötet megmentheti az üzletét.
4. Minták: Esettanulmányok, Hirdetési minták, Oldalelemek, Értékesítési folyamatok elemeinek a konkrét bemutatásával azonnal plasztikussá teszem a tárgyaltakat.
5. Audio MAGYARÁZATOK - Egyes üzleti elvek, habár nagyon egyszerűek mégis akkor válnak világossá, többnyire egyik pillanatról a másikra, amikor azokat én magam magyarázom élőben. Éppen ezért az eBook telis-tele van Audio magyarázatokkal, amelyek egyetlen kattintásra megszólalnak és világossá teszik az éppen tárgyalt témát.

A TELJES információ: Szemlélet és Módszertan!
Az első lépéstől az utolsóig végigvesszük az eredményes Online Marketing teendőit és technikáit, mégpedig olyan alapossággal tárgyalva az egyes témaköröket, hogy mindenfajta előképzettség nélkül, számítógépes, vagy jelentősebb Internetes ismeretek nélkül is sikeresen alkalmazhatja az olvasottakat.

"Jó szívvel tudom ajánlani Önnek is! Vállalkozását csakis olyan biztos alapokra érdemes helyeznie, mint amit POM eBook nyújthat. Nekem rengeteg inspirációt, bíztatást és megoldást adott. Köszönöm Sándor!"

Pallos Gábor, zeneszerző
www.zeneiarculat.hu

Ennek az írásnak a zsenialitása abban van, hogy egy nagy átfogó témát dolgoz fel olyan módon, hogy Ön nem vész el a részletekben. A könyv pont annyit és úgy mond Önnek, hogy azt gyorsan, és nyereségesen meg is tudja valósítani. (A gyorsaság itt azért fontos, mert egy újdonságról beszélünk, ahol Önnek Magyarországon az elsők között lenni létkérdés lehet!) Ön az eBook révén mélyen érteni fogja az alapelveket, és tudni fogja azt is, hogy pontosan mit kell tennie lépésről lépésre ahhoz, hogy sikerre vigye az üzletét.

Ha e nélkül vág neki, jó esetben csak egyszerűen megmarad egy középszerű online vállalkozásnak, amely töredékét sem használja ki a lehetőségeinek. Rossz esetben pedig néhány jó szándékkal meghozott, de hibás döntéssel saját maga fogja megtorpedózni az üzletét. Egyszerűen NEM azt, és nem úgy fogja csinálni, amit és ahogyan kell. Rengeteg időt és energiát el fog pazarolni olyan részfeladatokra, amik önmagukban SOHA nem vezetnek eredményre.

Mondok egy példát:

Ha csak ezt az egyet rosszul ítéli meg, akkor könnyen meglehet, hogy addog fogja csiszolgatni a weboldalát amíg fel nem emészti az erőforrásait és még a valódi indulás előtt "kimerülve" még csodálkozni is fog, hogy ennyi munka után sem tart sehol.

Mit gondol, mekkora része van egyik oldalról egy termék, vagy szolgáltatás kifejlesztésének és hozzá egy weboldal felállításának, a másik oldalról pedig a későbbi népszerűsítésnek, illetve az értékesítési folyamat optimalizálásának a pénzügyi siker elérésében?
Mekkora része a munkának az előbbi, és mekkora az utóbbi?

Az arány megdöbbentő.
Mire kidolgozta a termékét és felállította a weboldalát a munkának körülbelül 20%-át végezte el. A java csak most kezdődik. Az online milliók abban a 80%-nyi marketingmunkában vannak, aminek a legtöbben soha nem is álltak neki. A munka java felfuttatni és optimalizálni az üzletét. Önnek NINCS ideje évekig, vagy akár csak hónapokig is szöszmötölni a weboldalával. Rakja össze elsőre korrekt módon, de aztán lépjen tovább és INDULJON EL!!! Kezdje el népszerűsíteni az üzletét, és majd útközben, valós piaci tapasztalatok alapján elvégzi a szükséges módosításokat.

Az alábbi anyaggal Ön egy olyan megoldáscsomag birtokába jut, amely révén, akár hetek alatt a semmiből is felállíthat egy nyereséges online vállalkozást.

"Itt szeretném elmondani, azt is hogy köszönet Schlingloff Úrnak és persze Önöknek is, hogy ezt a könyvet megalkották és hozzáférhet vé tették. Még nem régen próbálom alkalmazni a leírtakat, ráadásul egy kicsit lazán is veszem, de már most tudom: Jó döntés volt megvásárolni a könyvet. Pótolhatatlan információkat és főleg szemléletet kaptam Önöktöl. Hihetetlen ez az erőami ebben lakik.

