További Internet Marketing Megoldások
Marketing Szoftverrendszerek, Teljes Marketing Megoldáscsomag, Azonnali Online Média-jelenlét, Kivitelezés, Konzultáció, Stratégiai Szövetég
Professzionális Online Marketing, lépésről lépésre!Teljes Marketing Megoldásrendszer
Professzionális Online Marketing, lépésről lépésre! -módszertan és eszközrendszer

Most egyetlen lépésben nyereségessé teheti a weboldalát, mégpedig alig több, mint egyetlen telefonszámlájának az árán. Napi ezres látogatottság, havi többszáz új kapcsolat, új vevők és törzsvevők tucatjai.

Ez a megoldásrendszer, rendkívüli megállapodások és az Ön előnyére megkötött stratégiai szövetségek révén, a jelenleg legszínvonalasabb információs termékünk kiegészítőiként, az Internet Marketing legjobb megoldásszállítóinak kínálatát is tartalmazza, mégpedig ingyen.

A csomag részét képezik a következők:

- Professzionális Online Marketing, lépésről lépésre! -eBook, mely Öt kötetben, egy nyereséges online vállalkozás létrehozásához, felfuttatásához és működtetéséhez, minden szükséges információt a rendelkezésére bocsát. Elveket, módszertant és konkrét kivitelezési útmutatást.
- E
gy teljes értékesítési weboldalt, ennek az oldalnak a mintájára, melyet egy az egyben felhasználva, vagy igénye szerint átalakítva, néhány napon belül piacra léphet.
- Marketing Szoftvereket, melyek az professzionális online értékesítéshez és piacépítéshez szinte nélkülözhetetlenek.
- Egy média csomagot, amely elegendő egy kisebb piacindítási kampány lefuttatására és így azonnal piaci jelenlétet, látogatókat, hírlevél jelentkezőket és vevőket jelent Önnek.

Egy szóval, a "Professzionális Online Marketing, lépésről lépésre!" eBook-köré épülő megoldásrendszer segítségével egy teljes, az Interneten keresztül történő értékesítés minden jelentősebb elemét lefedő csomagot kaphat a kezébe, amelynek segítségével nem csak egy hosszútávon sikeres üzlet alapjait teheti le, de valójában egyetlen lépésben piacra is kerülhet. Tovább>>
Szolgáltatások, melyek Ön helyett dolgoznak.
Szoftver Megoldások az értékesítési és kommunikációs folyamatainak automatizálására!


A különbség egy vállalkozás és egy üzlet között leginkább az, hogy a vállalkozást Ön működteti, egy üzlet pedig már működik "magától" is. A vállalkozóknak többnyire sok pénzük, nagy tekintélyük és komoly felelőségük, az üzletembereknek pedig mind emellé még sok, sok szabadidejük is van. Tovább>>
Webdesign és jóval tőbb...
Belépés az Internet világába!
Hatékonyan. Egyszerűen. Gyorsan.
Megoldások a marketing stratégia eredményes kivitelezésre, avagy a minőségi webdesign csak az első lépés.


A webmegoldásaink nem elsősorban egy virtuóz design-t hanem marketing szempontból átgondolt koncepciót, és az egyszerűségében hatékony, de ízléses kivitelezést ígérnek. Lehet, hogy Ön most még nem akarja az Összes regisztert meghúzni, ami az online marketinget illeti, de mi már előre gondolkozva úgy készítjük el az oldalát, hogy amennyiben később erőteljesebben kíván terjeszkedni, ezt könnyedén megtehesse.

Építse fel az online üzletét egy olyan csapattal, akiknek nem kell külön magyarázni, hogy a lényeg az Ön vállalkozásának az eredménye és nem valami más.
A "Hatékony megvalósítás" gyűjtőnév alatt futó szolgáltatás gyors és gazdaságos megoldásokat ad Önnek az Interneten való jelenlétre. Tovább>>
Személyes Konzultáció
Feltétlenül beszéljen velünk, mielőtt elkészítteti az új weblapját, vagy milliós reklám kiadásokba bocsátkozik!

