Főoldal
Főoldal
 

Hello,

üdvözlöm!
Hogy van?
A nevem Schlingloff Sándor és köszönöm a kérdését, én is nagyon jól vagyok.
Mondhatok Önnek valamit?
Ha Ön valaha álmodott nagy lehetőségekről, ha valaha hitt abban, hogy egyszer nagy dolgokat visz végbe, akkor MOST itt az ideje, hogy leporolja azokat az álmokat és elkezdje Őket meg is valósítani!
Már hallom is azt a régi, jól ismert kis hangot, ami szemtelenül közbebeszél akárhányszor elkezd nagyban gondolkozni. "Á, dehogy. Nem valósítasz te meg semmit!" -mondja. Igaz? Ön is hallja? Vagy esetleg azt mondja Önnek, hogy: "Te már ezt próbáltad és pontosan láttad, hogy nem lehet!"

Hát, tudja mit? Én most azt javaslom ennek a hangnak, hogy csak szépen hallgasson, mert, még ha azelőtt igaza is volt, most minden megváltozott.
Nem könnyű és gyors pénzről beszélek, hanem valódi lehetőségekről. Egy nagy és széles ajtóról a világpiac falán. Komoly vállalkozói teljesítményről beszélek, munkáról, átdolgozott éjszakákról, de...

...az Internet mindent lehetővé tett Önnek! Érti ezt?
Valószínűleg nem. Az információs forradalom kitörése óta valószínűleg egyikünk sem érti igazán. Minden bizonnyal érdemes lenne újradefiniálnunk azt a kifejezést, hogy: LEHETŐSÉG. Egyikünk sem tudja felmérni mit is jelent valójában az a tény, hogy Ön egyetlen weboldal felállításával sok, sok millió ember elé tárhatja a kínálatát, legyen az szellemi termék, szolgáltatás, vagy bármilyen egyéb cikk.

Én is jól tudom, hogy a legtöbb Internetes próbálkozó még csak annyi pénzt sem tudott kifacsarni a számítógépéből, hogy a tárhely bérletet ki tudja fizetni. Ugyanakkor tudom azt is, hogy az Internet dollár milliomosok ezreit potyogtatatta már ki magából, de ami talán még fontosabb, hogy Önnek is nagyon reális lehetőséget adott arra, hogy egy talán szerényebb, de igen jelentős jövedelemforráshoz jusson.

A különbséget siker és bukás között elsősorban az információ teszi. Az, hogy Ön tudja-e, hogy mit is kell tennie ahhoz, hogy az Internet jövedelmezővé váljon az Ön számára is. A kulcs az Internet Marketing. Figyeljen csak!

Egész pontosan meg tudom Önnek mondani és mutatni, hogy mit és hogyan kell tennie ahhoz, hogy az ötletéből, amit évek óta dédelget, a szakmájából, amit kitanult, a hobbyjából, amit imád, vagy csak egyszerűen a szorgalmával egy hat számjegyű extra jövedelmet generáljon.
Ön szó szerint egy folyamatos pénzforrássá alakíthatja a számítógépét. Ha pedig Ön profi vállalkozó, akkor minden túlzás nélkül állíthatom, hogy milliók hevernek Ön előtt, amiket "csak" össze kell szednie. Pontosan meg tudom Önnek mutatni, hogyan kell felállítani egy olyan weboldalt, amely megragadja a vevői figyelmét és egészen addig el sem engedi, amíg az Ön kínálatán keresztül hozzá nem segítette Őket a megoldáshoz, amit kerestek. Meg tudom Önnek mutatni, hogyan vonzhatja látogatók százait, ezreit a weboldalára, úgy hogy a többségük lojális törzsvevővé válik. Kész Marketing MEGOLDÁSOK sorát mutatom Önnek arra, hogy miként alakít hatja a vállalkozását egy automatizált, szinte teljesen önműködő üzletté.

Bármi legyen is az amivel foglalkozik, meg tudom mutatni Önnek, hogy az Internet segítségével hogyan profitálhatja belőle a többszörösét.
A kérdés mostantól nem az, hogy lehet-e, hanem az, hogy akar-e, nem az, hogy képes-e, hanem az, hogy hajlandó-e.

"Az Internet egyenlő esélyeket teremtett!" - Önnek is, nekem is.

Én azért állítottam fel a Marketing MEGOLDÁSOK oldalt, mert pontosan tudom, hogy segíthetek Önnek megvalósítani mindazt, amit eltervezett, és mert ez a lehetőség, így talán soha többé nem lesz nyitva előttünk. Az Internet Marketing ma egy olyan eszköz lehet az Ön kezében, amellyel szinte igazságtalanul nagy előnyhöz juthat az esetleg még alvó konkurenseivel szemben. Ugyanakkor azt kell, hogy mondjam: Ez fordítva is igaz. Ha Ön nem lép időben, a gyorsabb versenytársaival szemben minden bizonnyal komoly veszteségeket kell elszámolnia emiatt. Ugyanakkor a kommunikációs előnyt nem önmagában egy weboldal birtoklása jelenti, hanem a MARKETING! Az a tény, hogy Ön egészen idáig elolvasta ezt az írást, arról beszél nekem, hogy Ön már fölébredt.

Az elkövetkező években kis-, középvállalkozók százai és ezrei Magyarországon is vagyonokat fognak keresni az Internet Marketing révén. A megfelelő módszerek alkalmazása mellett az Internet újraosztja az Ön üzleti lehetőségeinek lapjait is. A kicsikből most nagyok lesznek, és sokan a nagyok közül, ha nem tartanak lépést, komoly veszteségeket fognak elkönyvelni. Aki elsőnek lép, aki ma komolyan veszi azt, amire mások még legyintenek, soha nem látott nyereségre számíthat.

Lehet, hogy Önnek ma még weboldala sincsen, de amennyiben megérti és alkalmazza mindazt az információt, amit cikkeinkben közzéteszünk, holnapra lehet hogy nem csupán egy weboldala lesz, de egy az első lépéstől az utolsóig profin felépített üzlete, olyan ami NYERESÉGET termel!
Azt javaslom tehát Önnek, hogy ne várjon.
Ne várjon semmire és senkire!
Fogjon hozzá, és valósítsa meg az álmait!
Én személyes megtiszteltetésnek tartanám, ha az Ön sikerében is részem lehetne.

Az Ön szolgálatában:

Schlingloff Sándor
Marketing MEGOLDÁSOK
info@marketingmegoldasok.hu


 
 

Hírlevelünkkel Ön az elsők között lehet...
akik a leghatékonyabb marketing technikákat alkalmazzák!


Cikkeinkben hónapról hónapra a legjelentősebb Internet Marketing módszerekről adunk tájékoztatást és közérthető leírást.
Ha esetleg még nem regisztrált "Az eredményes Online Marketing" című havi hírlevelünkre kérem, most feltétlenül tegye meg!


Ez egy bizalmasan kezelt levelezőlista, amely semmilyen körülmények között nem kerül más kezekbe. Ha valaha szeretné, Ön bármikor kijelentkezhet a listáról. Regisztráljon MOST! Az üzlete múlhat rajta.Az Ön vezetékneve:
Az Ön keresztneve:
Az Ön e-mail címe:

(Pl: kovacs@hotmail.com helyes,
de kovács@hotmail ,vagy kovács NEM HELYES!)


 Hírlevél! Kérem, EGYSZER kattintson a gombra odafönt!