Öszinte tisztelettel: Katona Attila"

Többek között az alábbi - az Ön jövedelmezősége szempontjából rendkívül fontos - kérdéseket tárgyalom:

 • Mit és hogyan kell csinálni ahhoz, hogy a semmiből felállíthasson egy néhány hónapon belül nyereséges vállalkozást?
 • Megmutatom Önnek azokat a módszereket, amelyekkel megtöbbszörözheti az állandó ügyfélkörét, és vagyonokat kereshet a már meglévő vevőivel mégpedig úgy, hogy akár meg is szabadulhat a mindennapi munka kényszerétől!
 • Betekintést kaphat a szövegírás rejtelmeibe és megtanulhat rendkívül hatékony értékesítési szövegeket írni, vagy íratni.
 • Megtudhatja melyik az Ön weboldalának az az egy eleme, ami ha NEM kapja meg a főszerepet, akkor Ön minden 1 millió forint lehetséges nyereségből 950e Ft-ot elveszít?
 • Tárgyaljuk a vevőkörépítés egy olyan módszerét, amit ha jól csinál, akár nagyon sok hibát is elkövethet büntetlenül úgy, hogy a vállalkozása még mindig jól fog működni!
 • Megismerhet egy olyan utat, ami sokmilliós reklámköltségektől kímélheti meg!

A hat kötet összesen több mint 300 oldal olyan információt ölel fel, amit GARANTÁLTAN nem szerezhet be máshonnan.
Ez nem egy egyszerű üzleti szakkönyv, hanem egy teljes vállalkozásszemlélet a hozzá tartozó módszertannal, mégpedig olyan módon feldolgozva, hogy Ön a lehető legnagyobb biztonsággal kivitelezhesse a tanultakat.
Gyakorlatilag mindent a rendelkezésére bocsátok ahhoz, hogy akár a semmiből is felállíthasson egy milliós online vállalkozást. Ugyanazt az információt fogja birtokolni, ami alapján magam is sikeresen működtetem online vállalkozásaimat.

Ha pedig már Ön is sikeresen működtet egy oldalt, akkor ez az információ megmutatja Önnek, hogyan teheti a lehető legegyszerűbben nagyságrendekkel hatékonyabbá a rendszerét.

Meg vagyok győződve róla, hogy még mielőtt a negyedét is megvalósítja akár csak az eBook első kötetében megtalálható tanácsoknak, Önnek már többszörösen megtérül minden addigi befektetése.

Sok más téma mellett a következő témakörökben szerezhet megoldásértékű információkat:

 • Termékpolitika. Melyek azok a cikkek, termékek, vagy szolgáltatás fajták, amikkel minden bizonnyal sikert arat a világhálón, és melyek azok, amelyek küszködésre ítélik? Hogyan duplázhatja meg a bevételét a meglévő vevőkörével? Egy titok, amire Ön is rájöhetett volna.
 • A 100%-os siker TITKA. Azt árulni, amit a vevő meg AKAR vásárolni. Módszerek arra, hogyan derítheti ki, mit is akarnak a vevők.
 • Weboldal készítési stratégiák. Miként lehet egy olcsó és egyszerű webmegjelenés hatékonyabb, mint egy "kifinomult" és igen költséges megoldás, avagy Önnek akkor van "megfelelő" weboldala, ha az képes elvezetni az érdeklődőit a vásárláshoz!
 • A leghatékonyabb látogatottság növelő stratégiák. Közel egy tucat módszer arra, hogy látogatók százait és ezreit vonzza a weboldalára, mégpedig egyetlen forint kiadás nélkül (...és a banner hirdetés nincs köztük.)
 • Amit 100 szörföző közül 99 keres és meg AKAR kapni, és ami egyben az egyetlen dolog, ami tekintélyt építhet Önnek. (Akinek tekintélye van, abban könnyebben megbíznak és akiben bíznak, attól vásárolnak is.)
 • Amit csak a nagyok csinálnak - TESZTELÉS. A jó ötletek nagyszerűek, a logikus következtetések szükségesek, de valódi eredmények nélkül az egész csak nagyon keveset ér. Azt pedig, hogy az ötleteink közül melyik hozza a pénzt, a tesztelés mutatja meg.
 • A szövegírás művészete. Ha Ön nem mondja el, magától senki sem jön rá. A vevők többnyire nem gondolatolvasók. Az ajánlat ereje, avagy Önnek kínálnia KELL!
 • Vállalkozóból rabszolga, rabszolgából szabad üzletember. Az online vállalkozás magas művészete. A mód, ahogy Önnek pénze és ideje egyszerre lehet.
 • Egyszeri látogatókból törzsvevők. A nagy erőfeszítés az, hogy egyszer az oldalára csalogassa a lehetséges vevőjét. A nagy veszteség pedig az, ha egyszer már ott volt, és többet nem is jön vissza.
 • Taktikák minden helyzethez, avagy "trükkök" ömlesztve.
 • A leggyakrabban elkövetett hibák, hogy Önnek ne kelljen azokat elkövetnie.