Ha nincs ideje áttanulmányozni az írásainkat, vegye igénybe konzultációs szolgáltatásunkat. Néhány óra kötetlen beszélgetés nem csak fölösleges kiadásoktól, és eredménytelen, küszködéssel töltött hónapoktól kímélheti meg, de ajtót nyithat Önnek az Internet Marketing valódi lehetőségeire is. Tovább>>
Stratégiai szövetség!
Ha Önnek tetszik, amit csinálunk,
lehet, hogy nagy segítségére lehetünk egymásnak!

 
Amennyiben az olvasóink számára értékes információval rendelkezik, örömmel közzéteszem a cikkét, vagy amennyiben Ön szeretné közzétenni a mi írásaink egyikét, kérem, vegye fel velem a kapcsolatot. Amennyiben Ön olyan termékkel, vagy szolgáltatással rendelkezik, amely magas színvonalon szolgálhatja a klienseinket, kérem, úgyszintén vegye fel velem a kapcsolatot! Lehet, hogy egy nagyon jó megállapodást köthetünk... eMail>>
Piaci Jelenlét
- azonnal
Ha van egy kis befektethető pénze, egylépésben napi közel 70.000 olvasó elé tárjuk kínálatát,
és kevesebb mint két hét alatt elvisszük az Ön üzleti ajánlatát
célzottan, akár 130.000 lehetséges ügyfeléhez.

Ez a fajta piaci kommunikáció kiszámítható, és tervezhető. Meghatározzuk a célcsoportját, kiválasztjuk a megfelelő online médiákat, ha szeretné megírjuk az üzenetét, és elkészítjük hozzá a
megfelelő hirdetéseket. Az egész nem tart tovább két hétnél és indulhatunk. Ön napi 400-1000 látogatóra számíthat és a direkt eMail kampány eredményeként 10-15%-os válaszadási, átkattintási arányra. Ön egy közepes kampánnyal egyetlen hét alatt 10.000 érdeklődőt vonzhat a weboldalára. Az általam tanított piacépítési és értékesítési módszerekkel Ön ennek a tömegnek 10-25%-ával hosszútávú kapcsolatot építhet, és 0,5-1%-ának akár azonnal is értékesíthet.(Ez az utóbbi adat nagyban függ attól, hogy mit árul. Ha gépkocsit akkor valószínűleg 5 értékesítés is soknak számít, ha fogkefét, akkor 500 is kevésnek.)

Egy közepes kampánnyal tehát 1000 és 2500 közötti, olyan érdeklődőre számíthat, akik megadták Önnek a nevüket és e-mail címüket és arra várnak, hogy újból halljanak Ön felől, továbbá ugyanez akár 50 azonnali értékesítést is jelenthet Önnek.


Hogy honnan tudom mindezeket? Tesztelés alapján statisztikákból, és a jó hírem az, hogy Ön is így, ilyen módon lehet meggyőződve a lehetőségeiről, mert ha akarja lefuttathatunk Önnek egy teszt kampányt ...akár ingyen is.
Tovább>>


Küldje el ezt az oldalt a barátjának, vagy vállalkozó ismerősének! Az üzletük múlhat rajta!
 
Kérem, írja ide az ismerőse e-mail címét:

Az ablak bezárása és visszatérés az előző oldalra!

 
 

Hírlevelünkkel Ön az elsők között lehet...
akik a leghatékonyabb marketing technikákat alkalmazzák!


Cikkeinkben hónapról hónapra a legjelentősebb Internet Marketing módszerekről adunk tájékoztatást és közérthető leírást.
Ha esetleg még nem regisztrált "Az eredményes Online Marketing" című havi hírlevelünkre kérem, most feltétlenül tegye meg!


Ez egy bizalmasan kezelt levelezőlista, amely semmilyen körülmények között nem kerül más kezekbe. Ha valaha szeretné, Ön bármikor kijelentkezhet a listáról. Regisztráljon MOST! Az üzlete múlhat rajta.Az Ön vezetékneve:
 
Az Ön keresztneve:
 
Az Ön e-mail címe:
 

(Pl: kovacs@hotmail.com helyes,
de kovács@hotmail ,vagy kovács NEM HELYES!)


 Hírlevél! Kérem, EGYSZER kattintson a gombra odafönt!