A "Professzionális Online Marketing, lépésről lépésre!" eBook teljes tematikáját az alábbi oldalon olvashatja. Kérem, kattintson ide és nézze át ennek a páratlan információnak a részletes tartalomjegyzékét!

"...a legtöbb magamfajta magánkereskedő marketingre nem vagy csak alig költ, mert nem tudjuk mi történik a pénzünkkel...

...a POM eBook viszont egy nagyon világos, nagyon tiszta vezérfonalat ad mindenkinek!"

"...ezzel mindenki elkészíthet magának egy honlapot. Nem egy akármilyen honlapot, hanem egy olyat, amilyennek lennie kell!"
Mecséri György
Vállalkozó - Tata


Az első lépéstől az utolsóig végigvesszük az eredményes Online Marketing teendőit és technikáit, mégpedig olyan alapossággal tárgyalva az egyes témaköröket, hogy mindenfajta előképzettség nélkül, számítógépes, vagy jelentősebb Internetes ismeretek nélkül is sikeresen alkalmazhatja az olvasottakat.

A regisztrációját követően Ön azonnal megkapja a könyv teljes hat kötetét. Ebből mondjuk csak a második kötet "A hatékony értékesítési weblapok titka. - Mi az, ami működik, és mi az, ami kidobott pénz, avagy az eredményesség nem kell, hogy sokba kerüljön!" -címmel, több mint 80 oldal, olyan információt tartalmaz, amely megkímélheti Önt attól, hogy fölöslegesen dobjon ki százezereket egy olyan weboldalra, ami aztán nem hoz Önnek nyereséget, vagy amely információval egy már bukásra ítélt vállalkozást is megmenthet.

"Szia Sanyi!
Olvasom a könyved folyamatosan, ahogy van rá időm.
Nagyon jó a szöveg! Érdekes, buzdító, logikus, koherens és okos! Nem
feltétlenül ebben a sorrendben. Talán leginkább buzdító, hiszen ahogy olvasom
rádöbbenek, hogy az oldalunk úgy rossz, ahogy van és minél hamarabb szeretném
átdolgozni. Szóval olvasok és tanulok...

Üdv:
Attila"

Összefoglalva, az eBook-köré épülő megoldásrendszer segítségével egy teljes, az Interneten keresztül történő értékesítés minden jelentősebb elemét lefedő Képzési és Kivitelezési rendszert kaphat a kezébe, amellyel nemcsak egy hosszú távon sikeres üzlet alapjait rakhatja le, de egyben piacra is kerülhet.

 

Audiosorozat - Mindössze néhány óra odafigyelés több havi felkészülés helyett! Most egyetlen kazettasorozat ill. CD révén betekintést nyerhet az Internet Marketing módszertanába és szinte azonnal átláthatja a valóban eredményes online vállalkozás kulcsát!

Akik élőben hallhatták ezt a 6+2 órás előadássorozatot egy dugig tömött teremben, még a lépcsőn is ülve, a nap végén teljes ámulattal és elragadtatással tértek haza. A véleményük a tanultakról: "Még csak hasonlót sem hallottam sehol ezelőtt", "Egyszerűen átéltük ahogy ezek az eladási technikák működnek." A kazettasorozat ennek a megismételhetetlen szemináriumnak a professzionális hanganyaga.

Zárkózzon fel értékesítési stratégiájával a világ élvonalához!
A megfelelő eszközök segítségével napok, sőt akár órák alatt is felkészülhet! Az IM Audio Kazettasorozat nem jól hangzó elméletekről beszél, hanem arról a vállalkozói gyakorlatról, amivel én magam is nap mint nap építem az üzleteimet. - Az eBook oktatási és kivitelezési rendszerét ezzel az Internet Marketing Audio Kazettasorozattal kiegészítve Ön az önképzés egyik leghatékonyabb eszközét birtokolhatja! Jelenleg az eBook mellé az Audiosorozatot brutto 32.500 Ft (26.000 Ft+Áfa) helyett Grátisz mellékelem

"...önmagában ebből a kazetta anyagból is fel lehet építeni egy sikeres vállalkozást!"

"...holtidőben tanulok, mert a kocsiban ülve hallgatom a kazettákat."

Az eredmény: A látogatottságunk három hónap alatt napi 3-5 látogatóról a felment 300-ra...

a bevételünk pedig havi pár ezer forintról napi
3-500.000 Ft
-ra...


Szilágyi Tamás www.casinoacademia.hu szilagyit@drmatrixbank.hu


Kompromisszummentes profit- és hatékonyságnövelés!
Ennek a kazettasorozatnak az anyaga kíméletlen szigorúsággal, megalkuvást nem ismerve egyedül az Ön eredményességét, a valódi pénzben mérhető sikerét tartja szem előtt! Éppen ezért nem jól hangzó elméletekről beszél, hanem arról a vállalkozói gyakorlatról, amivel én magam is nap mint nap építem az üzleteimet.

Többek között az alábbi kérdéseket is tárgyaljuk:

 • Hogyan hozhatja ki az üzletét az ismeretlenség "pincéjéből"? - 3.000.000 Ft havi nyugdíjért MEGÉRI!
 • A legegyszerűbb módja annak, hogy beindítson egy jövedelmező banner kampányt, avagy hogyan találhatja meg a legjobb hirdetési felületeket.
 • Megtudhatja, hogyan fogalmazhat meg ellenállhatatlan üzleti ajánlatokat.
 • Segítségére leszek egy olyan piacépítő rendszer felállításában, ami hírlevél jelentkezők és új vevők százait hozza Önnek havonta.
 • Tárgyalunk egy módszert, amely folyamatos, szinte állandó látogatottságot produkál! Az általa hozott látogatószám növekedésének pedig NINCS felső határa!
 • Az emberek nagyszerűek abban, hogy teljes következetességgel, újra meg újra megismételjék hibáikat. Megnézzük, hogyan lehet Ön a kivétel!
 • Elárulom, hogy miről kell beszélnie egy olyan weboldalnak, amivel Ön pénzt is kereshet. Az igazán hatékony megoldások többnyire egyszerűek és szinte csak egy dologról beszélnek - és ez a dolog NEM AZ ÖN TERMÉKE!


Ez az anyag nem "langyos katedrai előadás", hanem hitem szerint egy megismételhetetlen szeminárium hanganyaga.

Nézze csak hogyan gondolkozik az egyik résztvevőnk:

Sándor!

Köszönöm ezt a hasznos napot!
Sikerült másfél perccel a színházi előadás kezdése előtt beülni a helyemre... 7:03-kor...

Én igazából a szövegírás részre lettem volna kíváncsi, de ezzel együtt nyitottan vártam, mennyivel ad mást/többet a szeminárium, az eBook-nál. Őszintén mondom, hogy megérte elmenni, mert az írás csak írás, és a Te gondolataid így, személyesen jönnek ki igazán. Kétszer teljesen elolvastam az eBook-ot, aztán a szükséges részeket akkor, amikor a munkában éppen ott jártam... mégis úgy érzem, ma többet tanultam, mint a könyv olvasásakor. Több apró, de fontos rész jött le. A lapomra felírtam mindazt, amit az elkövetkező napokban meg kell csinálnom.

Megerősítést kaptam Tőled, hogy jó irányban léptem. (A menüt én is ki akartam már irtani a saját lapomról, ezt a múltkor mondtam is Balázsnak...)
Lenne egy kérdésem: Ez a rengeteg ötlet, ez veled született, vagy tanultad? Pl.: TV, cipő -> gyakorlatilag azonnal szinte kész értékesítési üzenetet dobtál elénk. Ezek spontán dolgok, vagy előre kitaláltad?

Remélem mielőbb publikálható állapotban lesz a jegyzet, és mielőbb eljuttatod hozzám is.

Mély tisztelettel:

Gaál Robert
Miskolc
www.sikerkovacs.hu
gaalrobert@sikerkovacs.hu

Valószínűleg én magam sem leszek képes többé "EZT", de legfőképp "ÍGY" elmondani.
6 óra hanganyag 5 audiokazettán +1 Bónusz audiokazetta - A hanganyaghoz ráadásul ajándékba megkapja a szemináriumot követő beszélgetés másfél órás, szenzációs kérdésekkel és válaszokkal teletüzdelt hanganyagát.
:

 • A kazetták révén Ön mostantól bárhol és bármikor fejlesztheti és építheti a vállalkozását!
 • A hanganyag folyamatos hallgatása során hétről hétre vagyonokat érő ötletei és azonnal megvalósítható felismerései lesznek!
 • Az anyag annyira tömör és mély, hogy minden egyes meghallgatással új "köteteket" beszél Önhöz! Ahogy az üzlete felfuttatásában előre halad, mindig a pillanatnyi lehetőségeihez és problémáihoz fogja megtalálni a legjobb válaszokat.


Egy olyan, ideális támogatási programot alkottunk Önnek, amivel néhány nap alatt birtokába jut a szükséges tudásnak és felkészültségnek.

Ennek a kazettasorozatnak elsődleges célja, hogy lehető legrövidebb idő alatt, azaz akár néhány óra leforgásával, megtanítsa az eredményes online vállalkozás és értékesítés lényegét. Sok ügyfelemnek nincs elég ideje ahhoz, hogy hónapokat töltsön felkészüléssel. Pontosan tudják, hogy napi százezres profitlehetőségek hevernek az orruk előtt, melyeket egyszerűen csak ki kellene aknázni. Teljesen érthető tehát, hogy szeretnének minél hamarabb és lehetőleg egyszerre hozzájutni ahhoz a módszertanhoz, amivel az üzleteik optimálisan sikerre vihetők. - Erre jelent rendkívül hatékony megoldást ez a kazettasorozat.

Ha sincs fél éve arra, hogy "csak" készüljön az eredményes online vállalkozás felállítására, akkor ez a kazettasorozat az Ön számára kiváló kiegészítője lesz a "Professzionális Online Marketing, lépésről lépésre!" eBook-nak.

Apropó, mindenképpen érdemes belehallgatni az anyagba:

Hozza ki az üzletét a pincéből!
3.000.000 Ft havi nyugdíjért MEGÉRI!


Egy weboldal látogatottsága tehát nem természetes velejárója annak, hogy felállítottuk azt az oldalt.Ha valaki megnyit egy butikot a járókelők azonnal megállnak nézelődnek és vásárolnak. Ebből kiindulva úgy tűnhet, hogy vannak olyan üzleti formák, melyeknek nincs szüksége népszerűsítésre. Valójában nincs így. A hírnek mindig el kell jutnia a célpiac tagjaihoz. Vagy a kirakat és az utca hirdet, vagy egy újság, rádió, tv, vagy maga az elégedett vevő, vagy az üzletkötőm, vagy én személyesen, de valaki valahogy mindig hirdet.

Egy weboldal olyan bolt, ami a hátsó udvarról nyíló pince legalján van. Az utcáról semmi sem látszik belőle. Ha nem viszi el a hírét, csak a házmester találja meg, és az is csak véletlenül.

FONTOS: A látogatottságnövelés, a weboldalának népszerűsítése tehát ugyanolyan alapvető tevékenysége vállalkozásnak, mint a termék gyártása, raktározása, vagy éppenséggel a könyvelés.

Nagy naivitás kell hozzá, hogy valaki e nélkül jelentős eredményekre számítson. Ugyanakkor, mert a legtöbben nem tudtunk az Interneten keresztül történő népszerűsítés lehetőségeinek még a létezéséről sem, jobb híján csak remélhettük, hogy majdcsak lesz valahogy.

 
2,5 perc / 500 K 
   
 

Extra szolgáltatások a gyors
megértés és eredményesebb megvalósítás érdekében

A "Professzionális Online Marketing, lépésről lépésre!" eBook-ot egy komplex oktatási rendszerré fejlesztettük, amely számos olyan szolgáltatást tartalmaz, amely segít a rendelkezésre bocsátott bőséges információt tudássá alakítani, majd a tudást gyakorlatba is ültetni.

A legnagyszerűbb információ sem ér Önnek túl sokat, ha nem alkalmazza.
Az eBook nemcsak, hogy tartalmaz minden információt, de egy hat- plusz kétlépéses rendszerben emészthetővé teszi a tanultakat.

Találkozott már ezzel: Valami, ami elméletben érthető, tiszta és világos a gyakorlatban kifog rajtunk? Nem azért, mert nem lehetséges kivitelezni, hanem sokkal inkább azért, mert a megvalósítás túl bonyolultnak tűnik, mert egyszerűen nem látjuk át a folyamatot. Az ember azt sem tudja hol kezdjen hozzá, mi fontos és mi nem, mire figyeljen az elején, hogy később ne kelljen elölről kezdeni. Aztán sokszor kihívást jelent egyáltalán rájönni, HOGYAN kell megcsinálni, vagy akár megcsináltatni valamit... és így tovább.

Ezt a dilemmát elkerülendő dolgoztam ki az alábbi rendszert.


Internet Marketing Képzési és Kivitelezési rendszer
Ez az oktatási rendszer a hagyományos képzés elemeit az önképzés leghatékonyabb módszereivel ötvözve egy olyan, ideális támogatási programot eredményez Önnek, amivel képes lesz mindazt, amit megtanult a gyakorlatba is átültetni!

Amennyiben Ön eltökélt és kész a megfelelő erőfeszítések megtételére, ez a rendszer az Internet Marketing szemléletének és teljes módszertanának tanításán túl TELJES vezérfonalat és segítséget nyújt Önnek a kivitelezéshez is.

"Vezetést ad a feladatok elvégzéséhez..."

Ez a második kibővített eBook SZUPER! A gyakorlati kivitelezéshez is nagy segítséget ad!

Erre a szemlélet váltásra szükség van mind offline, mind az online vállalkozásban!"Pálinkás Miklós
www.vitacell.hu


Az egyes témaköröket tárgyaló fejezetek, tehát mindig 6 +2 részre tagolódnak:

1. A tárgy
Itt megmutatom, hogy pontosan miről is van szó. Ez a probléma felvetése és a helyes megoldás hatásának, eredményének a leírása.

2. Az alapelvek

Ahhoz, hogy Ön valóban hatékonyan tudjon használni egy módszert, nem elég tudnia, hogy mit kell csinálni, de értenie is kell, hogy miért kell így csinálni, hogy mitől is működik az adott módszer. Ha érti az elveket Ön mindig képes lesz nemcsak helyesen alkalmazni a kapott tanácsokat, de akár zseniális új megoldásokkal, variációkkal is előállhat, amelyek külön előnyhöz juttatják Önt. (Ha az Ön ötlete viszont megsérti a törvényszintű alapelveket, megjóslom az ötlet kudarcát.)

3. Audio DEMÓK - Olvasni - Hallgatni - Adaptálni - Alkalmazni
Mivel a sikeres megvalósítást mindig mély megértés kell, hogy megelőzze, Audio részletekkel egészítettük ki az eBook egyes fejezeteit. (1. ábra) A részletek egy hat kazettás sorozat kivonatai és amelyek minden lényeges fejezet kulcsgondolatát magyarázzák, rendkívül érthető, plasztikus módon, igyekeznek az alapelveket érthetővé tenni, illetve kedvet ébreszteni a teljes hanganyag meghallgatásához is. Az egyes részletek egy-egy bekezdésnyi szövegel kiegészítve nagy segítséget nyújtanak az adott gondolat képszerűbb és így mélyebb megértéséhez.

1. ábra


4. Részletes megvalósítási útmutatás
Áttekintés - Összegzés - Teendők lépésről, lépésre - Alkalmazás
Annak érdekében, hogy ez a több mint 300 oldalnyi információ mindvégig áttekinthető és könnyen alkalmazható maradjon egy négylépcsős rendszert alkalmazunk:
- Áttekintés - Egyetlen táblázatban áttekintheti az összes teendőt, ahonnan egyenesen elérhet egy, amúgy minden kötet végén megtalálható részletes, de mégis tömör kivitelezési segítséget. (2. ábra)
- Összegzés
- A kötetben tárgyaltak lényege egy pillantásra. A tárgyalt téma célját / várt eredményét / kulcsát / buktatóját / a szükséges ráfordításokat / kapcsolatokat / kazetta megfelelő részére való hivatkozást tartalmazza.
(3. ábra)
- Lépésről lépésre - Az adott terület megvalósítása kapcsán felmerülő teendőket tárgyalja megfelelő részletességgel példákkal és kivitelezési útmutatásokkal. (3. ábra)
- Alkalmazás - Az online vállalkozás egyes típusaira vonatkozó egyedi tanácsot ad, ahol az szükségesnek mutatkozott. (3. ábra)

2. ábra


3. ábra


5. Audio Kazetták - 6+2 óra Internet Marketing felsőfokon
Az Audiokazetták hallgatása, nem csupán elmélyíti, de a számos a könyvben NEM SZEREPLŐ részletekkel is kiegészíti az anyagot, továbbá rendkívül inspiráló a tanultak saját vállalkozására történő adaptálását tekintve. A hanganyag hallgatása során Önnek, nem ritkán milliókat érő ötletei lesznek.

6. Munkafüzet
A munkafüzet egy 18 oldalas vezérfonál egy értékesítési weboldal felállításához.
A munkafüzet nem csak abban lesz segítségére, hogy optimális gyorsasággal és a lehető legnagyobb egyszerűséggel készülhessen fel a konkrét kivitelezésre (akár saját maga csinálja, akár a szakemberekkel végezteti el a munkát), de a kellemetlenül szigorú kérdéseivel igyekszik Önt egy átgondoltabb, és így később eredményesebb vállalkozás felállítására is ösztönözni.

1. Szoros kapcsolatban a lépésről lépésre kivitelezési útmutatóval 6 fejezetben
24 kulcsfontosságú feladatot tárgyal és tesz könnyen megoldhatóvá.

2. A munkafüzet több mint 60 pontos kérdést tesz fel, amelyek nélkül on-line üzlete esetleges, véletlenszerű marad.

3. Grafikák, Folyamatábrák, Szövegírási vezérfonalak segítik a munkáját végig. Gyakorlatilag "kézen fogom" Önt és végigvezetem az üzlet felállításának minden lépésén.

A kivitelezés további könnyítéséhez minden lényeges elemét felépítendő folyamatnak mintaként is mellékelem, amiket csak át kell alakítania, a személyes tartalmával feltöltenie és használnia. (Levélminták, megrendelési felületek, ajánlatok, űrlapok, stb.)

Elolvastam a POM eBook köteteit, és az ott elhangzott tanácsokkal javaslatokkal, megoldásokkal egyetértek, sőt maximálisan magaménak érzem befogadtam ezeket az elgondolásokat. Az is igazán megmosolyogtató számomra, mivel nem most kerülök először kapcsolatba valamilyen terület marketing kérdéseivel, hogy mint a hagyományos marketingben is az eredményesség rákfenéje az un. "csináld!" felszólítás, és legtöbb esetben a módszerek ismerete mellett is a sikertelenségnek a "lustaság, a sült galambra várás" az oka...

Tisztelettel:

Sántha András
Axon Innovációs Kft.
6720 Szeged, Deák F. u. 22.

A lépésről lépésre fejezeteket olvasva, és a Munkafüzetet kitöltve Önnek szinte azonnal gyakorlati tudása lesz az adott témában. Az így kapott magabiztosság később aranyat fog érni a megvalósításnál. Arról, nem is beszélve, hogy a munkafüzet kitöltésével egy szinte kész "vállalkozási terv"-hez jut.

A munkafüzet használata:

Célszerű a munkafüzetet dokumentumként, elektronikusan kitölteni. Így az egyszer beírt szövegek azonnal felhasználhatóak a weboldal elkészítésénél is, illetve később könnyen módosíthatók és szerkeszthetők. Amennyiben egyes részeket papíron szeretne kitölteni, nyugodtan nyomtassa ki az adott oldalt,

Javaslat arra, hogyan haladjon az anyaggal:

1. Olvassa el az eBook teljes kötetét.
2. Az egyes részekhez érve hallgassa meg az audio részletet
3. A kötet végére érve nézze át az Összesítést.
4. Hallgassa meg a teljes, a kötethez tartozó hanganyagot.
5. Nézze át a kötet "Lépésről lépésre" és "Alkalmazás" fejezetét
6. Töltse ki illetve végezze el a Munkafüzet megfelelő feladatait.


+1. Esettanulmányok - melyek révén gyakorlatban, mintegy működés közben is megnézzük a már átvett elveket és módszereket.Hogyan mehet biztosra a várt eredményeket illetően? Mit tegyen, ha esetleg mégis elakadt?


A POM eBook 100%-ban felkészíti és felvértezi Önt arra, hogy akár teljesen önállóan felállítson és fel is futtasson egy online vállalkozást. Sok ügyfelem mégis úgy látja jónak, ha bevon engem az üzleti döntéseibe. Egyes kérdések egészen a folyamat elején merülnek fel és sokszor az üzleti koncepció kidolgozásával kapcsolatosak, a vállalkozás, illetve termék pozicionálásával, vagy éppen szövegírással. Gyakran a népszerűsítési stratégia és taktikák meghatározásával, hirdetések elkészítésével kapcsolatban fordulnak hozzám segítségért, de az ilyen konzultációk kapcsán bármilyen más, kapcsolódó témában is örömmel adok tanácsot.

"Kedves Sanyi!
Nagyban tanulmányozom az ebook-ot, rengeteg okos dolgot tanultam belőle már első olvasásra is. Attól félek, hogy egy darabig nem fogok leszállni Rólad, bár ezen a héten csak az elméleti előkészítést végzem, a weblapkészítés során biztos rengeteg kérdésem lesz.

Türelmedet előre is megköszönve:
Dr. Iván Zsolt"

Higgye el nekem, az fentiekben részletezett módszer csak akkor nem képes Önt sikerre vinni, ha Ön nem alkalmazza, ha nem csinálja, és valójában nem is akarja csinálni.

Minden túlzás nélkül állíthatom, hogy a POM eBook hat kötete, a mellékelt értékesítési weboldal, a különféle konzultációs lehetőségek, konkrét szöveg- és további weboldalminták, továbbá a kapcsolódó szoftvermegoldások révén egy olyan támogatási rendszerhez kap hozzáférést, amely egyrészt az online sikerhez szükséges MINDEN elemet biztosít Önnek, másrészt egy olyan megoldásrendszert képez, amilyet sehol máshol a világon nem kaphat meg ilyen feltételekkel, ilyen színvonalon. (Tudom, hogy ez egy merész állítás volt, de kérem csak olvasson tovább. Meg fogja látni, hogy nem túloztam.)

Hello Sándor!
A weboldal készítésre vonatkozó izelitőt megkaptam. Köszönöm. Nagyon érdekes volt. Nagyon várom már a könyvet. Izgalmas Önnel együtt gondolkozni. Elkápráztat, ahogy velem, mint potenciális ügyfellél bánt. Teljesen elfeledtette velem, hogy a levelei mögött nem személyes kapcsolat, hanem egy profin felépített automatikus marketing program áll. Azt várom az Ön könyvétől, hogy én is képes legyek ilyen szintű ügyfélkiszolgálásra.

Üdvözlettel:
Jánosi Julianna


 
 
   
 

Apropó! Mit gondol, mennyit érhet Önnek ez az információ és megoldásrendszer?

Kis- és középvállalkozások vezetői jelenleg 50.000 Ft-ot fizetnek nekem óránként azért, hogy tanácsot kapjanak tőlem. Ez egy nevetségesen alacsony ár annak tükrében, hogy egyetlen módszer gyakorlatba ültetése havi sok százezres többletbevételt hozhat az ügyfeleimnek. Önnek persze teljesen fölösleges súlyos százezreket kiadnia sok órás konzultációkért, ha ugyanazt az információt az eddig tárgyalt teljes megoldásrendszere révén a töredékéért is megkaphatja. Amúgy a személyes tanácsadás is egész más szintre emelkedhet, ha Ön már maga is profi az Internet Marketing területén. (Ebben az esetben, akár egy félórás beszélgetés is vagyonokat hozhat Önnek.)

Tehát, mit gondol?
Mennyit érhet Önnek ez a támogatás?
Megenged egy megjegyzést?

Nem az az igazi veszteség, hogy fölöslegesen készül kiadni, vagy már ki is adott néhány százezer forintot. Ez a vállalkozói életben normális. Az igazi veszteség az Ön lehetséges nyereségeinek elmaradása. A kérdés soha nem az, hogy mennyibe kerül, hanem MINDIG az, hogy mennyit ér, azaz hogy mekkora nyereséget hoz Önnek! Ha egy év múlva a tanácsaim révén Ön havi rendszerességgel 1.000.000 Ft többletnyereséget realizál az online üzletével úgy hogy napi két órát dolgozik, akkor mennyit ért Önnek ez a szolgáltatás?
150.000 forintot megér?
Hát persze.
Vagy mégsem?

Tudom, hogy most mire gondol. Arra, hogy ha tényleg megkeres havi 1.000.000 Ft-ot, vagy akár csak néhány százezret többletnyereségben, akkor megérné a többszörösét is, de hát ki tud ilyet garantálni? 
 

A szerző
Internet Marketing Solutions System - A whole set of means which can help you accomplish a millions worth marketing development: "Professional On line Marketing Step by Step!" 2.0 Version

marketing | marketing stratégia | üzleti terv | webdesign | üzlet | stratégia | weblaptervezés | marketing help | marketing kivitelezés | Internet marketing Hírlevél | marketing konzultáció | hatékony értékesítési szövegek | marketing terv